2 yaş oto koltuğu

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.356
248
Arkadaslar 2 yaşındaki kızım için oto koltuğu araştırıyorum ama kafam karıştı karar veremedim. Yaptığım arastirmadaki ürünler de ciddi pahalı ürünler herkes mi o ürünleri kullanıyor güvenli daha uygun fiyatlı yokmudur? 2.el ürün alacaktim bir yerde okudum ki 2.el onerilmiyor. Yardımcı olurmusunuz

isofixli mi arıyorsunuz? onlarin fiyati fazla

5 yılda koruma özelliğini yitiriyor oto koltukları. O yüzden önerilmiyor. Bebek Ürünleri sitelerini takip edin. İndirim yapılıyor bazen. Bir de 9-18 kilo alın. 9-36 kilo olanlarda çocuk rahat edemiyor.
5 yilda otomobil hava yastiklari da koruma ozelligini yitiriyor ama airbagli diye catir catir 15 20 yillik araba alan milletiz.

İnternetten alin hem ucuz hem kaliteli
Biz gecen yil aldik kampanya vardi 250 liraya isofixli 9-18 kg icin cok memnunuz

5 yilda otomobil hava yastiklari da koruma ozelligini yitiriyor ama airbagli diye catir catir 15 20 yillik araba alan milletiz.
Öyle maalesef. Oto koltuklarinin bu özelliğini de yeni duydum alırız bi tane hemen diyordum ama işin içine girince ayrı bir ticaretmis çeşit çeşit marka ve özellikte

Koltugu bilmem ama gecen gun de yazmistim... Bebek oto koltugunu, bebegin yuzu arabanin arka kismina donuk olacak sekilde yerlestirin. Emniyet acisindan boylesi guvenilirmis.

Metro marketde kampanya vardı 100 tl ye aldım
Coook memnunuz
Kızım 16 aylık ben 9 _ 36 kg aldım
Cogu kısı cocuk rahat edemıyor dıyorda alakası yok kucuukle buyuk arasındakı tek fark koltugun boyu
Kavrayıs aynı kızım gayet rahat
Pahalı bırsey almaya gerek yok onemlı olan emnıyet kemerı

benim arabamda kraft rino, eşiminkinde römer king plus vardı, kızım kraftta daha rahat ediyordu, fiyatı da gayet uygun ece r44/04 etiketi var mı, adac ya da benzeri testlerden geçmiş mi, çocuğunuz içinde rahat mı bunlara bakın, markaya çok takılmayın.

Koltugu bilmem ama gecen gun de yazmistim... Bebek oto koltugunu, bebegin yuzu arabanin arka kismina donuk olacak sekilde yerlestirin. Emniyet acisindan boylesi guvenilirmis.

bu şekilde sadece 0-1 yaş ana kucağı/oto koltuğu sınıfındakileri kullanabilirsiniz, diğerleri mecburen öne bakacak, arka koltukta hava yastığı olmaması yeterli.

2 yaş öyle durmaz

bu şekilde sadece 0-1 yaş ana kucağı/oto koltuğu sınıfındakileri kullanabilirsiniz, diğerleri mecburen öne bakacak, arka koltukta hava yastığı olmaması yeterli.

tesekkurler kizlar.
gecenlerde bi uzmandan dinlemistim ama o yas siniri koymamisti. o yuzden ona bagli yorum yapmistim.
annelerin onunde saygiyla egilir ve guvenirim. sevgiler

Markası nedir koltuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…