Merhabalar
Uzun zamandır foruma giremedim. Buradaki arkadaşlara açıklama borcum olduğu için girdim ve inanın bu yaşadığım utanç değil yalnızca üzüntüden ibaret. Öncelikle bunu belirtmeliyim.
Benim konularım ta ki ikinci üyelik açana kadar doğru idi. Arkadaşlar diyeceğim ama diyemiyorum. Çünkü son konularımla çok kul hakkına girdim biliyorum.
Her şeyden önce ben bir kadınım. İkinci üyelik haricinde açtığım konular
tüp bebek, kayınvalide, elti...Bunlar doğru. Belki içerisinde tutarsızca cümleler barındırıyor olabilirler. Ama bu konuların sahteliği değil, kendi psikolojik halimin çökmüş psikolojimle yazdığım şeylerin durumu.
Güneşveay diye ikinci üyelik aldım. Sonra kendimi birden çocuklu ve kaynanayla yaşar şekilde hayal ettim. Daha ne gibi sorunlar yaşarım, buradaki insanlar beni savunsunlar, benimle ilgilensinler, arka çıksınlar, haklı bulsunlar istedim galiba.
Ama gerçekten çok üzgün ve pişmanım. Sizi kırdığım için, bir nevi bu ikinci üyelikle kandırdığım için özür dilerim.
En çok da kendi ruh halim için yıpranmışlığım için yıkılmış haldeyim. Son zamanlarda toparlandım. Ailevi sorunların yediğim küfür ve hakaretlerin beni şizofreni derecesine paranoyaklığa ittiğinin farkına vardım. Kendime, ikinci bir dünya yaratarak orada yaşamaya başlamıştım. Ama iyiki ortaya çıktı ve iyiki buradaki insanlar kötü ya da iyi pekçok yazı yazarak kendime gelmemi sağladılar. Ben de en son bu yazıyı gördüm. Ara ara çeyiz köşesine, eşi ve eşinin ailesi bölümüne yine de giriyorum. Çünkü eğer yaşamadığım, bana ders olacak şeyler varsa onları almaya çalışıyorum.
Bugüne kadar kimseye bir zararım olmadı. Burada da kimseden ne para talep ettim, ne başka bir şey. Tüp bebekle ilgili tüm yazılarım doğru. Fiyat öğrenmek istemiştim. Ama diğer üyelik yanlış tabi. Olamadığım bir hayatı olmuş gibi gösterip kendime bile hakaret ettim.
Belki kabul etmediğim gerçekler vardı. Ama şurası kesin ki, ben çok kötü bir psikolojik bunalım geçirdim. Resmen bir uçuruma düştüm. Oysa bu foruma ilk mesajlarım çocuk sahibi olmak, adet gecikmesi, kızlar sizce ben de anne olabilir miyim, acaba hamilemiyim dir gibi başlıklarla mesaj atmıştım...
Nereden nereye geldim demekki... Ama çok zor bir evlilk geçirdim inanın. Bu bahane değil. Herkes daha da zorlarını yaşamıştır belki.
Ne deseniz haklısınız. Bu ikinci karakter gibi bir şey oldu. Hep gelecekte kendimi öyle mi olurum diye hayal ediyordum, ama bu kadar ileri gitmek de hakkım değildi.
Sözün kısası bunun size değil en çok bana zararı oldu inanın. Ben günlerce kendi halime ağladım. NAsıl böyle iki kişiymiş gibi davrandım diye kendimi paraladım.
Ama sizlerle dalga geçmek, sizi üzmek, bir şey talep etmek gibi bir amacım yoktu. Diğer konularım ise doğrudur.
Yazmaya yüzüm yoktu ama yine de bilmenizi istedim. Ne olursa olsun, kadınlar daha affedici ve anlayışlı olabiliyorlar. TEkrar özür dilerim hepinizden.
Hakkınızı helal edin, kimsenin hakkı kalsın istemem.
İyi günler.