2.üniversite için kayıt

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.151
373
hanımlar merhaba,
aslında ilgili bölüme konu acmıstım ama kimse görmedı orda sanırım
birde burdan sormak ıstedım..
ist üni. 2.üniversite programlarından birine kayıt yaptıran veya açıktan lısans bölüm okuyan varmı?
sımdı ön kayıt yaptırdım ama onaylanma kısmı uzun mu sürüyor bılmıyorum.dönüş olmadı
birde dönemlık harç ücretlerını bılen varmı?
tesekkurler sımdıden:)

Bugün baktım da 405 tl olmuş sanırım harç ücreti. Bana fazla geldi o yüzden Anadolu üniversitesine başvuracağım. Daha başvurular devam ediyor o yüzden belki onaylanmamıştır

Bugün baktım da 405 tl olmuş sanırım harç ücreti. Bana fazla geldi o yüzden Anadolu üniversitesine başvuracağım. Daha başvurular devam ediyor o yüzden belki onaylanmamıştır

hmm fazlaymış dönem için..yıllık degıl dımı ?
2.üniversitem programlarında ist yada anadolu cok farketmez sanırsam ben ist.kayıt yaptırdım.dedıgın gibi kayıt süresi devam ettgı ıcın onaylanmamıs olabılır

Anadolu üniversitesinden farkı me oluyor ? Bide sınavlara İstanbul'da mı gireceksiniz
evet sınavlara ıst.da girecegım..
cok bir farkı yok aslında normal acıkogretım ama anadolu üni degıl ist.üniversitesi olacak

hmm fazlaymış dönem için..yıllık degıl dımı ?
2.üniversitem programlarında ist yada anadolu cok farketmez sanırsam ben ist.kayıt yaptırdım.dedıgın gibi kayıt süresi devam ettgı ıcın onaylanmamıs olabılır

evet sınavlara ıst.da girecegım..
cok bir farkı yok aslında normal acıkogretım ama anadolu üni degıl ist.üniversitesi olacak
Peki sınavlar dönem içinde mi oluyor ? Yani çakışmaz mı kendi sımavlarınızla

Ama diplomada istanbul üniversitesi açıköğretim ve uzaktan eğitim diye belirtiliyormuş. Anadolu üniversitesinden almak daha iyi. Aynı zamanda kitap da verilmiyor. 370 ile 405 arası harç parası olacak.

Ama diplomada istanbul üniversitesi açıköğretim ve uzaktan eğitim diye belirtiliyormuş. Anadolu üniversitesinden almak daha iyi. Aynı zamanda kitap da verilmiyor. 370 ile 405 arası harç parası olacak.
Anadolu'ya gidersek illa sınavlarda Eskişehir'e gitmek gerekiyor mu peki

Nasıl yani anadolu aöf ten mezun olunca aöf mezunu olduğunuz anlaşılmıyor mu? normal örgün mü sanıcaklar

Back
X