2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

anladım fundacım ne diyim inşallah bırakırım eşim fazla içmiyo zaten o hemen bırakabilme özelliğine sahip ama sanırım ben ondan daha fazla içiciyim ama gün gelicek kurtulacam bu lanetten..

selam kizlar nabersiniz???
Ya gecen hafat hic acamadim neti eve zor atdim kendimi bütün günüm isde gecti ,haftayada o sekil olcak sizlerde ne var ne yok???hamis olanimiz varmi aramizda???

herkese hayırlı günler......nasılsınız........asumancım epeydir yoktun,bende hastamı acaba diyordum.neyse iyimisin çok şükür,işler olsunda canım kriz vurmasın seni.....

herkese hayırlı günler......nasılsınız........asumancım epeydir yoktun,bende hastamı acaba diyordum.neyse iyimisin çok şükür,işler olsunda canım kriz vurmasın seni.....

Allaha sükür canim iyim ama dedim gecen hafta günlük yaklasik11 saat isdeydim malesef önümüzdeki haftada öyle ama ne yapalim idare etcez artik
Sen nasilsin canim??
Sen sonuc beklyiordun demmi yanlis hatirlamiyorsam??

rabbim kendi bebeklerimizin resmini koymayı nasip etsin......
aminnnnnnn inşşşşşşşşşşşşş

hilalim amin...
insallah esinle aran duzelmistir biraz... inanirmisin dunde ben esimle kavgaliydim... Allahtanki simdi hersey duzeldi...
Canim Insallah bugun guzel haberler alirsiniz..Bizim merakta birakma olurmu..Guzel haberlerini bekliyorum

kiz asuman bukadarda yorma canim kendini...
Hersey yolunda olduguna sevindim...arada bir girde kendinen haber ver, merakta birakma bizi

merhaba kızlarrr....görüşmem iyi geçtiiii.....ayrıca talyacım eşimlede aram düzeldii.....
histeroskopi olayını söledimmm...sana bakıyım alttan ilk dedi....baktıktan sonra herşey yolunda dedi....histeroskopiye gerek duymadı....ve bana baktıktan sonraa önceden kullandığım ilacın yanlış olduğunu söledii....bende kulanılmaması gerekmiş....neyse burda başlarsan adetin 3.günü gel başlıyalım dedi....protokolode dedide değişik ismi vardı şimdi hatırlamıyorum...ama uzun uygulanmıyacakmış....
bide bana ve eşime kan testi verdii...ordaki fyat 400 felanmışş..heralde onuda çapada yaptırırım ve çapadan raporumu alıpp diğer adetimdee başlarım.....bide kontrol için 100 lira bayıldık kızlarrrrr......ama zaten alttan baktırmak istiyodum...benim için iyi oldu.....başka hastaneylede görüşmeye gitmeyiz ist tüpde başlarız tedaviyeee.....

hilal canim, hersey yolunda gitdigine sevindim...simdi nezaman baslamayi dusunuyorsun?
nasil daha once yanlis ilac vermisler sana anlamadim...Insallah bu sefer hersey yolunda gider canim

hilalcim inşallah herşey gönlünce olur,tedavin çok güzel başlar ve biter,sonucundada evladına sağlıkla kavuşursun inşallah.

inşş arkadaşlar..teşekür ederim....bende ilk tedavide kist felan oluşmuştuu...çok korkuyorum yine bi sorun çıkıcak diye....ben menagon kullanmıştım ilk tedavidee...dr beni kontrol edince ne kulandığımı sordu bende ilacı söleyince yanlış ilaç kullanılmış sende dedi....zaten önceki hastanemden kesinlikle memnun değildim...kesinlikle tecrübe adına hiç bişey yok ordaa....talyacım nasip olursaaa şimdi adetliyimm...diğer olduğum adetle başlıyacam...bi aksilik olmazsa nasip olursa inş....kızlr şimdi çıkıyorumm görümceme gidicezzz ve orda kalıcammm...heralde büyük ihtimal yarına kadar giremem..yarından sonrada kaynanam bende olurr..ne zaman görüşürüz bilemiyorumm...kendinize çok çok iyibakın arkadaşlarrr.....ben sizi özlerim yaaaa

hilalim bizde seni ozlicez...
Insallah bir ay sonra basliyorsun ha.. hadi hayirlisi... Insallah bu sefer hersey gonlune gore olur.

kiz asuman bukadarda yorma canim kendini...
Hersey yolunda olduguna sevindim...arada bir girde kendinen haber ver, merakta birakma bizi

canim ben istemesemde mecburdum bi arkadasda domuz gribi vardi onun icin kaldim...
Allaha sükür iyim canim.

hilalcim kendine cok ama cok iyi bak sakin moralini kimselere bozdurma insallah hersey cok güzel olur ve bebislerine kavusursun öpt canim

hilalcim canım küçük arkadaşım benim herşeyin güzel gittiğine sevindim inşallah birdahaki ay problemsiz relax bir şekilde başlarsın tedavine biz de yanındayız arada laflarız inşallah bu sefer gelirler bebeklerin çoook öpüyorum seni

çok çok teşekkür ederim ablacım.....inşş bebeklerim bana gelirr.....tüm isteyen herkese bebekleri gelsin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…