2. yaş hediye çekilişi.

İşte d.günlerimiz.Eksik yok , tam 15 bebemizin d.günleri aşağıdadır.Lütfen kurallara riayet edelim:)))

29ekim 2008.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2008.................................... Emiralp........................................... . PassioneLore

31ekim 2008.....................................aysu..... ............................................hilal1 975

1 kasım 2008....................................ceren..... ...........................................denizkı zı

3 kasım 2008....................................arda...... ............................................seda19 83

5 kasım 2008....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l

6 kasım 2008....................................duru okyanus.......................................saph ira

14 kasım 2008....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2008....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2008................................... Anıl............................................ .. .....yasmin

17kasım 2008......................................eylül... ..............................................guli zgul

19 kasım 2008....................................batuhan.. ..........................................çitos

23kasım 2008......................................mert efe............................................kri kitos

27kasım2008................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

Son düzenleme:

ücret kotasıyla ilgili aynı fikirdeym kesinlikle.hepimiz birbirimizi tanıyoruz,her nasıl bir hediye alacağını bilir zaten.daha önce yapılan bir çekilişe sırf bu yüzden katılmamıştım.belirtilen kotada hediye almayacaklar katılmasın denmişti ve bu haliyle çok daha güzel oldu denmişti.hala bunun kırgınlığını yaşıyorum açıkçası.Önemli olan burda maddiyat değil,burdaki bebekler hepimizin bebeği,maksat hatıra kalması,aaa bak bunu da filanca almıştı sağolsun denmesidir

Son düzenleme:
evet sapişim hastayım baya bugün canlandım azcık ondan öncede oki hastaymış sen yazmıştın buraya ondan gelemedim erteledim artık ertelemiyim geleyim garii

Bende öyle düşünüyorum.Açıkcası herkesin durumu aynı değil.Bir de büyük şehirlerde 10 tl ye alınan şeyi küçük şehirde oturan 20 ye alabilir.Önemli olan hediyeyi kullanacak olan yavrumuzu da kendi yavrumuz gibi düşünüp, bütçemiz elverdiği ölçüde sevindirmektir.Bu listede bunu suistimal edecek kimse yok.Herkese başarılar:))

oki tam iyileşti derken tekrar nüksetti ama artık daha iyi,pazar gününden beri yeni ilacının kullanıyoruz.yarın da vericem,5 gün olmuş olacak.sonra vermem artık sanırım.İstediğin zaman buyur gel tatlışım

Son düzenleme:

ilk yarım saat içinde dışarı çıkmak yasak mı hocam :roflol: :roflol:

niye değiştirdiniz ki anlamadım 2 hediyeyse eğer zatan şimdide 2 hediye alıcam bi asortie bi yine duruya (ha doğumgünüme davetli değilseniz derseniz o başka tabi)yani yine masraf üstelik şimdi bide beni kargoyla uğraştırıyonuz kocamın saatleri ptt ye uymadığı için mecbur kargoya vercez ben çıkıpta gönderemem çünkü

pasinim atıcam kuzum
saphiş bende bekliorum mesajını
ya birde ben önceden alıp yollarsam olur mu kafamdan çıksın die

Kız Beyazım takıldım fink atıyon diye.Yoksa kursa gittiğini biliyorum aşkım.Oooov alınma hemen..

Sedoşum gönder sen hediyeni.Geç kalmasında erken gitmesinde ne sakınca olacak:)

sedacım önce olsun farketmez sonra olmasın yeterki

krikom önemli olan senin iki tane alman değilki evet sonuçta sen her koşulda iki tane alacaksın ama safiş açısından da iki farklı kişiden gelmesi önemlidir bence

sen safişe gittiğin bir gün al hediyeni ver safişe, safiş kendi hediyesini gönderirken seninkini de gönderiversin olmaz mı

Kız Beyazım takıldım fink atıyon diye.Yoksa kursa gittiğini biliyorum aşkım.Oooov alınma hemen..

Sedoşum gönder sen hediyeni.Geç kalmasında erken gitmesinde ne sakınca olacak:)

yasminim alınmadım kıı sana alınmak mümkün mü cevap hakkı doğdu cevap verdim naniknanik

hilalcim mesajını hemen bekliyorum zira en erken doğum günü olanlardan birisin
işin ilginç yanı Aysu'nun doğum günü benim KPSS günü belki vardır bir alameti

aynen katılıyorum beyazıma.

krikom tatlım sen zaten önümüzdeki günlerde bana geleceksin inşallah,ptt kargo benim evin karşısında,çok kolay bir şekilde hallederiz. Bir de sana ben çıkmasaydım o zaman nasıl yollamayı düşünüyordun hediyeni?sonra senin 2 hediye masrafı yapman değilki olay.kızımın doğumgününde illk davetlilerimiz arasındasınız,bunu çok iyi biliyorsun,niye böyle yazdığını da anlamadım ve çok da üzüldüm.

biraz oyun oynuyor gibi olacak ama o zaman listeyi eski haline getirelim,yalnız kesinlikle 2 hediye istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…