azucugum bende içiyordum tedeviye başlamadan bıraktım dr güzel bir fırça yedim tedaviye başlamdan hem ben hem eşim bıraktı çok etkisi var malesef düşüklerede neden oluyormuş tutunmasındada sorun oluyormuş bende bıraktım amaç büyük olunca yapacak birşey kalmadı ben bıraka biliyorum ama sanırım sen bırakamıyorsun sana tavsiyem akapuntur olacak ben bırakamasaydım deneyecektim ne kaybedersinki tabi eşin içiyormu bilmiyorum ama inan onunda bırakması çok önemli erkekte sprem hareketinde kalitesinde etkiliyor gerçi sizde böyle bir sorun yok ve zaten dondurulmuşlarınız var bu dan dolayı eşin şu an içsede durum degişmez ama senin yanında içilmesi bile sakıncalı
herkese hayırlı günler......nasılsınız........asumancım epeydir yoktun,bende hastamı acaba diyordum.neyse iyimisin çok şükür,işler olsunda canım kriz vurmasın seni.....
rabbim kendi bebeklerimizin resmini koymayı nasip etsin......
aminnnnnnn inşşşşşşşşşşşşş
merhaba kızlarrr....görüşmem iyi geçtiiii.....ayrıca talyacım eşimlede aram düzeldii.....
histeroskopi olayını söledimmm...sana bakıyım alttan ilk dedi....baktıktan sonra herşey yolunda dedi....histeroskopiye gerek duymadı....ve bana baktıktan sonraa önceden kullandığım ilacın yanlış olduğunu söledii....bende kulanılmaması gerekmiş....neyse burda başlarsan adetin 3.günü gel başlıyalım dedi....protokolode dedide değişik ismi vardı şimdi hatırlamıyorum...ama uzun uygulanmıyacakmış....
bide bana ve eşime kan testi verdii...ordaki fyat 400 felanmışş..heralde onuda çapada yaptırırım ve çapadan raporumu alıpp diğer adetimdee başlarım.....bide kontrol için 100 lira bayıldık kızlarrrrr......ama zaten alttan baktırmak istiyodum...benim için iyi oldu.....başka hastaneylede görüşmeye gitmeyiz ist tüpde başlarız tedaviyeee.....
kiz asuman bukadarda yorma canim kendini...
Hersey yolunda olduguna sevindim...arada bir girde kendinen haber ver, merakta birakma bizi
inşş arkadaşlar..teşekür ederim....bende ilk tedavide kist felan oluşmuştuu...çok korkuyorum yine bi sorun çıkıcak diye....ben menagon kullanmıştım ilk tedavidee...dr beni kontrol edince ne kulandığımı sordu bende ilacı söleyince yanlış ilaç kullanılmış sende dedi....zaten önceki hastanemden kesinlikle memnun değildim...kesinlikle tecrübe adına hiç bişey yok ordaa....talyacım nasip olursaaa şimdi adetliyimm...diğer olduğum adetle başlıyacam...bi aksilik olmazsa nasip olursa inş....kızlr şimdi çıkıyorumm görümceme gidicezzz ve orda kalıcammm...heralde büyük ihtimal yarına kadar giremem..yarından sonrada kaynanam bende olurr..ne zaman görüşürüz bilemiyorumm...kendinize çok çok iyibakın arkadaşlarrr.....ben sizi özlerim yaaaa
merhaba kızlarrr....görüşmem iyi geçtiiii.....ayrıca talyacım eşimlede aram düzeldii.....
histeroskopi olayını söledimmm...sana bakıyım alttan ilk dedi....baktıktan sonra herşey yolunda dedi....histeroskopiye gerek duymadı....ve bana baktıktan sonraa önceden kullandığım ilacın yanlış olduğunu söledii....bende kulanılmaması gerekmiş....neyse burda başlarsan adetin 3.günü gel başlıyalım dedi....protokolode dedide değişik ismi vardı şimdi hatırlamıyorum...ama uzun uygulanmıyacakmış....
bide bana ve eşime kan testi verdii...ordaki fyat 400 felanmışş..heralde onuda çapada yaptırırım ve çapadan raporumu alıpp diğer adetimdee başlarım.....bide kontrol için 100 lira bayıldık kızlarrrrr......ama zaten alttan baktırmak istiyodum...benim için iyi oldu.....başka hastaneylede görüşmeye gitmeyiz ist tüpde başlarız tedaviyeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?