- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
dilek 23;merhaba canım nasılsın.testlerini yaptırdınmı.
günaydınsaol canım ben daha testlerimi yaptıramadımbenim ssk yoktu ssk olmadan çok tutuyor biliyorsun eşim yeni ssk sını yaptırdı benim muayane olmam için 3 ay beklemem gerekiyormuş kimi insansanlarda diyorki yeni kanuna göre 1 ay bekleyeceksin hangisi doğru bilmiyorum bir bilgin varmı senin? nasıl bekyeceğim 3 ay bilmiyorum bir ssk olunca 3 düşükten sonra testleri yapıyorlarmış benim 2 düşüğe bakarlar mı ?artık herşeyin hayırlısı bir gün sağlıklı hayırlı bir evladımız olur inş
saol canı m ama hani arkadaşın 3 düşük yaptım demiş ya sormamışlarmı kürtaj sonuçlarını yani bende üç düşük yaptım diyebilirim doktorlar başka bu düşükleri ne zaman yaptın falan diye sormamışlarmı ? 2.ayın 15i derken ssk yattıktan sonra 45 gün sonra mı muayene mi olabiliyorumgünaydın
3 ay beklemene gerek yok artık şimdi 30gün doldumu 2.'i ayın 15'in bilgisayarda gözüküyor.eşinin sigortasından yararlandığın içinde vizite kağıtı falanda istemiyorlar.
kan pıhtılaşması topiğinde bir arkadaşın 1düşüğü olmuş ama o testleri yaptırmak için 3tane düşüğüm oldu demiş sorulduğunda ve şimdi sonuca göre hergün iğne oluyor 6aylık sanırım(Allah bağışlasın)
bende testlerimi akdeniz tıpta(üniversite hast.) yaptırdım genetik testlerimin(kan pıhtılaşma testleri) yapılmasını istiyorum dedim ilçedeyim dedim yaptırmak istemediler ben sürekli gelemem dedim özel dr.um istiyor bu testleri dedim ve ısrarlada olsa yazdılar ve kağıda baktım 900tl.lik bir faturaydı ama ben ssk.dan dolayı bir kuruş ödemedim.şimdi bende hamile kalırsam iğne olucam hayırlısıyla benimde 2 düşük,1erken doğumum oldu.6 ay oldu bir rahim filmi kaldı
daha sonra Allah kerim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol canım ben daha testlerimi yaptıramadımbenim ssk yoktu ssk olmadan çok tutuyor biliyorsun eşim yeni ssk sını yaptırdı benim muayane olmam için 3 ay beklemem gerekiyormuş kimi insansanlarda diyorki yeni kanuna göre 1 ay bekleyeceksin hangisi doğru bilmiyorum bir bilgin varmı senin? nasıl bekyeceğim 3 ay bilmiyorum bir ssk olunca 3 düşükten sonra testleri yapıyorlarmış benim 2 düşüğe bakarlar mı ?artık herşeyin hayırlısı bir gün sağlıklı hayırlı bir evladımız olur inş
saol canım ben daha testlerimi yaptıramadımbenim ssk yoktu ssk olmadan çok tutuyor biliyorsun eşim yeni ssk sını yaptırdı benim muayane olmam için 3 ay beklemem gerekiyormuş kimi insansanlarda diyorki yeni kanuna göre 1 ay bekleyeceksin hangisi doğru bilmiyorum bir bilgin varmı senin? nasıl bekyeceğim 3 ay bilmiyorum bir ssk olunca 3 düşükten sonra testleri yapıyorlarmış benim 2 düşüğe bakarlar mı ?artık herşeyin hayırlısı bir gün sağlıklı hayırlı bir evladımız olur inş
saol canı m ama hani arkadaşın 3 düşük yaptım demiş ya sormamışlarmı kürtaj sonuçlarını yani bende üç düşük yaptım diyebilirim doktorlar başka bu düşükleri ne zaman yaptın falan diye sormamışlarmı ? 2.ayın 15i derken ssk yattıktan sonra 45 gün sonra mı muayene mi olabiliyorum
bir sorum daha olacak bu testlerin sonuçlarını almak uzun sürüyormu ? allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere...
nasılsın canım
yaptırabildin mi testlerini
dilekçim ben yaptırdım testleri ege üniversitesinde orda belge falan sormuyorlar üç düşük yaptım diyeceksin öncelikle giriş kattaki kadın doğum polikliniğine git anlat üç gebeliğim oldu ve düşük yaşadım diye onlar seni ikinci katta infertiliteye gönderiyorlar ve ordaki hemşireler sana bir yığın yaptırmak üzere testler veriyorlar ve yaptırıyorsun canım sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin benimde düşüklerim oldu
dilekciğim bak sonuyok birtanedir bana da çok yardımcı olmuştur.dediklerini aynen hiç düşünmeden yap.ikinizde izmirlisiniz zaten, testlerini daha rahat yaparsın.biz kan pıhtılaşması topiğinden arkadaşız.test sonuçlarına görede yine birbirimize yardımcı oluruz bilgimiz doğrultusunda.
canım o senin güzelliğintabiki yardımcı olucaz birbirimize yoksa neye yarar ki paylaşım sitesi senin herşey bittimi nisa hematolog işini ne yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?