2. yaş hediye çekilişi.

aslında bende katılmak istemedim ama beni yazmışlardı ,beni çıkarırsanız listeden ben bu sefer yokum arkadaşlar ..birdahakine inş..

Bu kadar kişi istemiyo demek çekilişi. O zaman bize de geri çekilmek düşer.Ne anlamı var ki 3-5 kişiyle. Kendi adıma konuşuyorum, hevesim kırıldığı için ben de katılamayacağım..

noldu ya kim çıktı allah allah
noluyonuz bee eylül ya neden çıkıyorsun kuzum
iki zevk yapıyoruz şurda yaaa

Bu kadar kişi istemiyo demek çekilişi. O zaman bize de geri çekilmek düşer.Ne anlamı var ki 3-5 kişiyle. Kendi adıma konuşuyorum, hevesim kırıldığı için ben de katılamayacağım..
aaaa sensiz olurmu kırılmasın ahretim hevesin..sonuçta biz bu hediyeyi birbirimizden hatıra kalsın diye yapıyoz..gerek 3-5 kişiyle gerek 15 kişiyle..katılmak istemeyenleride anlayışla karşılayıp..kalanlarla çekilişimizi yaparız..meleğim yapsın hemen çekilişimizi..hani iyice azalmadannn :))))

Haklısın Gülizim.Ben seni bensiz bırakır mıyım, kredin sonsuz bende:))) Okiş canım.O zaman Mine ve isteyen arkadaşları silelim listeden..Beyaz hanım teşrif edince yapalım:)))

1.güliz
2.beyazmelek
3.saphira
4.zeyna
5.krikitos
6.yusufumuz
7.asortie
8.denizkızı
10. PassioneLore
11.Yasmin.28
12.hilal1975
13.LAVİNYA4134

Haklısın Gülizim.Ben seni bensiz bırakır mıyım, kredin sonsuz bende:))) Okiş canım.O zaman Mine ve isteyen arkadaşları silelim listeden..Beyaz hanım teşrif edince yapalım:)))
ahretim hemen yaptım yeni listemizi..ayrıca çok tşk ederim kredim için..bendende o kadr canımcımm..
keşke herkes katılabilsydi ama mümkün olmadı anlaşılann

meraba arkadaşlar bu sene neden fazla katılmak isteyen yok aceba anlamadım kabul ederseniz eger bende katılmak istiyorum çekiliş nezaman aceba ben çok sık giremiyorumda nete çünkü şuan kayınvalidemler bizde kalıyor kaynımla oyüzden sık giremem tlf versem olurmu aceba....

devrancım tabiki girebilirsin..özelden telini at..ara ara burayıda takip et..biz seni ararız hemen ekliyorum listeye ismini..

1.güliz
2.beyazmelek
3.saphira
4.zeyna
5.krikitos
6.yusufumuz
7.asortie
8.denizkızı
10. PassioneLore
11.Yasmin.28
12.hilal1975
13.LAVİNYA4134

14.Devrankayra

selam güzellerim teşrif etim sonunda bayanssulusmile
valla kızlar neden katılmıyorsunuz bilmiyorum herkes özgür tabi bişey demek düşmez bize sebep maddi ise ki burada bence şuanda en büyük maddi problem çıkaracaklardan biri benim biri kriko ikimizde büük bir hevesle katılıyoruz neticede çam sakızı çoban armağanı yine de maddi ise dediğim gibi lafım yok saygım sonsuz anlarım

ama diğer hiç bir sebebi ki bana göre bunlar sebep değil bahane anlamam anlayamam, açıkçası kırıldım yadırgadım tamam bana ait bişey değil çekiliş bana özel bişey de değil ama biz hep beraber olduk bunları yaparken en zor günümüzde bile birlik olduk ama şimdi bakıyorum keyfi istmeyen çekiliyor
zaten buradaki amaç biraraya gelmek değilmi hatırlamak sormak değilmi ne diyim ki keyfiniz bilir başta da sölediğim gibi bize mok yemek düşer

dediğiniz gibi şekerler fazla beklemeye gerek yok çekilişimizi en kısa zamanda yapalım gelen geldi zaten daha fazla olacağını sanmıyorum

yalnız üç seçenek sunabiliyorum size malesef
1.si haftaya çarşamba çünkü yarın misafirim var, perşembe günü kuaföre gidicem sabahtan öğleden sonra annemler olabilir, cuma-cumartesi-pazar-pazartesi ve salı dershanelerim var o günler zaten mümkün değil eğer evde kimse olmasın derseniz haftaya çarşambaya kalır

2.si yarın arkadaş geldiğinde o çocuklara bakarken ben bir ara çekilişi yapabilirim kaydirigubbakcemile3

3.sü perşembe günü kuaförden dönünce annem gelirse eğer o eymenle ilgilenirken yaparım, o olmasada farketmez eymen film izlerken yapabilirim perşembe öğleden sonra müsaitim yani

tamam o zaman canlarım bugün olmasın aksilik oldu eymen rahatsızlandı sabah öğlene kadar hastanelerdeydik ateşimiz 40ı geçti şimdi iyi şükür uyuyor
bende arkadaşla ancak oturabileceğim, yarın müsait olursam eymende uyursa çekilişi yapayım yoksa hafyata kalsın
çünkü hasta olduğu için kucağımdan ayrılmıyor

beyazmeleğim ne zaman müsaitsen çekilişi o zaman yap ,şahsen benim için farketmez.heyecan dorukta yine eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım kıyamam ya çok geçmiş olsun eymenime.

Meleğim sen yavruyla ilgilen.Bebelerimizin d.gününe daha çok var:)) Geçmiş olsun güzel yavruma..

sağolun canlarım benim o zaman öünümzdeki hafta çarşamba yada perşembe günü yapalım çekilişi hem ekim de girmiş olur 1 ay kalır bebişlerimizin doğum gününe, rahat rahat alışverişimizi yaparız

yalnız şey diyorum, şu listenin son halini güncellesekte yanlarına da bebeklerimizin doğum günlerini yazsak, yani herkes bebeğin doğum gününe göremi gönderecek yoksa ortalama bir hafta belirleyeceğiz o zaman mı göndereceğiz, herkes aynı haftada yani :uhm:

hangisi daha iyi olur şekerler

ha bu arada öğleyin eymen uyursa benimde misafirim falan glmezse bugünde çekebiliriz, bende biraz kafamı toplarım heycan olur delikafadulden
ama bugün nazillinin büyük pazarı o yüzden annemler falan geliyor çocukta hasta diye muhakkak uğrarlar bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…