2 yaş sendromu mu?

Sesssizgemi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
106
58
18
37
Merhaba bayanlar 22 aylik oğlum var, normalde hareketli bir çocuktur ama öyle huysuz değildir. Son bikac gündür emziği biraktik, basta.cok aradi surekli sordu ama bi sekilde unuttu galiba , oral dönem sonrası emzik kesinlikle birakilmali diyor doktorlar lakin bizimki huysuzlukta tavan yapti, kendini aglayarak vurarak ifade etmeye calisiyor. Eline ne gecerse firlatmaya falan başladı , gece ağlıyor eskiden emzigini bulup uyurdu geri. Beni tedirgin ediyor bu davranislari , sanki artık mutsuz gibi
Kendimi suçlu hissediyorum sanki onun elinden en sevdiği oyumcağini almisim gibi hissediyorum.. Napsam kizlar.. Sizler nasil yaptiniz?

2 yaş sendromunda böyle hırçınlıklar oluyor ama sizinki emziğe bağlı gibi.
Benimkiler hiç almadı ilk aylar niye almıyo diye sitem etsemde, sonra iyi ki almamışlar dedim her defasında.
Allah kolaylık versin

Hiç bitmiyor bu sendromlar 2de bi başladı çocuk büyüdükçe büyüyor her yaşın ayrı sendromu var mübarek dönmeyin emziğe akrabamın kızı 7yaşında geceleri arıyordu bir diğerinde yine okul çağında illa gece biberon istiyordu

Birden mi sakladiniz ? Alışma, anlatma doneminiz oldu mu ?

Emziği bırakan çocuklarda hırçınlıklar olabiliyormuş . Nasıl geçer bilmem.

Benimki de almadi zorla alistrdim cevremn tavsiyesiyle cok da rahat ettim ama su zamanlar bunaliyorum ..

Sakin ve sabirli olun. Dikkatini baska seylere cekmeye calisin o sirada Elbet unutacak ve o huylarida gececektir.

Ay bilmiuoruum geri versem ne zMan birakcak ki o zaman ne yapsam bilemedim
Yani bnm kızım parmağını emdi bende hazir olmadığını düşünüp verdim . istediği zaman bırakır diye düşündüm yani çoğu kişiden öyle duydum.
Sadece uyuyacağı saatlerde veriyorum gün için de saklıyorum.

Birden mi sakladiniz ? Alışma, anlatma doneminiz oldu mu ?

Emziği bırakan çocuklarda hırçınlıklar olabiliyormuş . Nasıl geçer bilmem.
Hayir parmagi ve dişiyle delmis iyice emziği ve her istediğinde o delik olani verdim istemedi atti gece aglayinca da yanina onu koydum yine almamis, ben de kaldirdim ortaliktan sorunca da artik yok falan dedim dolayisiyla birakmis oldu

2 yas sendromuna bi de emziksz hayat eklenince yavrucakta asabiyet yapmis:) werirsenz emzigi birdaha alamazsiniz. keske bi anda cat diye kesmeseydiniz. ornek veriyorum sadece aksam uykusu icin verseydiniz. onu da zamanla keserdiniz

Korkum ne biliyo musnuz anası gibi kaç yaşindan sonra kardeşini kiskanip tekrar ağzina almasi gbi

Hayir parmagi ve dişiyle delmis iyice emziği ve her istediğinde o delik olani verdim istemedi atti gece aglayinca da yanina onu koydum yine almamis, ben de kaldirdim ortaliktan sorunca da artik yok falan dedim dolayisiyla birakmis oldu
Ayni bende yapmistim ogluma :)) 4.ncude mi 5n.cidemi ne istemedi bir daha. Bu sendromlara bakarsaniz 1 yas 3 yas 10 yas diye uzarrrr gider. Ergenlikten baska bir seye inanmiyorum ben :))

2 yas sendromuna bi de emziksz hayat eklenince yavrucakta asabiyet yapmis:) werirsenz emzigi birdaha alamazsiniz. keske bi anda cat diye kesmeseydiniz. ornek veriyorum sadece aksam uykusu icin verseydiniz. onu da zamanla keserdiniz
Valla düşündüm sigarayi biraktirir gbi birden kesersem ii olur dedim ☺ iyi oldu pek de guzel oldu

Sevdigi bir oyuncagi varsa veya hangi cizgifilmi seviyorsa onun oyuncagini alip onunla uyuya bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…