2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980...............2.deneme aralık............... sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek

Son düzenleme:
teşekkürler hilaciimm :) arkadaşlar bide şu sigara konusuna değinmek istiyorum şu lanetten bir türlü vazgeçemedim tedavi süresince az içtim zaten normal bir paketi 2-2,5 günde bitiriyorum çok etkisi varmıdır acaba hep hamile öğrendiğim an tiksinip bırakıcam umuduyla yaşadım ama olmadı varmı içen sizde durum nedir???

ben hiçç sigara içmedimmm...ama bence diğer denemenden önce bırakk.....tedavi sürecinde hiç içme derim ben...çünkü etkiliyomuş diyolar...bende ilk denememde kahve ve çayy içtim...2.denemede kesinlikle içmiycem...dikkat etmek gerek dimi??

oooooooooo ben geldim kızlar gitmiş yine bu akşam eşim geç gelecek bende sitedeyim gelirseniz konuşuruz nişallah

azucugum bende içiyordum tedeviye başlamadan bıraktım dr güzel bir fırça yedim tedaviye başlamdan hem ben hem eşim bıraktı çok etkisi var malesef düşüklerede neden oluyormuş tutunmasındada sorun oluyormuş bende bıraktım amaç büyük olunca yapacak birşey kalmadı ben bıraka biliyorum ama sanırım sen bırakamıyorsun sana tavsiyem akapuntur olacak ben bırakamasaydım deneyecektim ne kaybedersinki tabi eşin içiyormu bilmiyorum ama inan onunda bırakması çok önemli erkekte sprem hareketinde kalitesinde etkiliyor gerçi sizde böyle bir sorun yok ve zaten dondurulmuşlarınız var bu dan dolayı eşin şu an içsede durum degişmez ama senin yanında içilmesi bile sakıncalı

bugün yine biraz midem agrıyo ona canım sıkılıyo halbuki ilaçta alıyorum ama bilmiyorum canım....

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…