2 veya daha fazla düşük yapıp bebeğini dünyaya getiren varmı

dilek23

hayatımın anlamı oğlum
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
90
0
96
İzmir
ben 2 defa düşük yaptım şimdi sebebini araştıyorum fakat yine hamile kaldığımda düşerse diye çok korkuyorum 2 veya daha fazla düşük yapıp dünyaya getiren varsa anlatında bende ümitleneyim

Benimde malesef 3 düşüğüm oldusenağlama
Benimde seninle aynı endişem var yeniden düşermi diye.. Ayrıca ben şunuda bilmek istiyorum birden fazla düşüğü olanlar tüp bebekle hamile kalıp dünyaya getiren varmı inanın ben çok yoruldum.. Bir yıl daha beklicem olmazsa kendim tüp bebeğe başvurucam yaşım 27 olcak ve içimdeki bebek aşkı ve özlemi artık dayanılmaz halde senağlamasenağlama

ben 1 yıl içinde iki kez düşük yaptım arka arkaya.tarifi imkansız acılar yaşadım ama şu an oğluşum kucağımda.tombiş ve mavi gözlü sapsarı bir bebek. 2 buçuk aylık ama görenler daha büyük sanıyor çok şişko dünyalar güzeli ve çok sağlıklı.yani anlıycanız umudunuzu kaybetmeyin bebeğinizi kucağınıza aldığınızda hele hele bebeğiniz size kocaman bir gülücük verdiğinde hepsini unutuyorsunuz yeterki pes etmeyin

bende üstüste 2 düşük yaptım arkadaşlar ama şuan 32 haftalık hamileyim bol bol dua edin ben öyle yaptım halada ediyorum sağlıklı bir şekilde kızımı kuıcağıma alayım diye hiç üzülmeyin vakti geldiğinde allahım sizlerede verecektir yavrularınızı

ami,n canım sen neden düşük yapıyormuşsun ne kadar zaman sonra hamile kaldın anlatırmısınız bunlara ihtiyacım arkadaşlar

ALLAH bağışlasın oğlunu inşallah o günleri bizlerde görürüz peki sen neden düşük yapıyormuşsun nedenini öğrenmişmiydin 2. düşükten ne kadar sonra oğluna hamile kaldın[/QUOTE]

2.düşüğümden sonra 1 kez adet gördüm sonra hamile kalmışım.düşüklerimin nedeni belli değildi ama iki kez düşük yaptım diye doktor düşük önleyici hap ve iğne tedavisi uyguladı hamileliğim boyunca

Çok üzgünüm çoook

merhaba canım nasılsın.ben testlerimi yaptırdım sonuçlar güzel çıktı.2 tanede dahiliyeden testlerim kaldı onlarıda yaptırsam başka testler kalmıyor.artık hayırlısı inşallah iyi haberler veririm size.:Saruboceq:

inaşllah canım ya ben daha yaptıramadım ne yapacağım bilmiyorum çok pahalı bekliyoruz allah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edr habrlerini bekliyorum

canım düşük değilde erken doğumum oldu 4 aylık kadar
sonra kimyasal gebelik yaşadımm
ve ardından Rabbime şükürler olsun oğlum oldu
yeterki rahat olun kızlarr her şey yoluna girer
Allah bu duyguyu tüm isteyenlere nasip etsin ihşallahhhhh:Saruboceq:

allah oğlunu bağışlasın dileklerin için teşekkürler allah inş bizlerede nasip ederr

benım teyzem 3 düşük bi ölü doğum yaptı.. yani dört bebegini kaybettı. üstelık sürekli doktor kontrolundeydı ve hep yatarak gecırmişti hamıleliğini.. en sonun cu hamılelıgınde hiç yatmadı bi nevi düşüceğinden emin gibiydi.. umursamadı nerdeyse.. oama şimdio bebek hazıranın 12 sinde yaşına gircek tombişim alkisalkisalkis yani demek istediğim allaha dua edın sadece o ne derse öyle olur.. inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza:Saruboceq:

Ben bir erken dogum ve üc düsük yaptim.Su an üc tane saglikli cocugum var.Önceden düsmesin diye ugrasirken sonuncusu biz anlamadan oluverdi.Rabbim ol deyince oluveriyor.Cok fazla kafaya takmayin derim ben.

benmde 7 düşüğüm var.bunlardan 4 ü ektopik(dış gebelik)ti.3üde kalp atımının durmasıyla alındı.8. hamileliğimde hamileliğim bıyumnca iğne kullanarak allahında izniyle kızıma lalvustum.

benmde 7 düşüğüm var.bunlardan 4 ü ektopik(dış gebelik)ti.3üde kalp atımının durmasıyla alındı.8. hamileliğimde hamileliğim bıyumnca iğne kullanarak allahında izniyle kızıma lalvustum.

düşüklerin ve doğan kızının aralarında ne kadar zaman vardı yani kaç ayda bir hamile kaldın

düşüklerin ve doğan kızının aralarında ne kadar zaman vardı yani kaç ayda bir hamile kaldın

7 senelik evliyim.her sene subat ayında kaldım.korunmadığım halde.yani aralarında hep 1 er sene var.

canım bu 3 bebegının kalp atımı neden durmuş araştırıldımı ve ne ignesi vurularak hamileligin iyi geçti

selam,
ben de geçtiğimiz cuma günü 2.düşüğümü yaşadım..6 haftalıkken düşüyolar tam kalp atışlarını duyacağız diye sevinirken kanamam başlıyo ve kürtaj patoloji sonuçları temiz, kromozomal anomali olabilirmiş, şimdi daha detaylı araştırmalar yaptırmak istiyorum. benim tahminime göre progesteron eksikliğinden gelişemiyor bebeklerim.. son gebeliğimde o düşük çıkmıştı biraz, progestan kullandım ama yetmedi.. ama arkadaşlar bence o testleri yaptırmak gerekiyor, geçen düşüğümde yaptırmadığım için pişmanım. doktorlar çok sık yaşanıyor böyle şeyler diye çok üstüne gitmiyorlar bu olayların 3 düşük olmadan önce..ama çok basit nedenler de çıkabiliyormuş. benim komşumun kardeşi 4 düşük yapmış. test yaptırdıklarında sadece demir eksikliği çıkmış.demir takviyesi alınca düşük yapmamış bir daha.. inşallah en yakın zamanda sevincimizi doya doya yaşarız
insan yaşamadan anlamıyo ne yazık ki..herkes çok normal böyle şeyler, çok gençsiniz bişi olmaz diyo ama insanın canından can gidiyor, hiç kolay değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…