2. Tüp bebek denemesinde hamileyim

maraton42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
61
28
3
29
uzatmayım 2. Tüp bebek transferimde Allah’a şükür pozitif sonuç aldık şuan 5 hafta 3 günlüğüz dün keseyi görmeye gittik ilk kez keseyi gördük ama bebeği tam göremedik daha yeterince büyümemiş 24 mayısta tekrar gidecektik bugün akşam üzeri yarım saat karnıma bi ağrı girdi hafif lavaboya gittin kanama olmuş doktorumuza gittik muayene etti bi sorun olmadığını bebeğin kesenin durduğunu söyledi ama içimden o korkuyu atamıyorum hala ben direk düştü sandım ecoprinle kan sulandırıcı iğne yapıyorduk onu bırakmamı söyledi birde fitili bırak dedi başına böyle bişey gelmiş biri varmı aramızda tecrübelerinizi dinlemek isterim

Bu kanamalar normal gebeliktede oluyor. Ne güzel kesede bir sorun görünmemiş. Bol bol uzanın. Fazla hareket etmeyin mümkünse hiçbir şey kaldırmayın dinlenin. Yediğinize içtiğinize dikkat edin, sigara kullanıyorsanız asla içmeyin ve bol su tüketin. Kanamanızıda kontrol edin ayrıca fazlalaşmaması için eğer fazlalaşırsa tekrar hastaneye gidin.

Söylemeyi unutmuşum. Hayırlı olsun bu arada dilerim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder.♥️🙏🏻

Bu kanamalar normal gebeliktede oluyor. Ne güzel kesede bir sorun görünmemiş. Bol bol uzanın. Fazla hareket etmeyin mümkünse hiçbir şey kaldırmayın dinlenin. Yediğinize içtiğinize dikkat edin, sigara kullanıyorsanız asla içmeyin ve bol su tüketin. Kanamanızıda kontrol edin ayrıca fazlalaşmaması için eğer fazlalaşırsa tekrar hastaneye gidin.
Çok teşekkür ederim dikkate alacam söylediklerinizi

Back
X