2. yaş hediye çekilişi.

3. saphira..............LAVİNYA4134 olumunekankayizsmile

yok artık şansa bak bu kadar olur
aaa Yağmur Cemre me alıcam ben he,süper valla hihoyyyt
5. krikitos......................SAPHİRA olumunekankayizsmile

aaa valla şansa bak ee bizede duru hanıma elden veririz hediyesini kaydirigubbakcemile3

olmazsa kargoya ver tatlım :roflol: :roflol:

yalnız biraz haksızlık oldu bu yafuuu,krikomla biz zaten birbirmizin çocuklarına hediye alıyoruz doğumgünlerinde.Nolcek şincik acep

veeee son olarak

15. çitos.............................PİRAYEHİRA olumunekankayizsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tamamdır dimi hata var mı herkesi çektim sanırım önümde kağıt kalmadı
memnun olan olmayan artık bilahare şeyetsin şimdi bi temiz listeyi görelim

yalnız biraz haksızlık oldu bu yafuuu,krikomla biz zaten birbirmizin çocuklarına hediye alıyoruz doğumgünlerinde.Nolcek şincik acep

haydaaa değiştirelim desem geç kaldıkhepsi bitti nasıl etsek

yowrumo ben duruma 2 hediye alırım ona canım feda birini doğum günü veririm birinide şu hastalığım iyice bi geçsin oturmaya gelirkene kaydirigubbakcemile5

sanırım seda geçen seferde asortie'ye almıştı yoksa asortie'mi seda'dı öyle bişeydi :uhm:
onlarda kabul ederse sizi değiş tokuş yapabiliriz

Seda..................SAPHİRA olur
Krikitos...................ASORTİE olur bi çözüm bu geldi aklıma

Ayy geçen de asorti bana hediye almıştı kend,imize aldığımızda ama  neysem bende bu sefer bi kızancığa hediye alıcam ii oldu 

sana eylül alacak krikom yazıyorum şimdi listeyi gözünden kaçmıştır

yasminim teşekkür ederim cicim

sedoş duy sesimizi burda mısın

yoooo ben mennunum halimden sevdiğim tanıdığım zevkini bildiğim bi anneye almayı tercih ederim şahsen 2 hediye alcammm loooo masraftan kaçmıcaz birini kıyafet d,ğerine başka bişi düşünürük gari

beyazım meleğim bana pasin alıyor ben asortiye değil mi değişim neden
saphişede alabilirim bnm için problem yok ayarlayın işte

krikom sen memnunsan tamam değişime gerek yok ben değişik birileri olsun istersin diye şeyetim
o zaman şimdi listeyi güncelliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…