aaaa sensiz olurmu kırılmasın ahretim hevesin..sonuçta biz bu hediyeyi birbirimizden hatıra kalsın diye yapıyoz..gerek 3-5 kişiyle gerek 15 kişiyle..katılmak istemeyenleride anlayışla karşılayıp..kalanlarla çekilişimizi yaparız..meleğim yapsın hemen çekilişimizi..hani iyice azalmadannn :))))Bu kadar kişi istemiyo demek çekilişi. O zaman bize de geri çekilmek düşer.Ne anlamı var ki 3-5 kişiyle. Kendi adıma konuşuyorum, hevesim kırıldığı için ben de katılamayacağım..
ahretim hemen yaptım yeni listemizi..ayrıca çok tşk ederim kredim için..bendende o kadr canımcımm..Haklısın Gülizim.Ben seni bensiz bırakır mıyım, kredin sonsuz bende:))) Okiş canım.O zaman Mine ve isteyen arkadaşları silelim listeden..Beyaz hanım teşrif edince yapalım:)))
devrancım tabiki girebilirsin..özelden telini at..ara ara burayıda takip et..biz seni ararız hemen ekliyorum listeye ismini..meraba arkadaşlar bu sene neden fazla katılmak isteyen yok aceba anlamadım kabul ederseniz eger bende katılmak istiyorum çekiliş nezaman aceba ben çok sık giremiyorumda nete çünkü şuan kayınvalidemler bizde kalıyor kaynımla oyüzden sık giremem tlf versem olurmu aceba....
tamam o zaman canlarım bugün olmasın aksilik oldu eymen rahatsızlandı sabah öğlene kadar hastanelerdeydik ateşimiz 40ı geçti şimdi iyi şükür uyuyor
bende arkadaşla ancak oturabileceğim, yarın müsait olursam eymende uyursa çekilişi yapayım yoksa hafyata kalsın
çünkü hasta olduğu için kucağımdan ayrılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?