- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Pembekoala35
Aglarken kucagınızı açıp sarılacaksınız ve sen aglarken kulaklarim bozuluyor ne istedigini anlamiyorum diyerek sakinlesmesini saglayın .Zaten hedef sakinlestirmek .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 1 ay oldu sutten keseli onunda etkisi olabilir belki.halbuki cok kolay kesildikonuyla hic ilgisi yok ama nasil ayirdin sutten kestin Allah rizasi icin yardim![]()
surekli kucak istiyor her aglamasini benim sakinlestirmemi bekliyor.bu sekilde daha fazla agliyor.ben gel sarilalim ama aglarsan sarilmam diyorum.Aglarken kucagınızı açıp sarılacaksınız ve sen aglarken kulaklarim bozuluyor ne istedigini anlamiyorum diyerek sakinlesmesini saglayın .Zaten hedef sakinlestirmek .
yok sunu sormak istedim nasil bir yontem uyguladin 21 aylik bir sipacik var benimde cok duskun kara kara dusunuyorum o yuzden sordum sen nasil ayirdin diyebende 1 ay oldu sutten keseli onunda etkisi olabilir belki.halbuki cok kolay kesildi
aaa yanlis cevap yazdım kusura bakmayin simdi ilk olarak evet sutten yeni ayrilmis o etkileyebilir birde genelde sakin bir cocuk ya bir anda aglayip bagirmaya baslamasi sizi korkutmus olabilir ama suna emin ol zorda olsa kolayda olsa bu yoldan geçiyorlar kizim 5.5 yaşında amma oyle bir iki yas donemi gecirdik ki kendini yerlere atardi markette az kavga etmedim milletin cenesinden ama kizima eve gelince hep anlattim konustum cokkk zor gecirdik ama simdi cok sukur kizim cok degisti siz hosgorulu olun bu donem gecicek bunu biliyorsunuz zaten arada da kendi kendinize kalin bu donemde bu cok onemli bir nefes almakbende 1 ay oldu sutten keseli onunda etkisi olabilir belki.halbuki cok kolay kesildi
Aglarsan sarılmam olmaz .Sarılma ve sevgi ilginin koşulsuz oldugunu bilmeli .Zaten size olan güvenini kontrol ediyor .Annem beni her şartta sevecekmi gibi gibi .Size olan baglanma duygusunu sınıyor .surekli kucak istiyor her aglamasini benim sakinlestirmemi bekliyor.bu sekilde daha fazla agliyor.ben gel sarilalim ama aglarsan sarilmam diyorum.
benim oğlan konuşmuyor bir de anlatsam da kar etmiyor bende arkamı dönüp tepki vermiyorum sonra susuyorAglarken kucagınızı açıp sarılacaksınız ve sen aglarken kulaklarim bozuluyor ne istedigini anlamiyorum diyerek sakinlesmesini saglayın .Zaten hedef sakinlestirmek .
Uzun bir süreç oldu ama kısaca anlatayım. Benimki emerek uyurdu. Sallanmaktan hiç hoşlanmazdı ne yapsak olmamıştı. İlk bunu halletmeye çalıştık. Babasıyla ışıkları kararttik yanına uzandık masal anlatmaya sohbet etmeye başladık yanında. Babasının sesiyle uyumayi sevdi bazen annesini kardeşini telefondan arar konuşurdu öyle öyle emmeden sızmayı başardı. Yine gece emmesi vardı bir süre. Sıra gündüz emmelerine geldi bizimki pek keyifciydi sık sık emmek isterdi. Bunun önünü kesmeye başladım ne zaman emmek istese dikkatini başka yöne çektim emmek yok dedim biraz ağladı ama oyuna başlayınca ustelemedi. O sıralar babaannesiyle halası bizdeydi. Onu gündüz uykusuna onlar yatırdı. Ben gözüne görünmedim. Gündüz uykusuna da emmeden uyumaya alıştı. Yavaş yavaş gün içinde bir kez emmeye alıştı. Sonra gece emmesini kestik. Uykusu çok bölünüyordu mecbur kalmıştık. Uyandı gece hiç emzirmedim. Biraz ağladı sonra uyuyakaldi. Tamam olmus bu dedik kestik.konuyla hic ilgisi yok ama nasil ayirdin sutten kestin Allah rizasi icin yardim![]()
O zaman kesin bundan. Bizimki her şeye atarliydi her şeye kızar aglardi yazık kıyamam.bende 1 ay oldu sutten keseli onunda etkisi olabilir belki.halbuki cok kolay kesildi
hadi insallah darisi basima emmeyi cok seviyor dedigin gibi artik yapisti yakama acikca soykiyim cok bunaldim ee 21 aylikta oldu cunku bana guveniyor yemek yemez oldu insallah basaririm bende cok tesekkur ederim bimgi icinUzun bir süreç oldu ama kısaca anlatayım. Benimki emerek uyurdu. Sallanmaktan hiç hoşlanmazdı ne yapsak olmamıştı. İlk bunu halletmeye çalıştık. Babasıyla ışıkları kararttik yanına uzandık masal anlatmaya sohbet etmeye başladık yanında. Babasının sesiyle uyumayi sevdi bazen annesini kardeşini telefondan arar konuşurdu öyle öyle emmeden sızmayı başardı. Yine gece emmesi vardı bir süre. Sıra gündüz emmelerine geldi bizimki pek keyifciydi sık sık emmek isterdi. Bunun önünü kesmeye başladım ne zaman emmek istese dikkatini başka yöne çektim emmek yok dedim biraz ağladı ama oyuna başlayınca ustelemedi. O sıralar babaannesiyle halası bizdeydi. Onu gündüz uykusuna onlar yatırdı. Ben gözüne görünmedim. Gündüz uykusuna da emmeden uyumaya alıştı. Yavaş yavaş gün içinde bir kez emmeye alıştı. Sonra gece emmesini kestik. Uykusu çok bölünüyordu mecbur kalmıştık. Uyandı gece hiç emzirmedim. Biraz ağladı sonra uyuyakaldi. Tamam olmus bu dedik kestik.
Başkaları ne diyecek diye çocuğunuzla kötü olmayın.evdeyken sorun degil ama disarda cok kotu oluyor.
Biz 22 aylıkken kestik. Babaannesi buradayken yapayım tek başıma daha zor olur demiştim. Akşam uyuyordu ama gündüz uykusuna emmeden yatiramiyordum. Gece emmeden uyumasaydi biraz daha erteler kiyamazdim sanırım. Babası da çok destek oldu. İnşallah siz de Hayirlica sütten kesebilirsiniz.hadi insallah darisi basima emmeyi cok seviyor dedigin gibi artik yapisti yakama acikca soykiyim cok bunaldim ee 21 aylikta oldu cunku bana guveniyor yemek yemez oldu insallah basaririm bende cok tesekkur ederim bimgi icin
Benim oglan da oyleydi
Ama dedigim gibi kisa surdu bizde , bikac haftada atlattik biz
Hatta en son olayimiz suydu , arkadasim geldi bizi almaya kahvaltiya gidecektim
Benimki de gayet mutluydu , hazirlandik indik otoparka , tam arabaya bindigi an bir aglamaya basladi , ama ne aglamak boguruyo kendini koltuktan yere atiyo
Agzim acik kaldi
Komsular kosarak geldiler cocuga bisey oldu diye
Bi anda etrafimozda onlarca insan dolustu
Arkadasim saskin saski ne oldu diyo
Ben sok oldum dondum kaldim
Bi 10 dk sonra kendime geldim
Tuttum kolundan yuru dedim gidiyoruz
Arkadasimdan ozur diledim plan iptal drdim
Onca insanin arasindan gecirdim oglani
Eve girdik kapinin onunde biraktim yere
Bu arada deli gibi tepiniyor yerde
Gittim kendime kahve aldim oturdum
Bi 15 dk sonra sustu yanima geldi
Kahvaltiya gidelim dedi
O zaman cok kizgindim gercekten , senin yauzunden gitmiyoruz ve sen boyle devam etyigin surece asla gitmeyecegiz dedim
Git odana kal orda dedim
Odasina goturdum , aklin basina gelene kadar burda oturacaksin dedim
Bi saat sonra cikti sarilip ozur diledi
Neden yaptin dedim , bilmiyorum icimden geliyor dedi :)
Nryse cok uzattim ama o son oldu bir daha da krize falan girmedi benim oglan