- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
isofixli mi arıyorsunuz? onlarin fiyati fazlaArkadaslar 2 yaşındaki kızım için oto koltuğu araştırıyorum ama kafam karıştı karar veremedim. Yaptığım arastirmadaki ürünler de ciddi pahalı ürünler herkes mi o ürünleri kullanıyor güvenli daha uygun fiyatlı yokmudur? 2.el ürün alacaktim bir yerde okudum ki 2.el onerilmiyor. Yardımcı olurmusunuz
5 yilda otomobil hava yastiklari da koruma ozelligini yitiriyor ama airbagli diye catir catir 15 20 yillik araba alan milletiz.5 yılda koruma özelliğini yitiriyor oto koltukları. O yüzden önerilmiyor. Bebek Ürünleri sitelerini takip edin. İndirim yapılıyor bazen. Bir de 9-18 kilo alın. 9-36 kilo olanlarda çocuk rahat edemiyor.
Bilmiyorum ki isofix olmasa ne olur acaba .çok fazla özellikli ürünler var mesela ürünün diğer özellikleri kaliteli değil sadece isofixli diye ürün fiyati yüksekisofixli mi arıyorsunuz? onlarin fiyati fazla
Öyle maalesef. Oto koltuklarinin bu özelliğini de yeni duydum alırız bi tane hemen diyordum ama işin içine girince ayrı bir ticaretmis çeşit çeşit marka ve özellikte5 yilda otomobil hava yastiklari da koruma ozelligini yitiriyor ama airbagli diye catir catir 15 20 yillik araba alan milletiz.
İsofix olmazsa ise yaramaz, kaza aninda bir koruma saglamiyorBilmiyorum ki isofix olmasa ne olur acaba .çok fazla özellikli ürünler var mesela ürünün diğer özellikleri kaliteli değil sadece isofixli diye ürün fiyati yüksek
Markası nedirİnternetten alin hem ucuz hem kaliteli
Biz gecen yil aldik kampanya vardi 250 liraya isofixli 9-18 kg icin cok memnunuz
isofix daha guvenli oldugu soyleniyor. Direk arabanin şasesine bağlandığı için.Bilmiyorum ki isofix olmasa ne olur acaba .çok fazla özellikli ürünler var mesela ürünün diğer özellikleri kaliteli değil sadece isofixli diye ürün fiyati yüksek
Ferrari cosmoMarkası nedir
çarpışma testlerini geçmiş olanları öneriyorlarBilmiyorum ki isofix olmasa ne olur acaba .çok fazla özellikli ürünler var mesela ürünün diğer özellikleri kaliteli değil sadece isofixli diye ürün fiyati yüksek
2 yaş öyle durmazKoltugu bilmem ama gecen gun de yazmistim... Bebek oto koltugunu, bebegin yuzu arabanin arka kismina donuk olacak sekilde yerlestirin. Emniyet acisindan boylesi guvenilirmis.
Koltugu bilmem ama gecen gun de yazmistim... Bebek oto koltugunu, bebegin yuzu arabanin arka kismina donuk olacak sekilde yerlestirin. Emniyet acisindan boylesi guvenilirmis.
2 yaş öyle durmaz
bu şekilde sadece 0-1 yaş ana kucağı/oto koltuğu sınıfındakileri kullanabilirsiniz, diğerleri mecburen öne bakacak, arka koltukta hava yastığı olmaması yeterli.
Markası nedir koltuğunMetro marketde kampanya vardı 100 tl ye aldım
Coook memnunuz
Kızım 16 aylık ben 9 _ 36 kg aldım
Cogu kısı cocuk rahat edemıyor dıyorda alakası yok kucuukle buyuk arasındakı tek fark koltugun boyu
Kavrayıs aynı kızım gayet rahat
Pahalı bırsey almaya gerek yok onemlı olan emnıyet kemerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?