Bebek İkinci El 2 yaş kız çocuk için arıyorum..

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
merhaba .2 yaş kışlık uzun kollu giysiler arıyorum.yalnız yıpranmış rengi solmuş ve modası geçmiş şeyler olmasın.çok çok az giyilmiş mümkünse sıfır.h&m.c&a.panço.mothercare.carters.gap.benetton.lcw.bluekey.kanz.chichild. tercihimdir.markasız istemiyorum.(marka takıntım yok fakat bazı pazar malı ürünler koyuluyor .onları ben zaten pazardan alıyorum.) markayı ve kaliteyi ucuza almak amacım..varsa elinizde direk resim koymanızı rica edicem link vermeyin çünkü satılanlar silinmiyor.çok çok arka sayfalarda satıldığı belirtiliyor.aramak istemiyorum..tek kişiden toplu alım yapabilirim..teşekkürler..

Son düzenleme:
özellikle aradıklarımı belirteyim.kazak veya triko istemiyorum.kot veya kalın pantolon ve ayakkabı istemiyorum.boşuna resim yüklemeyin zahmet olmasın size de.kapşonlu sweet .eşofman takım.taytlı takım ve tek sweetshirt istiyorum..hatta varsa elinde kadife gri eşofman takımu olan çok makbule geçer..

andy wawa -2 yaş - 5 tl
andy wawa -2 yaş - 5 tl
andy wawa -2 yaş - 5 tl
andy wawa -2 yaş - 5 tl
andy wawa -2 yaş - 5 tl

benetton 2 yaş- 5 tl
cichild -2 yaş 5 tl
blue key - 2 yaş 5tl
kanz 2 yaş 5 tl
5 tl
cichild 18-24 ay bedenli geniş kalıp -5 tl
ceylan bebe -2 yaş 20 tl
idil baby - 18-24 ay (3 yaşına kadar giyilir geniş kalıp) 30 tl
kanz 2 yaş -30 tl
andy wawa 2 yaş -15 tl
paketli bodyler 86-92 cm 15 tl paketi
benetton 2 yaş 15 tl
gambino 18-24 ay (geniş kalıp ) 10 tl
kanz 2 yaş -15 tl
andy wawa -2 yaş 15 tl
kanz 3 yaş -10 tl

Eklentiler

• 20150806_000634.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 104
uzun kollu tshirtlerin hepsi .benetton kapşonlu ve andy wawa yelek için toptan fiyat verirmisin rica etsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…