2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

seversen sıkılmazsınnn....bende başka sitede oyun oynuyorummm.....ama hep aynı oyunu oynamıyorummm...yeni başka oyun geliyorr siteye onu oynamaya başlıyorumm...

ben okeyden sıkılalı çook olduuu.....ondan sonra 101 oynamaya başladım...101 den sonraa kastet diye bi oyun varr onu oynamaya başladımm.....kelime oyunu varr bi ara ona çook takılmıştımmm......şimdi genelde kastet oynuyorum.....ama bu tür oyunları sevmiyosann kelime oyunu oynayabiliriz....oda zevkli oluyorr.....

hangilerini soruyosun kiiiii???kız kardeşim varr,erkek kardeşim var.....beni tanıyosun zatennn:)))annem ve babamda var bi resimde.....

ilk önce oyuna kayıt olman lazımmm...ben eşimin nikiyle oynuyorummm....kendim kayıt olmayı becerememiştim o zamanlarr tabiii...şimdi olsa olurdum kayıt illaki:))

yazdıkların bende oynadım kelimatöre takılmıştım bir ara ondanda sıklıdı şimdi pek birşey bulamıyorum bende bundanda bir iki güne sıkılırım her halde

ana sayfadaki etiketlenmiş resimdenmi bahsediyosunnn???yoksa resimlerimdeki resimlerdenmiii???tahminen etiketlenmişden bahsediyosunnn....babam kızkardeşim ve bennnn

bilmemmm kimseye benzemezzz...biz 3 kardeşte birbirimize benzemeyizz.....ama erva ben ve erkek kardeşime nazaran biraz esmerrdirr...

san göre esmer gerçekten ama sen küçük kardeşsin sanki canım ben çıkıyorum yarın bana haber ver lütfen merakta bırakma

allah rahatlık varsin sanada sitede olmasamda faceboook da olurum her halde görüşürüz öptüm eşinede kızma belki oda sitrese girmiştir ondan tepki vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…