2. yaş hediye çekilişi.

Hediyelerimiz bugün geldi, çok beğendim eylülümün kesesine bereket fotoyu pazar günü yada pazartesi tüm diğer hediyelerle beraber koyarım

çok sevindim canım hediyelerinizin gelmesine ,umarım olmuştur merte ,hep ufak tefek diye anlatıyorsun ben yinede 3 yaş aldım üstünü ,içindekide 2 yaş sanırım ama büyük göründü gözüme kalıbından heralde,küçük filan gelmememiştir inşallah. güle güle kullanın canım..beğenmene sevindim..

yok tatlım tşort büyük ama çokta büyük değil kolları kıvırırsak zaten beden önemli değil ama çeket baya büyük geldi onunda kollardan içe katladım attan uzun gelen bölümü içe kıvırdım hani spor eşortman gibi olsun die benim minyon oğluşumda ağreti durdu ama inan çok beğendim özellikle ceketi seneye giyer olsun zaten biz kahve tonlarını çok severiz her zamn seve seve kullanacağım bir ceket

[a href=http://urlal.com/dqqf][/a]

cAnım gülizimin zevkli hediyesi..Gerçekten çok beğendim.Ellerine sağlık ,kesesine bereket gülizimin

evetttt hilalimin aldığı hediye..çok beğendikk..ellerine sağlık, kesesine bereket..en ince ayrıntısına kadar düşünmüş canım sağolsunn..,

çitosum resim görünmüyor,linkte açılmıyor

gülizim güle giysin eylül kuşum,çok yakışacak ona cicileri.hilalimin de kesesine bereket,zevkli arkadaşım benim :)

çitom bende de gözükmüyor resimlerrr yeniden eklee tatlımmmm.
gülizim hepsi de çok güzelmiş gerçekten hilalim iki kız annesi nede olsa çok beğendim ben çok şık kesene berekt hilalim

gülizimin hediyeleri beğendiğine çok sevindim..kuzuşum iyi günlerde güle güle giyinsin inşallah..
rahatsızlığımdan dolayı uzun zamandır siteye giremedim..bu sebeple doğum gününü kutlayamadığım bütün kuzularımın doğum günleri kutlu olsun..nice güzel yaşlara inşallah:)))

Çitom göremedik resimleri

Gülizim güle güle kullanın.Ben de çok beğendim dünürümün hediyelerini.Ben de eklicem ama öğleden sonra.Evdeki pc den yükleyemedim, arızalı.Burdan yüklerim..

Son düzenleme:
çitosum resim görünmüyor,linkte açılmıyor

gülizim güle giysin eylül kuşum,çok yakışacak ona cicileri.hilalimin de kesesine bereket,zevkli arkadaşım benim :)

çok tşk ederim sapişim..

çitom bende de gözükmüyor resimlerrr yeniden eklee tatlımmmm.
gülizim hepsi de çok güzelmiş gerçekten hilalim iki kız annesi nede olsa çok beğendim ben çok şık kesene berekt hilalim
kesinlikle katılıyorum lavinyam..iki kız annesi olunca insan daha bi zevkli oluyooo..

güle güle giysinler cicilerini ama çitosum bende göremedim tatlım
tşk ederim sedacım..

tşk ederim canımm..tekrar ellerine kolarına sağlık, kesen berekett

Çitom göremedik resimleri

Gülizim güle güle kullanın.Ben de çok beğendim dünürümün hediyelerini.Ben de eklicem ama öğleden sonra.Evdeki pc den yükleyemedim, arızalı.Burdan yüklerim..
canımmm bende bendeee çok beğendimm..
bekliyoz fotoları...

Kızlar işte bizim hediyelerimiz:)

Zeynam beni düşünmüş ve çok zarif bi hediye almış..

Bu gömleğimiz ve pantolonumuz...

Bu da Yiğidimden Anılıma gelen çok sevimli doğumgünü tebrik kartı...

Hepsini çok beğendim.Parfümde güzel kokuyo hee:) En çok ama tebrik kartını ve içinde yazanları beğendim.Zeynama teşekkür ediyoruz.Oğlumda Yiğit arkadaşına teşekkür eder:)) Kesene bereket canım..

Son düzenleme:
çok beğendim ciclerinizi ahretim güle güle güzel günlerde kullanınız..zeynamında kesesine berekett..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…