2. yaş hediye çekilişi.

Lorem katılmayacaktım vakitsizlikten dolayı ama..
yaso çok gaza getirdi beni ben de giriyorum:)))Ehihihhhhhh heyecan yaptım şimcik:)

çitosum katılıyor musun son dakika yazıyorum seni de

arkadaşlar birkaç özel mesaj aldım bunu sizinle de paylaşmak istiyorum, aramıza çok girmeyen sık sık gelemeyen takip etmeyen bilmediğimiz kişileri listeden çıkaralım diyorlar şimdi size de soracağım ona göre ortak bir karar alalım amacım kimseyi üzmek kırmak değil, dışlamak hiç değil yanlış anlaşılmasın ama sık girmedikleri için takip etmeleri çok güç oluyor yetişemiyorlar bişeyleri kaçırıyorlar, ee bizler elimizi çabuk tutmaya çalışıyoruz hemen hergün burdayız sizin de fikrinizi alıcam öyle başlayacağım kalsın diyorsanız kalsınlar eğer ortak fikrimizse çıkarayım

aferin çitosun doğru bir karar
benim yazı bi önceki sayfada kaldı sanırım herkes aynı anda yazınca fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ona göre başlatacağım çekilişi

Ben özel mesajla yazdım cevabımı meleğim:)Herkes öyle yapsın bence..

Beyazım hocamda katılıyo.Kağıt ekleyelim lütfen bizahmet:)))))

yasminim üstün çabalarından dolayı bir aferini daha hakettin

evet arkadaşlar çitosa katılıyorum burda açık açık yazmak istemiyorsanız, özel mesaj atın yada beni arayın herşey kabulum msn de açabilirim

Kendi fikrim eğer uzun süre bakmazlarsa göremezler dolayısılada sorun olur eğer telleri varsa ulaşalım yoksa bencede çıkaralım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…