çitosum resim görünmüyor,linkte açılmıyor
gülizim güle giysin eylül kuşum,çok yakışacak ona cicileri.hilalimin de kesesine bereket,zevkli arkadaşım benim :)
kesinlikle katılıyorum lavinyam..iki kız annesi olunca insan daha bi zevkli oluyooo..çitom bende de gözükmüyor resimlerrr yeniden eklee tatlımmmm.
gülizim hepsi de çok güzelmiş gerçekten hilalim iki kız annesi nede olsa çok beğendim ben çok şık kesene berekt hilalim
tşk ederim sedacım..güle güle giysinler cicilerini ama çitosum bende göremedim tatlım
tşk ederim canımm..tekrar ellerine kolarına sağlık, kesen berekettgülizimin hediyeleri beğendiğine çok sevindim..kuzuşum iyi günlerde güle güle giyinsin inşallah..
rahatsızlığımdan dolayı uzun zamandır siteye giremedim..bu sebeple doğum gününü kutlayamadığım bütün kuzularımın doğum günleri kutlu olsun..nice güzel yaşlara inşallah:)))
canımmm bende bendeee çok beğendimm..Çitom göremedik resimleri
Gülizim güle güle kullanın.Ben de çok beğendim dünürümün hediyelerini.Ben de eklicem ama öğleden sonra.Evdeki pc den yükleyemedim, arızalı.Burdan yüklerim..
çok beğendim ciclerinizi ahretim güle güle güzel günlerde kullanınız..zeynamında kesesine berekett..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?