2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

iyiyiz canım ya.hep evdeyim,bugün eşim izinliydi saolsun dışarı çıkardı biraz dolaştıkda keyfim yerine geldi.

hilalin tedaviye başlamaya karar vermesine çok sevindim.gönlüne göre olsun inşallah.EKıNTOS canım bizim sorunumuz azosperm.

bizdeki problem sperm sayısının düşük oluşu.ilk denemede 2.kalite 3 embriyo yerleştirildi.hamilelik gerçekleşmedi.

hepimizin sorunu aynı galiba,erkek infertilitesi.ekintos canım ismimi neden merak ettin,valla bende bunu merak ettim.

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek

ekintos canım senide listeye eklemimizi istemişsin daha önce atlamışız okudumda ama ne yazmam gerk bilmiyorum sen söylersen bende eklerim

naber canım.....akşam girdiğimdee seni görmedimm görsem yazardım.....kimse yoktuuu diye bende çıktım canım....

keyfimm yokkkk....
eşim yatalım dedii...bende yatmıycam oturucam dedim....odaaa bunu sana hatırlatırım diyerekk yatmaya gittiii...
odaya girdiğimdeee çok kızmışş heraldeeee yatağın üstündeki şeyleri yere fırlatmışşş,yastığımı bilee yere atmışşş.....
bende yatmaya gidiyodumm odayı öle gördüğümdee yatmamaya karar verdimm...ve moralim çokk bozulduuu...sinirdende ağladımm zatenn....
dedim giriyim siteyede kendime geliyim birazz...burda olmana sevindim canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…