2 veya daha fazla düşük yapıp bebeğini dünyaya getiren varmı

ablam 2 kere düşük yaptı düşüklerinin sebebi kanındaki antikorların fazla çalışmasıyla bebeği dışarı atıyomuş kabul etmiyomuş tedavi filan gördü 1 yılı aşkın ara verdi sonrasında hamile kaldı düşük riski vardı 9 ay yattı 2 yaşında oğlu var ve şuanda 17 haftalık hamile antikorları kontrol altında

birde bi arkadaşım var 3 düşük yapmıştı şuanda 4. ye hamile oda 24 haftalık filan olsa gerek düşüklerinin sebbini bilmiyorum ama sürekli yatıyo sık sık kontrole gidiyo

yani canım tekrar hamile kalmaktan korkma umudunu yitirme

doğru söylüyorsun canım yaşamayan bilmez bende 2 düşük yatım ikiside 6 haftalıkkalp atışalrı başladığı zaman düşüyorlar bende araştırma yapmak istiyorum ama vben,im ssk yok oz yüzden çok pahalı testler ne yapacağım bilmiyorum
sanada çok geçmiş olsun inşallaah bundan sonra sağlıklı bebeklerimiz olur

inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görürüz gerçi ne kadar test de yaptırsak ne kadar araştırsak da yine Allahın dediği olacak. yaşayacak ömrü varsa bizimle, gelicek bebeklerimiz. nekadar uğraşsak da boş. Rabbim hayırlısını versin, daha büyük sıkıntılarla imtihan etmesin inşallah

sayenizde artık bendde kafama takmayacağım duaların içinde sağol canım allahın dediği olur

cnm bende 6 ay icinde 2 dusuk yaptim ve ogluma hamile kaldim yani 6 ay icinde 3 hamilelik yasadim benimkisi sanirim stresten dusuyordu arastirdilar bisey bulamadilar oglumda hic sorun yasamadim sukur gelecekse bebis geliyor saglikliysa eger korkmayin bir kez dusuk yaptiysaniz sonucta yine hamile kalirsiniz derler bana hep öyle diyorlardi ve öylede oldu

Umudumuzu kaybetmeyelim, en önemlisi moral.
Allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah..

Son düzenleme:
slm kızlar bende aynı durumdan muzdaribim.
2senelik evliyim 3 kez kalp durmasından bebeklerimi kaybettim mafoldumben . araştırma yapmak istiyorum fakat
ne doktoruna ne diye gideceğim bilemiyorum
normal doğum doktoruna mı,araştırma hastanesine mi,tüp bebek nerkezine mi?
araştıranlar nereye gittiler acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim...

canım bu 3 bebegının kalp atımı neden durmuş araştırıldımı ve ne ignesi vurularak hamileligin iyi geçti
bebeklerimin hepsini 8. haftada kaybettim ben.en fazla 10. u haftaya kadar gittik.kiminde kalp atımını hiç alamadık kiminde aldık ertesi hafta durdu.sonra kanımda pıhtılasma bulundu ve bu sonuca göre hamileliğim boyunca heparin(kan sulandırıcı) iğne ve coraspin kullandım.keske daha önce bulunsaydıda tüm bu acıları cekmeseydim mafoldumben artık sebepsiz yere bebeğini kaybeden kadınlarada veriliyor bu iğneçkoruma ve önlem amaçlı :1closedeyes:

ben izmirdeydim ve dokuz eylül üniversitesine gittim.kadın-doğumcum vardı.arastırdı butun testleri yaptı.en son kanımı alıp genetik tıp a gönderdi.eşiminde tabi.onda sorun cıkmaddı benim kanımda genetik sorun cıktı.bence üniversite hastanesinin ii bir kadın-doğumcusunu bul ve ona tüm gereken testleri yaptırmaya hazırım de.rahim filmi-sperm şekil bozuklukları ve sayısı-kan pıhtılasması-tüp şekilleri vs....

inşallah allahımın izniyle sizlerinde kucağı dolar.allahım kimseyi bu yolda oyalamasın :Saruboceq: bir evlat die acılan elleri geri cevirmesin çok zor cok..esrayd ında dediği gibi bunu yasamayan anlayamaz..olanın bin derdi olmayanın bir derdi var derler.ama içimizde kopan fırtınaları kimse bilemez....rabbim sabır versin...

merhabalar ben de geçtiğimiz yıl 5 haftalık düşük ve 7 haftalık boş gebelik yaşadım 9 aydır da istememize rağmen olmuyor... bu başlığı görünce sevindim en azından moral bulmak adına sevgiler yazılarınızı görmek isterim

bende izmirdeyim düşüklerimin araştırmasını daha yapamadım dokuz eylül ya da ege ünvsini düşünüyorum dokuz eylül hastanesinde araştırma için kaç yıllık sssk olması gerekiyor bir şartı varmı ne kadar tutuyor testler senin ssk varmı bilgilendirirsen sevinirim

çook teşekkür ederim arkadaşım inşallah dualarımız kabul olur...

valla canım ssk hakkında hiç bir bilgim yok benneyaptımki biz emekli sandığına bağlıyız.askeri hastaneden sevkli gittik.istersen sende bi sigprta hastanesine git ve sevk iste ama dediğim gibi ssk hakkında hiç bir bilgiye sahip deilim :1no2: yada dokuz eylülü bi ara ve onlardan bilgi al.eğer gidicek olursanda doktorumun adı erbil doğan.aynı zmanda hastanenin tüp bebek şefi kendisi.onun asistanı buulmustu benm sorunumu.allah bin kere razı olsun :Saruboceq:

selam cnm benimde kizimdan once iki tane kaybettim ama 6 ayy sonra kizima hamile kaldim simdi kizim 3 yasinda ve bir ayylik hamileyim benim bebeklerimin dusmesinin sebebemi kadin hormanlarimin az olmasiymis o yuzden tutnamiyomus insallah bu bebegim de yasamam sagliklik bir hamilelik yasarim

amin canım inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bir evladın daha olur allah bizlerede nasip eder inşallah

Benim ilk oglumdan sonra ikinci bebegimizi denerken once 1 dusuk sonra dis gebelik sonra da tekrar dusuklerim oldu. Artik bu son dedik denememiz hatta vazgecmistik allaha sukur bir tane yavrumuz var ona sukredelim derken ikinci oglum dunyaya geldi 3 sene denedikten sonra. Sonra biirgun bahcemde dustum, hastanedekiler ilac fln verdiler guclu boynum falan tutulmasin diye ve ben o arada dogumkontrol ignesi falan olmustum. Kismalarim bitmeyince dr'larda bisey bulamayinca bir hamilelik testi yaptim (evde varken oylesine) farkettim ki hamileyim hem de 10 haftalik. Sonra guzel kizimiz dunyaya geldi.
Sonuc olarak hersey kismet ve kader meselesi. Bir de esimle hep ayni seyi konusyoruz eger meleklerimiz guclu olsalardi hamilelik devam ederdi ve guclu olamamlarina ragmen eger hamileliklerimiz uzun surseydi ve sonradan kaybetseydik daha da kotu olurdu hem bizim hem de bebisler icin.
Kolay benim icin belki su anda demesi ama uzulmemeye calis. Cok iyi biliyorum stres hamileligi engelliyor ve asla umidini kesme, herseyde bir hayir vardir derler, ne kadar dogru....
Kusura bakmayin eger yazdiklarim icin biraz Turkce yazmam korlenmis sanki.
Selamlar

saol canım yazdıkların için beni ferahlattın ALLAH çocuklarını bağışlasın bizlerede nasip olur inşallah

canım bende 3 düşük yaptım . 32 haftalık 18 haftalık ve 10 haftalık .Hepsinde çok büyük acılar yaşadım ama çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım var. çok şükür rabbim nasip etti.

ALLAH evladını sana bağışalsı canım böyle söylüyorsunuz benimde içim rahatlıyor inş bir gün benimde bir evladım olur amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…