2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

hilalcim canım görüşmenin iyi geçmesine çok sevindim allahım gönlüne göre versin arkadaşım...

kızlarrr bu ist tüp benden kan testi istedii.....fakat ne zaman yaptıracağımı sormadımmm.....adetli olmak gerekirmi yaptırırken acaba......eşim çapadan gün almışşş amaa ayın 23 dee....ve ben şimdi adetim.....önemlimidir ne zaman olacağı yaaa...önemli ise sölemeliydiii sonucundaaa...gerçi buraya bugün pek kimse uğramamış amaaaa gelen olur heraldeee

ya hala kimse gelmemişşş.....
neyse bende yemek yapmaya gidiyorum 5 dede kursum varr.....
bide ani bi değişikleee umut tüp bebek merkezinede gitmeye karar verdikk eşim randevu alıcakk büyük ihtimall c.tesiye alırr......
umutu görmeden karar vermek istemiyorum....sanki orası daha iyi gibi geliyorr bana...dr.ları daha tecrübeli ist tüpe nazaran.....

hilallcim bencede bütün merkezleri önce bir gez görüşme yap.ondan sonra karar verirsin.hem aklındada kalmamış olur.neden kararını değiştirdinki?umuta nasıl karar verdin?hakkında hayırlısı canım

hilalcim belki adetin 3.günü yaılan kan testini istemiştir.bu arada tedavin hayırlı olsun sonu daha da güzel olsun inşallah:ecrin_bebek:

inşşş ekintoscum sağolasın.....
ben umut tüp bebeği çok istiyodum zatenn....fakat ist tüpe gidip 100 milyon bayılınca eşimde o zaman başlıyalım dedii..bende tamam demiştimm..bide yakın bizee.....bugünn topikleri geziyodumm umut tüpe gidenleri okuyuncaa eşime umutada gidelim dedimm..oda tamam dedi.....bakalımm hayırlısı.....ne biliyimm umutun dr.ları daha tecrübeli.....sanki o merkez daha iyi gibi geliyorr banaa...tabi gidip görücezz....sen ist tüpe gitmemi pek istemiyosun galibaa canımm...bende öle bi izlenim yarattın...özeldende medikali önermişsin.....burda genelde bahçelievler medikali öneren varr......fatihle ilgili pek bişey duymadım.....ben aynı parayı vericeksemmm daha tecrübeli dr.u tercih ederimm.....suzan dr.la ilgili internette pek bişey bulamadımm yani ist tüpdeki dr.la......ama umutun dr.ları hakkında çok bilgi varr......

hilalcimmmm beni bir başka arkadaşla karıştırdın sanırım.ben ankarada tedavi oluyorum istanbuldaki merkezler hakkında hiççç bilgim yok.a.s hakkında nere hayırlı olacaksa ora nasip olsun inşallah

canım biliyorum ankarada olduğunu...ilk sana cevap yazdımm sonrada artvinliyee....ama isim yazmadığım için karışklık oldu......

artvinli bide daha önce zaten umutla telefonla görüşmemiz olmuştu....
ilk yakın olan yerle görüşelim demiştik...ondan ist tüple görüştük...görüşünce umutu bi kenara itmiştikk....ama aklıkmada umut vardı heppp...eşimde ist tüp deyincee orayı kabul etmiştim...ama demekki eşimin kafasındada varmışkii umutla görüşmeye gidelim dediğimde kabul etti hemen...artvinli dediğin gibi en azından aklımda kalmazz neden gidip görüşmedim diye.....bide umutta karar kılarsak yine bize en uzak olan merkezi seçmiş olucaz......neyse hakkımızda hayırlısııı......

hilalcim canım benim herşey inşallah güzel gider nerede yaptırırsanız yaptırın pozitif olun tamam mı düşünkü yaşadığınız yerde tedavi oluyorsunuz ve sonra kendi evinizde kalıyorsunuz bu o kadar büyük bir şans ki ben başka şehire gidip gelip başka yerlerde kaldığım için uzun yolları çektiğim için çok iyi bilirim zorluğunu
sen önce evinin huzurlu ortamını beynine yansıt eşin de anlayışlı olunca gerisi daha kolay ilerliyor seni çooook öpüyorum ve kolaylıklar diliyorum

hilalcim evet ya bende gittim ist.tüp merkezine ama hiç içim ısınmadı neden bilmiyorum herşey baştan savma gibi geldi,bu tedavi süreci sıkıntılı zor yani birde merkez öyle olunca insan dahada geriliyor.inşallah bu sefer gittiğin merkez daha hayırlı olsun.boşver uzak olsun ama gönlünce olsun herşey,biliyorum hergün kontroller vs.sıkıntı oluyor ama sonu hayırlı olsun değilmi canım.herşey gönlünce olsun.

ARTVıNLı canım nasılsın nasıl gidiyor..hamilelik...hilal canım sende inşallah doğru bir merkez bulursun tedavin için...rabbim hepimizi doğru kişilerle karşılaştırsın....

arkadaşlar yaaa diyorum bidahaki denemeye kadar kilo almamayayım hani o kadar kilolu değilim ama [60] yinede dikkat etmem gerek ..ama bu sıralar bir iştahım açıldı anlatamam....çok iyiyorum..elimde olmadan..kendimi alamıyorum...offfff kilo almak istemiyorum...inşallah rabbim kısmet ederse hamile kalınca alacağız...ne pisboğaz oldum ben böyle yaaaaa

teşekkürlerr ablacımm....ay sanada teşekkür ederim iyi dileklerin için....bulut canımm kilo konusunda bende 63 kiloyumm canım.....
ilk evlendiğimde 52 kiloyla evlendim...1 yıl içinde 63 kiloya çıktım.....ardından tüp yapıcam diye diyete girdimm ve 56 kiloya indim ve tüpden sonraa yine 63 kiloya çıktım...kkendimi hepten bıtraktım yani.....halbukii o kiloları verene kadar canım çıkmıştı......şimdi bide bayramdan sonra tüp deniycem korkuyorum daha da çok kilo alıcam diye....durdurmam lazım kendiimi....bence de dikkat etmemiz lazım bulutcum.....
artvinli canım katılıyorum sana uzak olsun fakatt iyi yer olsun.....içime ısınan yer olsun...en önemlisi inşşş pozitif sonuç alıp bu sefer bebeğimi kucağıma alırım....inşş tüm herkes alır kucağına evladını tabi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…