- Konu Sahibi ilkbahar79
-
benim kızım da 19 aylık ve pepee ve keloğlan a bayılıyor. tv nin altında az sonra pepee logosu çıkıyor. ona bakıyor ve pepee diyor..
sevgiler.
Aynen bende izliyorum hele pepe'nin 2 ekmek aldım şarkısı ağzıma bile dolanmış..
heh ben de geçen işyerime gittim ağzımda pepenin kardeşine besteledği kakamız tuvalete çişimiz tuvalete artık kimse yapmıycak altındaki beze şarkısı rezil kepaze oldum ya ama ne güzel melodi oooo
hehe bi de o var sahiiipepee'nin sarıları çoğalıyoruda unutmamak lazım...
kızım 2 yaşını 3 ay geçti. caillou izliyordu 1.5 yaşından beri. yemek yerken izliyor,bazen aralarda da açıyorum. ama öyle çok da uzun izemiyo. neyse, ben pek zararını görmedim,hatta öğrendiği çok şey oldu,konuşmasıyla öğrenmesiyle ilgili olarak. şimdi artık sıkıldığını hissediyorum,60 bölüm falan var bizde,ezberlemiş artık,bak şimdi şu olucak anne falan diyo:)başka çizgifilmler izlemek istiyor,ben de ne izleteceğimi bilemiyorum,izlediği şeyin yaşına uygun,olumsuz yönü olmayan bişey olmasını istiyorum. hello kity karakterini çok seviyo mesela,ama çizgifilmini hiç izlemedim,bilmiyorum. bu konuda öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?