2 yaşındaki bebeğe atarax

Bu da alerji surubu zaten, bence bunu diyorsunuz. Konu sahibi arkadasim bence dinleyin doktorunuzu, 26 ay icin gece 11 cok gec bir saat. Benim 4 yasini yeni bitiren oglum 8:30’da uyuyor, siz dusunun me kadar gec oldugunu

Oğlum çok uykusuz ve alerjik bir bebekti.
Gerçekten dakikayla uyurdu.
En fazla bitki çayı verdim, iyi geceler bitki çayı var, eczanelerde satılıyor..

Sizin bileceğiniz iş, ama ben uykusuzlugun yanı sıra, ağlama ve öfke krizleri olan oğluma bile vermedim.
Sabır ettik, geçti şükür.
Ben olsam kesinlikle vermezdim..

Bu da alerji surubu zaten, bence bunu diyorsunuz. Konu sahibi arkadasim bence dinleyin doktorunuzu, 26 ay icin gece 11 cok gec bir saat. Benim 4 yasini yeni bitiren oglum 8:30’da uyuyor, siz dusunun me kadar gec oldugunu
Zaten gelişmesini etkiliyo dr de kullan bişey olmaz deyince bilemedim

2 yaş bencede çok erken ilaç için, illa ki denemişsinizdir ama akşamları bol bol yoğurt yedirmeyi denediniz mi? Yada uyku getirecek başka doğal şeyler araştırabilirsiniz..

Zaten 2. Dr ile görüştüm oda aynı şeyi söyledi gündüz uykusunu kstim zaten gene aynı uyumuyor 2 yaş bebeklerin 11 12 saat ıykuya ihtiyacı var bnm ki 5 6 saat ancak uyuyor be gelişimini etkiliyor en son dr götürdüm zaten 2 yıl idare ettim bilemiyorum

Olmaz mı sitedeyim günün 2 saati parktta geçiyor ama yok inanım son çare dr götürdüm

Bazi durumlarda kotu gorunen seyler aslinda yararina olabiliyor gece uykusu onemli heleki 2 yasindaki cocuk icin gelisimini etkiler tabi ilac vermekde son care olmali birkac doktorla daha gorusurdum hepsi ayni fikirdeyse verirdim gunduz uykusuda yokmus uyku ve beslenmek ayni derecede onemli benim icin

Papatya çayını denedim maalesef bi etkisini göremedim
O halde anasonu deneyin.
Arkadaşların önerdiği iyi geceler çayını deneyin.
Uyku saatlerini sabah 7 akşam 8 olarak düzenlemeye çalışın. Eğer öğle uykusu uzunsa kısaltın. Kısaysa uyutmamayı deneyin. Böylece belki erken uyur.

Olmaz mı sitedeyim günün 2 saati parktta geçiyor ama yok inanım son çare dr götürdüm

Allah yardımcınız olsun uyku sorunu ciddi bi mesele inşâllah düzelir
Benim oğlumda tek başına buralarda kimse yok çok sıkılıyor haliyle mızmızlık edip duruyor konuşmuyor henüz malesef tek olmasının etkisi de var... Tekrar doktora götürücem bende yarın çocuk psikiyatristine...
Başkaları bu çağlarda tuvalete alıştırmaya başlıyor ama benimki mümkün değil şuan daha konuşmuyor bile bizde inşâllah atlatırız bu süreci

Atarax mı?
Bence vermeyin ya ben 19 yasinda uyku problemi ve psikolojik sıkntı cekiyodum o zaman vermislerdi etkileri agardi hatta cevrem de duyanlar bu cok agar bi ilac bunu doktor sana hangi akla hizmet verms diyolardi yani

Ataraxı ben alerji nedeniyle kullaniyordum prospektuste antidepresan yaziyor yanlis bilmiyorsam. Bu ilaç çok ağır içtiğim de kafami kaldıramıyordum. Yazık çocuğa bu ne böyle vermeyin bence

Her çocuğun bir huyu var kimisi uyumuyor kimisi yemiyor kimisi huysuz nasıl olumlu yonleri varsa olumsuz huyları da var benim oğlumda iştahsız mesela bi neden bulunamado doktor huyu böyle dedi bizler gibi onlarinda mizaci var simdi bende antideprasa verip istahi acilsin diye mi bekleyim

yatakta oyalanip daliyorsa uykusu gelmeden yatiriyorsunuzdur
sizin ilk yapmaniz gereken öglen uykularini duzene sokmak cunku cocuklar uykulari kactikca enerji patlamasi yasarlar
yatirmadan once 1 saat disari cikarip yogurt yedirip duş aldirip uyutmaya calisin oglenleri temiz hava yogurt ve uzerine duş 3 lüsü cocuklarda gördügum uykuya en iyi davetci
bir uyku rutini olusmamis sanirim cocugunuzda

Atarax vermek için iki doktora daha götürürdüm herhalde.
Bitkisel şuruplar var, denemediyseniz onları deneyebilirsiniz önce.
Night&day vermiştik biz.
Uyku süresine etkisi olmadı ama uykuya geçiş hızlanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…