2. yaş hediye çekilişi.

yasminciğim anıl paşam güle güle giyinsin cicilerini..resimleri o kadar büyük atmışsınki tam anlamıyla algılayamadım:))zeynamında kesesine bereket olsun..

Hilalim normal boyutlarda halbuki.640x480 forumlar için resim boyutu..Teşekkürler tontişim..

İnşallah bu sefer olur kızlar..Tekrar teşekkür ediyorum gülizime..Elde olmayan nedenlerden ötürü resim çıkmadı anlayamadım sorunu inşallah bu sefer olur.

Off bu seferde küçük çıktı.Birisi hayrına şu resmi uygun boyuta getirebilir mi?

gülizim gele güle giysin eylül çok şık hilalim kesene bereket tatlışım

çitosum bende göremedim fotoyu ama eminim çok güzeldir gülizim zevkli hatun sizde iyi günlerde giyin gülizinde kesesine bereket

yasmincim anılın kıyafetleri hep hoş erkek kıyafetlerini çok severim çokçok beğendim zeyna zevkli ve zarif kişilik karttada çok sevecen güzel şeyler yazmıştır sağolsun banada doğum tebriği olarak göndermişti çok duygulanıp ağlamıştım kesene bereket zeyna güle güle giysin anıl kuzusu

şimdi gördüm çitosum tıklayınca büyüğü açılıyor gerçekten kullanışlı ve güzel iyi günlerde kullanın

bunlarda biizm hediyelerimiz eylülcüğüm çok güzel seçimler yapmış tekrar teşekkür ederim kesesine bereket olsun

çok güzel cicileriniz güle kullansın prensler.çitosum üstüne tıklayınca görünüyor,olmuş bu kez

çitosum krikom hediyeleriniz çok üzel güle güle giysin prensler
eylülümün ve güliziminde kesesine bereket
asortik hatun bnm hediyeleri face yüklemiş

ay hepsi birbirinden güzel hediyelerin bayıldım valla :) zevkli hatunlarız vesselam
hilal sen koydun mu Aysu'nun hediyelerini ben görmedim de kaçırdımmı acaba dedim, koy şekerim de yasminim görsün gelinine layık değil ama yakıştırabilmiş miyim özellikle de Adana burmasını koy cicim asıl önemli olan o

Çitom Güliz ahretim zevkli hatun.Güzel oğluna da çok yakışır.Güle güle giysin paşa..Ahretimin keseye bereket..

Krikocum mavinin bu tonunu çok severim.Küçük erkeğin güle güle giysin cicilerini.Zeyna konusunda hemfikirim..Çok ince gerçekten..

Beyazım görecez gelinime gönderdiklerini.Umarım hoş şeylerdi.Yoksa papaz oluruz:)))))))

hepinizin cicileri çok güzel ,güle güle kullansın çocuklarımız,
krikocum beğenmene sevindim canım ,güle güle giysin mert..

meleğim yok koyamadım canım yaaa..biliyorsun epey bi rahatsızlık geçirdim ve inan hala toparlanamadım..
içim içimi yiyor..çok ayıp oldu diyorum ama en kısa zamanda koyacağım..beni affet oldumu???:26:

lavişim face te yazdım ama buradan da yazayım güzeller güzeli güleç yüzlü prensesin doğum günü kutlu olsun
tatlım Yağmurun hediyesi elinize ulaştı mı?bugün elinize ulaşması için çok çabaladım inşallah ulaşmıştır

saphişim teşekkür ederim canımm...
hediye işine gelince de iş yerinin adresini vermiştim hafta içi gelir diye ama belki eşimin iş yerinede bırakmış olabilirler canım en kötü ihtimal pazartesi elimde olur zaten çok çok teşekkürler canımm kesene bereket çok öpüyorum

meleğim yok koyamadım canım yaaa..biliyorsun epey bi rahatsızlık geçirdim ve inan hala toparlanamadım..
içim içimi yiyor..çok ayıp oldu diyorum ama en kısa zamanda koyacağım..beni affet oldumu???:26:

ee affedeyim bari cicim benim olur mu affetmek tabiki çok doğal unutmadıysan problem değil

saphişim bizimde hediyemiz geldi canım çok güzel çok beğnedik faakt benim etli butlu kuzuma küçük oldu ben yağmura 3-4 yaş alıyorum malum göbekliyiz biz:)değiştiririm bi büyüğünü alırım kartı koymuşsun içine ii olmuş tatlım çok teşekkürler tekrar kesene bereket canımmm
akşama eklerim topiğeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…