Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba,
oğlum aralıkta 2 yaşına girecek. mickey mouse temalı bir doğum günü yapmak istiyorum..
kostüm fiyatlarına baktım.. çok pahalı.. yardımcı olabilirmisiniz.. mickey mouse kostümü satmak yada kiralamak isteyen var mıdırr?? ??
[/QUOTE
Yakınınızda kipa varsa bebek bolumunde var 30 lira sanırım bi bakın istersnz
Uygun olursa resim atabilir misiniz benimde şubatta verirseniz sevinirim13 aralik tan sonraysa d.gunu ben verebilirim. Istediginiz baska susler varsa onlardan da veririm.bizim temamiz da miki mouse ama d.gunu 13 aralik.isinizi gorurse haberleselim
Bnde winnie the pooh kostümü var 1-2 yas ama iki yasada uyar. Susunursn 40 tlye veririm. Yaninda kapi afisiyle bikac winnie düşü daha var onlarida yollari hediye.
13 aralik tan sonraysa d.gunu ben verebilirim. Istediginiz baska susler varsa onlardan da veririm.bizim temamiz da miki mouse ama d.gunu 13 aralik.isinizi gorurse haberleselim
13 aralik tan sonraysa d.gunu ben verebilirim. Istediginiz baska susler varsa onlardan da veririm.bizim temamiz da miki mouse ama d.gunu 13 aralik.isinizi gorurse haberleselim
maalesef çok oldu satalıMerhaba satmadıysanız ürünün fotosunu atarmısınız almak istiyorum