2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

funda canım ben geldim ama sen yoksun şimdide........heralde şimdide kocan gelmiştir.....yarın akşam görümceme gidicemm orda kalıcaz...kaynanamda görümcemde....onuda alıp pazar günü dönücez....kaynanam bendeykenn giremem interneteee..belki akşamları girerim.......
ben buraya girmeden ne yapıcam yaaaaaaaaaaaa.............

ya kızlar ben giriyorum kimse yok.bu arada hilal sorumu yanıtlamışsın sağol.yarın tekrar tedaviye başlıyormuşsun umarım gönlüne göre olur herşey.hakkınızda hayırlısı.

iyiyim fundacım ben gündüzleri giremiyorum akşamları da pek kimseyle karşılaşamıyorum.sen nasılsın

merhaba funda ve ekintos nasılsınız............hilal yarın tedaviyemi başlıyormuş?

fundacım seninle epeydir karşılaşamıyoruz.bugün bir ara girdim.nasılsınız vs dedim kimse cevaplamayınca çıktım.

ekintos canım okudum gündüz pc eşinde sanırım akşamları giriyorsun bende ben de pek akşamları giremiyorum eşimden dolayı kızıyor ama bu gün daha gelmedi bende girdim rahatça

artvinli canım hilal yarın görüşmeye gidiyor hastaneyle birkaç hastaneyle görüşecek ondan sonra başlayacak tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…