Kızlar öncede konuştuk bunları.Her meleğimizin d.gününe kadar hediyesi elinde olsun.Burda hem dışardan, hem de burdan aldığımız hediyeleri yayınlıcaz doğum gününden hemen sonra..Bir de önerim şudur..Herkes birbirini tanıyo burda.Ben ücret kotasına karşıyım.Eminim kimse kimseye mahçup olacağı hediyeyi göndermez.Herkes bütçesine göre elinden geleni yapsın..
Bende öyle düşünüyorum.Açıkcası herkesin durumu aynı değil.Bir de büyük şehirlerde 10 tl ye alınan şeyi küçük şehirde oturan 20 ye alabilir.Önemli olan hediyeyi kullanacak olan yavrumuzu da kendi yavrumuz gibi düşünüp, bütçemiz elverdiği ölçüde sevindirmektir.Bu listede bunu suistimal edecek kimse yok.Herkese başarılar:))
ilk yarım saat içinde dışarı çıkmak yasak mı hocam :roflol: :roflol:
Kız Beyazım takıldım fink atıyon diye.Yoksa kursa gittiğini biliyorum aşkım.Oooov alınma hemen..
Sedoşum gönder sen hediyeni.Geç kalmasında erken gitmesinde ne sakınca olacak:)
aynen katılıyorum beyazıma.sedacım önce olsun farketmez sonra olmasın yeterki
krikom önemli olan senin iki tane alman değilki evet sonuçta sen her koşulda iki tane alacaksın ama safiş açısından da iki farklı kişiden gelmesi önemlidir bence
sen safişe gittiğin bir gün al hediyeni ver safişe, safiş kendi hediyesini gönderirken seninkini de gönderiversin olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?