2. yaş hediye çekilişi.

canım beğenmenize çok sevindim,güle güle kullansın kuzum.İnanır mısın bedenle ilgili o kadar kararsız kaldım ki anlatamam.o yüzden garanti olsun diye değiştirme kartı koydurdum,iyi ki dekoydurmuşum.maşallah tombişime

arkadaşlar koskoca bir doğum günü ayı geçti ama buraya 3-5 kişi resim koyduk sadece üstelik bir de anlaşmazlık yaşanmıştı.niye koymuyorsunuz fotoları:97:

buda saphiş teyzemizin bize hediyesi canım çok teşekkür ederim tekrar kesene bereket fakat olmadı yağmura küçük geldi değişip alıcam büyüğünü çok sağol tatlımmm

Son düzenleme:
bi türlü büyük yükleyemedim sayfalar hata veriyorr öteki cicilerimizi de yarın eklerim bikaç tane var zatennnn

Laviş Yağmurcuk güle güle giysin.Kız kıyafetleri ayrı güzel yaaa..Saphişinde kesesine bereket..

çok beğendim yağmur kuzusu iyi günlerde giysin sapişiminde kesesine bereket

evt arkadaşlar foto koyan az oldu koyun artık

beden olayına üzüldüm canım ama napalım,çok kararsız kalmıştım zaten.Özellikle değiştirme kartı koydurdum ama sizin orda da mağazası var mı yok mu onu da bilemedim.hep burda herşey olmuyor diyorsaun ya ondan.değiştirebilme imkanınız olmasına sevindim tatlım,tabi beğenmenizede.güle güle kullansın minik kuşum,tombiş bacaklara taytı çok yakışacak :108:

yağmur hanımın cicisi çok küçük çıkmış pek anlamasam da güzel bişeye benziyor güle güle giysin tosbam

evet bu sefer kimse ilgilenmedi hediyelerle fotolarla valla üzücü bir durum ben hepsini sıra sıra görmek isterdim şahsen

evet aynen katılıyorum.sözde hepsini sıra sıra görecektik ama nedense herkes heyecanla girmiş olsada çekilişe,resim koyma kısmında aynı heyecanı duymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…