- Konu Sahibi masal_prensesi2011
-
Canım merhaba;
2 yaş tam gün kreş çocuklar için çok zor..ama yarım gün verecekseksen, yarım günde kayınvaliden bakacaksa olur. Benim oğlum kreşe gidiyor, 3,5 yaşında tamgün gidiyor(08:00-16:30) ama ben orada çocuğum alışsın diye 10 gün onunla gittim yarım gün kaldık, oradaki 2 yaşındaki çocukları gördüm çok küçükler, dertlerini anlatamıyorlar,kendi başlarına yemek yiyemiyorlar, gerçi oradaki ögretmenleri yedirmeye çalışıyor ama ne kadar.......bence kreşte ideal yaş 3 yaşından sonra kendini ifade edebiliyorlar...
Çalışan bir anne olduğum için kızılarımı sırası ile 1 yaşında kreşe bıraktım. Bakıcı düşünmemiştim evim müsait olmadığından. Çok faydasını bir o kadarda zararını gördüm... (3,5 yaşına kadar kaldılar)
Faydaları; kızlarım iyi bir eğitim aldı, öz güvenleri tam, yemek sorunu yok, uyku sorunu yok, son derece sosyaller vs..
Zararları; sürekli hastalıkla uğraştım ..
Kreşte bir çok çocuk bulunduğundan sürekli birbirine geçen hastalıklar var çocuklarım hepsinden nasibini aldı ve sürekli bronşit arasında gidip geldik bu sebeple de artık biraz mola diyerek son 1 yıldır bakıcı ileyiz. Eylül'de anasınıfına başlayacaklar.
evet aklımdaki en büyük soru işaretlerinden biride hastalık...
çocuk hastalanınca bakacak kimsem yok ki?
hasta hasta kreşe mi gönderiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?