2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

Bilmiyorum ama eğer gerçekten açılırsa ibreti alem için sayfa sayfa yayınlanmalı ki bu tür insanalar temizlensin.Siteye de güveni sarsılıyor insanın.Doğruyu söylemem gerekirse dava açılacağına çok inanmıyorum.Açılsa bile Türkiye' de bu işler pek ciddiye alınmaz.sonuçta dişe değer bişey beklemiyorum.Bir konu başlığı açıp konuyu bilen ve rahatsız olan kişilerden destek mi toplasak

Kazen avukata iletmiş durumu dava açılmaya hazırlanılıyormuş :31:

Merhabalar

Uzun zamandır foruma giremedim. Buradaki arkadaşlara açıklama borcum olduğu için girdim ve inanın bu yaşadığım utanç değil yalnızca üzüntüden ibaret. Öncelikle bunu belirtmeliyim.

Benim konularım ta ki ikinci üyelik açana kadar doğru idi. Arkadaşlar diyeceğim ama diyemiyorum. Çünkü son konularımla çok kul hakkına girdim biliyorum.

Her şeyden önce ben bir kadınım. İkinci üyelik haricinde açtığım konular tüp bebek, kayınvalide, elti...Bunlar doğru. Belki içerisinde tutarsızca cümleler barındırıyor olabilirler. Ama bu konuların sahteliği değil, kendi psikolojik halimin çökmüş psikolojimle yazdığım şeylerin durumu.

Güneşveay diye ikinci üyelik aldım. Sonra kendimi birden çocuklu ve kaynanayla yaşar şekilde hayal ettim. Daha ne gibi sorunlar yaşarım, buradaki insanlar beni savunsunlar, benimle ilgilensinler, arka çıksınlar, haklı bulsunlar istedim galiba.

Ama gerçekten çok üzgün ve pişmanım. Sizi kırdığım için, bir nevi bu ikinci üyelikle kandırdığım için özür dilerim.

En çok da kendi ruh halim için yıpranmışlığım için yıkılmış haldeyim. Son zamanlarda toparlandım. Ailevi sorunların yediğim küfür ve hakaretlerin beni şizofreni derecesine paranoyaklığa ittiğinin farkına vardım. Kendime, ikinci bir dünya yaratarak orada yaşamaya başlamıştım. Ama iyiki ortaya çıktı ve iyiki buradaki insanlar kötü ya da iyi pekçok yazı yazarak kendime gelmemi sağladılar. Ben de en son bu yazıyı gördüm. Ara ara çeyiz köşesine, eşi ve eşinin ailesi bölümüne yine de giriyorum. Çünkü eğer yaşamadığım, bana ders olacak şeyler varsa onları almaya çalışıyorum.

Bugüne kadar kimseye bir zararım olmadı. Burada da kimseden ne para talep ettim, ne başka bir şey. Tüp bebekle ilgili tüm yazılarım doğru. Fiyat öğrenmek istemiştim. Ama diğer üyelik yanlış tabi. Olamadığım bir hayatı olmuş gibi gösterip kendime bile hakaret ettim.
Belki kabul etmediğim gerçekler vardı. Ama şurası kesin ki, ben çok kötü bir psikolojik bunalım geçirdim. Resmen bir uçuruma düştüm. Oysa bu foruma ilk mesajlarım çocuk sahibi olmak, adet gecikmesi, kızlar sizce ben de anne olabilir miyim, acaba hamilemiyim dir gibi başlıklarla mesaj atmıştım...

Nereden nereye geldim demekki... Ama çok zor bir evlilk geçirdim inanın. Bu bahane değil. Herkes daha da zorlarını yaşamıştır belki.

Ne deseniz haklısınız. Bu ikinci karakter gibi bir şey oldu. Hep gelecekte kendimi öyle mi olurum diye hayal ediyordum, ama bu kadar ileri gitmek de hakkım değildi.

Sözün kısası bunun size değil en çok bana zararı oldu inanın. Ben günlerce kendi halime ağladım. NAsıl böyle iki kişiymiş gibi davrandım diye kendimi paraladım.

Ama sizlerle dalga geçmek, sizi üzmek, bir şey talep etmek gibi bir amacım yoktu. Diğer konularım ise doğrudur.

Yazmaya yüzüm yoktu ama yine de bilmenizi istedim. Ne olursa olsun, kadınlar daha affedici ve anlayışlı olabiliyorlar. TEkrar özür dilerim hepinizden.

Hakkınızı helal edin, kimsenin hakkı kalsın istemem.

İyi günler.

Buradan ona da mesajımı göndermek isterim. Zaten gizli saklım yok.

MErhabalar KAzen bey

Beni zaten biliyorsunuz. Sizden bir istirhamda bulunacağım. Ben en son bütün forumdan özür dileyen bir yazı yazdım.

Orada kendi psikolojik rahatsızlığımı, konularımın ikinci üyelik haricinde doğru olduğunu belirttim.

Zaten vicdan sahibi olan insanlar anlayacaklardır.

Sizden istirhamım, tüm yazılarımı, konularımı silmenizdir. Sizden de tekrar özür dilerim. Artık vaziyetimin de elvermediği üzere foruma da giremiyorum. Bunu yaparsanız, ve arkadaşlara rahatsızlığımı psikolojik durumumun bozukluğunu da sizin ağzınızdan anlatırsanız, eminim anlayacaklardır. Gerçekten çok sevinirim eğer açıklarsanız.

Teşekkür eder, başarılar dilerim

Aeroplain;

Hatanın farkına varman güzel bir gelişme .

Umarım psikiyatr desteğiyle atlatırsın yaşadığın sorunları.

Merhabalar

Uzun zamandır foruma giremedim. Buradaki arkadaşlara açıklama borcum olduğu için girdim ve inanın bu yaşadığım utanç değil yalnızca üzüntüden ibaret. Öncelikle bunu belirtmeliyim.

Benim konularım ta ki ikinci üyelik açana kadar doğru idi. Arkadaşlar diyeceğim ama diyemiyorum. Çünkü son konularımla çok kul hakkına girdim biliyorum.

Her şeyden önce ben bir kadınım. İkinci üyelik haricinde açtığım konular tüp bebek, kayınvalide, elti...Bunlar doğru. Belki içerisinde tutarsızca cümleler barındırıyor olabilirler. Ama bu konuların sahteliği değil, kendi psikolojik halimin çökmüş psikolojimle yazdığım şeylerin durumu.

Güneşveay diye ikinci üyelik aldım. Sonra kendimi birden çocuklu ve kaynanayla yaşar şekilde hayal ettim. Daha ne gibi sorunlar yaşarım, buradaki insanlar beni savunsunlar, benimle ilgilensinler, arka çıksınlar, haklı bulsunlar istedim galiba.

Ama gerçekten çok üzgün ve pişmanım. Sizi kırdığım için, bir nevi bu ikinci üyelikle kandırdığım için özür dilerim.

En çok da kendi ruh halim için yıpranmışlığım için yıkılmış haldeyim. Son zamanlarda toparlandım. Ailevi sorunların yediğim küfür ve hakaretlerin beni şizofreni derecesine paranoyaklığa ittiğinin farkına vardım. Kendime, ikinci bir dünya yaratarak orada yaşamaya başlamıştım. Ama iyiki ortaya çıktı ve iyiki buradaki insanlar kötü ya da iyi pekçok yazı yazarak kendime gelmemi sağladılar. Ben de en son bu yazıyı gördüm. Ara ara çeyiz köşesine, eşi ve eşinin ailesi bölümüne yine de giriyorum. Çünkü eğer yaşamadığım, bana ders olacak şeyler varsa onları almaya çalışıyorum.

Bugüne kadar kimseye bir zararım olmadı. Burada da kimseden ne para talep ettim, ne başka bir şey. Tüp bebekle ilgili tüm yazılarım doğru. Fiyat öğrenmek istemiştim. Ama diğer üyelik yanlış tabi. Olamadığım bir hayatı olmuş gibi gösterip kendime bile hakaret ettim.
Belki kabul etmediğim gerçekler vardı. Ama şurası kesin ki, ben çok kötü bir psikolojik bunalım geçirdim. Resmen bir uçuruma düştüm. Oysa bu foruma ilk mesajlarım çocuk sahibi olmak, adet gecikmesi, kızlar sizce ben de anne olabilir miyim, acaba hamilemiyim dir gibi başlıklarla mesaj atmıştım...

Nereden nereye geldim demekki... Ama çok zor bir evlilk geçirdim inanın. Bu bahane değil. Herkes daha da zorlarını yaşamıştır belki.

Ne deseniz haklısınız. Bu ikinci karakter gibi bir şey oldu. Hep gelecekte kendimi öyle mi olurum diye hayal ediyordum, ama bu kadar ileri gitmek de hakkım değildi.

Sözün kısası bunun size değil en çok bana zararı oldu inanın. Ben günlerce kendi halime ağladım. NAsıl böyle iki kişiymiş gibi davrandım diye kendimi paraladım.

Ama sizlerle dalga geçmek, sizi üzmek, bir şey talep etmek gibi bir amacım yoktu. Diğer konularım ise doğrudur.

Yazmaya yüzüm yoktu ama yine de bilmenizi istedim. Ne olursa olsun, kadınlar daha affedici ve anlayışlı olabiliyorlar. TEkrar özür dilerim hepinizden.

İyi günler.

bir insanın kendini fark etmesi ve yanlışlarını görmesi kadar güzel bir şey yok.

Aeorplain
Ne gectiyse gecti
Geride kaldi
Sen buraya utana sikila bu kadar ozur mektubu yazdiysan konuna yorum yapanlardan biri olarak ben affettim hakkim varsa da helal olsun
Sonucta burasi sanal bir dunya ama yalanin reeli sanali yok
Yalan her ikisinde de kotu
Daha kotusu yalanlarina kendinin inanmaya baslaman
Sen bizden af istedin
Bende senden psikolojik bir destek almani istiyorum
Umarim bundansonra hersey iyi olur senin icin

Kırdığım, üzdüğüm insanlar haklarınızı helal edin. GErekli açıklamaları yaptım zaten. Ama yine de ne deseniz haklısınız.

Ben rica ettim Kazen beyefendiden ama siz de acaba rica edebilir misiniz konuları silmek olmuyor galiba ama ne olur benimkileri silsin diye siz den de rica etmenizi istiyorum. Çünkü utanıyorum ve mahcubum yeterince zaten.

Hatta eşim de bilgisayarımın geçmişine bakarak ikinci üyeliğimle kendime hakaret ettiğimi görüp ağladı halime. Onunla da yeni yeni adam gibi yaşamaya başladık inanın.

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Kusura bakmayın tekrar.

Merhabalar

İyi günler.

aeroplain merhaba siz beni tanımazsınız ama ben daha üye olmamışken konularınızı takip ediyordum.Kendinizi çok fazla yıpratmayın.İnsanız kaçımızın dümdüz hayatı var herkesin inişleri çıkışları oluyor.Bundan sonrasında kendinizi,ruhunuzu,maneviyatınızı iyileştirmeye bakın.Bu kadar takmayın kafanıza, 2.şahısların tüm hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin.
Nacizane bu kardeşinizden tavsiyelerdir tabi kabul ederseniz.
Hayırlı geceler.

Son düzenleme:
ben genede temkinli yaklaşmak istiyorum arkadaşa :ssz:

Hatasız kul olmaz tutim :29:

Kırdığım, üzdüğüm insanlar haklarınızı helal edin. GErekli açıklamaları yaptım zaten. Ama yine de ne deseniz haklısınız.

Ben rica ettim Kazen beyefendiden ama siz de acaba rica edebilir misiniz konuları silmek olmuyor galiba ama ne olur benimkileri silsin diye siz den de rica etmenizi istiyorum. Çünkü utanıyorum ve mahcubum yeterince zaten.

Hatta eşim de bilgisayarımın geçmişine bakarak ikinci üyeliğimle kendime hakaret ettiğimi görüp ağladı halime. Onunla da yeni yeni adam gibi yaşamaya başladık inanın.

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Kusura bakmayın tekrar.

Aeroplain eski konular silinmiyor forum kuralları gereğince :31:
Ama kapatılmıştı zaten senin konular .
Eşin de gördüyse bir önemi yok artık silinip silinmemesinin :34:
Sen de üzerine sünger çek artık olan oldu.
Önemli olan hataları tekrarlamak öyle değil mi :34:

aeroplain merhaba siz beni tanımazsınız ama ben daha üye olmamışken konularınızı takip ediyordum.Kendinizi çok fazla yıpratmayın.İnsanız kaçımızın dümdüz hayatı var herkesin inişleri çıkışları oluyor.Bundan sonrasında kendinizi,ruhunuzu,maneviyatınızı iyileştirmeye bakın.Allah sizi seviyor ki eşinizle, insanlarla imtihan ediyor.Bu kadar takmayın kafanıza, 2.şahısların tüm hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin.
Nacizane bu kardeşinizden tavsiyelerdir tabi kabul ederseniz.
Hayırlı geceler.

Cok tesekkur ederim size de hayırlı geceler. Böyle baktığınız için gerçekten çok memnun oldum.

En çok da neye üzülüyorum biliyor musunuz?

Keşke o psikolojik bunalımda olduğum zamanlar bu siteye girmeseydim de hemen bir doktora gitseydim..

Şimdi mesela bir sıkıntım olsa yüzüm yokki buradaki insanlara derdimi açayım yeni konu açıp onların yorumlarını alayım.

Olsun. Yine de eşinin ailesi bölümünü takip edip kendimce ders alıyorum.

Kimse de benim gibi böyle şeyler yaşasın istemem. Allah korusun.

Ama ben de artık insanların karşısında sesi titreyen, hemen heyecanlanan, sinirlenen, hayallerle yaşayan, kendi kendine konuşan bir aeroplain değilim.

Bunlar başlayınca hemen kendimi başka bir işle meşgul ediyorum.

MAdem burası dertleşme yeri, size de anlattım işte... Artık en mahrem psikolojik durumumu bile sizle paylaştım.

Kimse bana bu da sahte demesin ne olur. Hakettim bazı lafları bir şey demiyorum haklısınız ama bu da son zaten.

Tekrar özür dilerim hepinizden

Hatasız kul olmaz tutim :29:

Aeroplain eski konular silinmiyor forum kuralları gereğince :31:
Ama kapatılmıştı zaten senin konular .
Eşin de gördüyse bir önemi yok artık silinip silinmemesinin :34:
Sen de üzerine sünger çek artık olan oldu.
Önemli olan hataları tekrarlamak öyle değil mi :34:

Doğru söylüyorsunuz. Siz de kırılmıştınız hakkınızı helal edin. Burada kimseye küfür hakaret etmedim. İkinci üyelik haricinde de yalan konu açmadım.

Zaten ikinci üyelik benim ne kadar zor durumda olduğumu gösterdi o yüzden üzülüyorum. Keşke olmasaydı ama oldu...

Diğer konularımda da belki anlaşılmaz yada tutarsız şeyler olabilir. Onları da hoş görün. Ama yalan değiller.

Ben de erkek değilim.

Neyse sizden ricam artık mahcup olmak istemiyorum daha fazla.

Ben üzerime düşeni söyledim. Özrümü bin defa ilettim.

Artık gerisi sizlere kalmış. Haklarınızı helal ediniz. Hayırlı geceler.

En çok da neye üzülüyorum biliyor musunuz?

Keşke o psikolojik bunalımda olduğum zamanlar bu siteye girmeseydim de hemen bir doktora gitseydim..

Şimdi mesela bir sıkıntım olsa yüzüm yokki buradaki insanlara derdimi açayım yeni konu açıp onların yorumlarını alayım.

Olsun. Yine de eşinin ailesi bölümünü takip edip kendimce ders alıyorum.

Kimse de benim gibi böyle şeyler yaşasın istemem. Allah korusun.

Ama ben de artık insanların karşısında sesi titreyen, hemen heyecanlanan, sinirlenen, hayallerle yaşayan, kendi kendine konuşan bir aeroplain değilim.

Bunlar başlayınca hemen kendimi başka bir işle meşgul ediyorum.

MAdem burası dertleşme yeri, size de anlattım işte... Artık en mahrem psikolojik durumumu bile sizle paylaştım.

Kimse bana bu da sahte demesin ne olur. Hakettim bazı lafları bir şey demiyorum haklısınız ama bu da son zaten.

Tekrar özür dilerim hepinizden

Aeroplain bence sen iyice iyileşmeden düzelmeden konu açma buralara :31:
Malum sabıkalısın artık :27: şaka bir yana...
Biraz toparlan bakalım :34:

Back
X