• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2 YAŞ İÇİN ERKEK MİCKEY MOUSE KIYAFETİ-KOSTÜMÜ ARIYORUM..!!!

eva21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
213
0
66
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

oğlum aralıkta 2 yaşına girecek. mickey mouse temalı bir doğum günü yapmak istiyorum..
kostüm fiyatlarına baktım.. çok pahalı.. yardımcı olabilirmisiniz.. mickey mouse kostümü satmak yada kiralamak isteyen var mıdırr?? ??

Bnde winnie the pooh kostümü var 1-2 yas ama iki yasada uyar. Susunursn 40 tlye veririm. Yaninda kapi afisiyle bikac winnie düşü daha var onlarida yollari hediye.

Arkadaşlar merhaba,

oğlum aralıkta 2 yaşına girecek. mickey mouse temalı bir doğum günü yapmak istiyorum..
kostüm fiyatlarına baktım.. çok pahalı.. yardımcı olabilirmisiniz.. mickey mouse kostümü satmak yada kiralamak isteyen var mıdırr?? ??

13 aralik tan sonraysa d.gunu ben verebilirim. Istediginiz baska susler varsa onlardan da veririm.bizim temamiz da miki mouse ama d.gunu 13 aralik.isinizi gorurse haberleselim

Kostüm degıl ama mıckey göz temalı şapkasından bakıyor cocuk 2 yasa uygun
Amerıkadan almıstım sıfır ürün
30 tl verebılrım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    186,4 KB · Görüntüleme: 674
Bnde winnie the pooh kostümü var 1-2 yas ama iki yasada uyar. Susunursn 40 tlye veririm. Yaninda kapi afisiyle bikac winnie düşü daha var onlarida yollari hediye.

Merhaba satmadıysanız ürünün fotosunu atarmısınız almak istiyorum
13 aralik tan sonraysa d.gunu ben verebilirim. Istediginiz baska susler varsa onlardan da veririm.bizim temamiz da miki mouse ama d.gunu 13 aralik.isinizi gorurse haberleselim

Merhaba satmadıysanız foto atabilirmisimiz bende oğluma 1yaş günü yapmak istiyorum Mickey mause temalı ama kostümler cok pahalı

Back
X