2 yaş küçük erkek

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Kendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?

Kendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
8 yıllık evliyim eşim benden 2 yaş küçük. Ama biz evlenirken yaşlarımız 28 - 30 du

Kaç yaşında ?

Bir tanıdığım olan kadın kendinden 5 yaş küçük biriyle evlendi yaşları 40-35ti. 28-26 da çok değil bence. Uyumluysanız neden olmasın

Bunun yaşla ilgisi yok etrafınıza bir bakın hiç yaşının insanı değil dediğimiz çocukça hareketleri olanlar ya da tam tersi küçük olmasına rağmen olgun davranış sergileyenler var. Dünyaya sizden iki yıl önce geldi diye kötü bir şey olmaz ama ahlakı karakteri iyi değilse o zaman kötü bir şey olur önemli olan bu.

Bunun yaşla ilgili yok etrafınıza bir bakın hiç yaşının insanı değil dediğimiz çocukça hareketleri olanlar ya da tam tersi küçük olmasına rağmen olgun davranış sergileyenler var. Dünyaya sizden iki yıl önce geldi diye kötü bir şey olmaz ama ahlakı karakteri iyi değilse o zaman kötü bir şey olur önemli olan bu.
Eski nişanlım benden dört yaş büyüktü . Ve hareketleri o kadar çocukçaydı ki .. temkinli yaklaşıyorum artık olgunluk benim için önemli

Eski nişanlım benden dört yaş büyüktü . Ve hareketleri o kadar çocukçaydı ki .. temkinli yaklaşıyorum artık olgunluk benim için önemli
Ama işte bakın bunun yaşla ilgisi olmadığıni tecrübe etmişsiniz zaten yaşla ilgili olsaydı 4 yaş büyük olan olgun olurdu ama değilmiş. O yüzden yaşa takılmadan ve küçük diye yargılamadan tanımaya çalışın sadece

Bilemedim yani görüşün âma 26 yas bence erkkte küçük geliyor bana 2 yastan birsey olmaz ama

İlk buluşmada elinizi tutmaya çalışıp, suratınıza bakmayan mı bu?

Back
X