2. yaş hediye çekilişi.

1.güliz
2.beyazmelek
3.saphira
4.zeyna
5.krikitos
6.yusufumuz
7.asortie
8.denizkızı
9.PassioneLore
10.Yasmin.28
11.hilal1975
12.LAVİNYA4134
13.Devrankayra
14.PirayeHira
15.Seda_1983

son katılımcı sayısı 15 kızlar var mı arttıran?

bazıları bölündüğümüzü düşünüyomuş ,çok bekler onlar ,hem doğum günü organizasyonumuz hem bu çekiliş ağır gelir diye düşünmüştüm ama herşeye inat bende varım ,kimse heveslenmesin ,biz bir aileyiz ..beni de yazın kızlar..:lepi:

1.güliz
2.beyazmelek
3.saphira
4.zeyna
5.krikitos
6.yusufumuz
7.asortie
8.denizkızı
9.PassioneLore
10.Yasmin.28
11.hilal1975
12.LAVİNYA4134
13.Devrankayra
14.PirayeHira
15.Seda_1983
16.Eylül166

Eveeetttt 16 olduk hadi bakalım:)))

Yokmu arttırannnn puhahahhhhh yine dayanamadık eee bizsiz olur mu :):):) göndermesi zor oluyor ama iş yerinden gönderirim diye düşündüm eksik kalmıyayım :):):) ee ne zaman çekiliyor çekilişimiz heyecanlandım bak şimcik

Eylülcüm o konu hakkında aslında o kadar çok yazılacak şey var ki ama artık beni kesinlikle ve kesinlikle ilgilendirmiyor
Biz yolumuza bakalım burda o konuların konuşulmasına bile değmez

piroşum,sedacım ve eylülüm en doğru kararı verdiniz bencede ve tekrar hoşgeldiniz, bir aksilik olmazsa yarın çekelim diyorum bu saatlerde oğlanı yatırdıktan sonra ne dersiniz şekerler herkese uygun mu

tekrar söylüyorum katılmama sebebimiz kendi aramızda filan yaptığımızdan kaynaklı değil ,sakın yalnış düşünülmesin ,hem doğum günü pastası ,organizasyon ,e doğumgününde el boş gidilmez çocuklara hediyeler filan derken ağır gelir diye katılmamıştım ama napalım varsın 3-5 fazla olsun kimsenin gönlü kırılmasın ,

çekilişide yarın yap ama ben yokum yarın ,gelince bakarım artık ..

Son düzenleme:
eylülüm ben de gönderme sorun oluyor die stres yapıyordum ama düşündü iş yerinden de gönderebilirim sanırım heyecan bastı katılayım dedim :)):):)

Ben diğer doğum günü içinde bütün bebişlere hediye almayı düşündüm çekilşte çıkan kuzumuza daha farklı birşey dğerlerinede yarım elma gönül alma misali süprizler düşünüyorum :):))

valla sedoşum bende yapmayı çok isterdim ama maddi durumlar malum ,ama çalışmaya bir başlıyım bütün yavrulara almayan ........olsun :))))

aferin yasminim çalışkan öğrencim benim

herkesin haberi varmı facede olupta burda olmayan varmı, hadii yoklama alıcam birazdan

aferin yasminim çalışkan öğrencim benim

herkesin haberi varmı facede olupta burda olmayan varmı, hadii yoklama alıcam birazdan

Örtmenim arkadaşlarıma haber verdim.Hilal ve Gülizi de çağırdım.Az önceki arkadaşları da ben davet ettim.Artık bir takdirnameyi haketmişimdir:)))

1. gülizgül
2. beyazmelek
3. saphira
4. zeyna
5. krikitos
6. yusufumuz
7. asortie
8. denizkızı
9. passionelore
10. yasmin28
11. hilal1975
12. lavinya4134
13. devrankayra
14. pirayehira
15. seda1983
16. eylül166

listemizin son şekli budur dimi kızlar ekleme çıkarma var mı gözümden kaçırdığım

Devran ve Yusufuma ulaşabilen varsa ulaşsın derim.Sonra haber vermedin demesinler

hu huuuuuuuuuuuuu bende geldim beyazzz diğer topikten slm verdim kuzuşum kimseler yok diyon yawsssssssssssss

aferin yasminim sana yıldızlı bir pekiyi veriyorum

zeynanın falan haberi var mı, denizkızı okuldadır, asortie işte sanırım eylül bugün yokmuş zaten yazmış, piroşa ulaşan var mı bir taraftanda kağıtları hazırlıyorum hemen başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…