- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Koltugu bilmem ama gecen gun de yazmistim... Bebek oto koltugunu, bebegin yuzu arabanin arka kismina donuk olacak sekilde yerlestirin. Emniyet acisindan boylesi guvenilirmis.
vavuvaMarkası nedir koltuğun
Genelde yorumlarinizi cok begeniyorum , kimseden de alinti yapip duzeltmem haddime degil ancak soz konusu olan cocuk olunca yazmak istedimMetro marketde kampanya vardı 100 tl ye aldım
Coook memnunuz
Kızım 16 aylık ben 9 _ 36 kg aldım
Cogu kısı cocuk rahat edemıyor dıyorda alakası yok kucuukle buyuk arasındakı tek fark koltugun boyu
Kavrayıs aynı kızım gayet rahat
Pahalı bırsey almaya gerek yok onemlı olan emnıyet kemerı
İsofix olmazsa ise yaramaz, kaza aninda bir koruma saglamiyor
Cok tesekkur ederımGenelde yorumlarinizi cok begeniyorum , kimseden de alinti yapip duzeltmem haddime degil ancak soz konusu olan cocuk olunca yazmak istedim
Oto koltuklarinda onemli olan koltugun ic malzemesi ve saglamligi , bunu da carpisma testlerinin sonuclarindan ogreniyorsunuz , siddetli kaza aninda koltugun parcalanmamasi lazim ki cocugu koruyabilsin , dandik koltuklar siddetli carpismalarda dagiliyor ve hicbir koruyuculugu olmadigi gibi cocuga da ekstradan zarar veriyor , dilerim kimse kaza yapmasin cocuklara zarar gelmesin
Onemli olan emniyet kemeri dediginiz icin yazmak istedim
Super acikladiniz , ben de bunu demek istemistim , tesekkur edeeim anlayisiniza , sevgilerCok tesekkur ederım
Dogru soyluyorsunuz ben aslında sunu soylemek ıstedım duzelteyım cumlemı
1500 tl vermeye gerek yok aslında ferrarı marka 300 tl lık oto koltugu da benım aldıgım (kampanyadan 100tl lık ) oto koltuguda testlerı basarıyla gecmış olanlar
Magazalara gıdıp tonlarca para verılıyor
İsofıx ekstra baglantı eger isofıx olmayacaksa tek tutan emnıyet kemerı
Burda onemli olan carpmalarda cocuk fırlamasın dıye
Ben oto koltugu ıcın 6 ay bekledım ve arastırdım ındırımı takıp ettım 5 noktalı bas yan darbe korumalıyı iç pedli olanı aldım
Hassas bı konu bılgılendırerek ıyı ettınız acıkcası
Ben kraft aldım kızım 1,5 yasındayken yaklaşık 400 liraydı bir de indirim mi ne vardı 350 liraya gelmişti.Arkadaslar 2 yaşındaki kızım için oto koltuğu araştırıyorum ama kafam karıştı karar veremedim. Yaptığım arastirmadaki ürünler de ciddi pahalı ürünler herkes mi o ürünleri kullanıyor güvenli daha uygun fiyatlı yokmudur? 2.el ürün alacaktim bir yerde okudum ki 2.el onerilmiyor. Yardımcı olurmusunuz
artik yeni urunlerde kilo degil boy olcumleri oncelikli. buna dikkat edin lutfen. kilo olcumu olanlar daha eski urunler. artik cin uretimlerine kota geldigi icin ve pek cok bebek urunu cin uretimi oldugu icin urunlerin fiyati artti ayni urunun eski modelleri satilmaya baslandi ve bazi testler yapilmamis urunler bunlar5 yılda koruma özelliğini yitiriyor oto koltukları. O yüzden önerilmiyor. Bebek Ürünleri sitelerini takip edin. İndirim yapılıyor bazen. Bir de 9-18 kilo alın. 9-36 kilo olanlarda çocuk rahat edemiyor.
isofixli alin kesinlikle cunku daha guvenli. carpisma testlerini sorun. cocugunuzu icine orlturdun deneyerek alin. menavra yetenegi olmasi yani donebilmesi iyi olur. ben maxi cosi aldim. cok arastirdik. yikanabilir kumasli falan. 360 derece donuyor boylece hem yerlestirirken hem cikartirken kolay oluyor. cocuk sikildiginda kisa sureli de olsa yonunu degistiriyorsunuz.Bilmiyorum ki isofix olmasa ne olur acaba .çok fazla özellikli ürünler var mesela ürünün diğer özellikleri kaliteli değil sadece isofixli diye ürün fiyati yüksek
18 aya kadar bu dediginiz gecerli ama 18 ay da bir utopya cocuk zaten 13 aydan itibaren oyle ters oturmak istemiyor. bel kaslari gelismedigi icin ani frende korumasi olsun diye o sekilde oturtulmayi oneriyorlar.Koltugu bilmem ama gecen gun de yazmistim... Bebek oto koltugunu, bebegin yuzu arabanin arka kismina donuk olacak sekilde yerlestirin. Emniyet acisindan boylesi guvenilirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?