- 14 Eylül 2014
- 20.775
- 98.819
- 798
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Zaten 2. Dr ile görüştüm oda aynı şeyi söyledi gündüz uykusunu kstim zaten gene aynı uyumuyor 2 yaş bebeklerin 11 12 saat ıykuya ihtiyacı var bnm ki 5 6 saat ancak uyuyor be gelişimini etkiliyor en son dr götürdüm zaten 2 yıl idare ettim bilemiyorum
Bu konudan sonra merak ettim güvendipim bir gruba da baktım araştırdım. Ağır bir ilaçmış. Evet doktorlar Reçete ediyormuş ama kısa süreli. Yani alerji, urtiker gibi hastalıkların tedavisinde bir kaç haftayı geçmeyecek şekilde.Zaten 2. Dr ile görüştüm oda aynı şeyi söyledi gündüz uykusunu kstim zaten gene aynı uyumuyor 2 yaş bebeklerin 11 12 saat ıykuya ihtiyacı var bnm ki 5 6 saat ancak uyuyor be gelişimini etkiliyor en son dr götürdüm zaten 2 yıl idare ettim bilemiyorum
Haklisimiz iste bu anlasilmiyor yahu bunlar da insan makine degil .Her birinin bir huyu bi yapisi var .Seninki 8 de uyuyor diye bu da uyuyacak diye birsey yok .25 aylik oglum dogdugundan beri gece 12 de 1 de uyur.En erkeni 10 dur o da gunduz uyumamissa cok yorulmussa ancak.Ne yapsak olmadi sevmiyor uykuyu .Her çocuğun bir huyu var kimisi uyumuyor kimisi yemiyor kimisi huysuz nasıl olumlu yonleri varsa olumsuz huyları da var benim oğlumda iştahsız mesela bi neden bulunamado doktor huyu böyle dedi bizler gibi onlarinda mizaci var simdi bende antideprasa verip istahi acilsin diye mi bekleyim
hayir bizim kullandigimiz ilac zaditendi.Bu da alerji surubu zaten, bence bunu diyorsunuz. Konu sahibi arkadasim bence dinleyin doktorunuzu, 26 ay icin gece 11 cok gec bir saat. Benim 4 yasini yeni bitiren oglum 8:30’da uyuyor, siz dusunun me kadar gec oldugunu
Öğlen uyumuyo ki zatenO halde anasonu deneyin.
Arkadaşların önerdiği iyi geceler çayını deneyin.
Uyku saatlerini sabah 7 akşam 8 olarak düzenlemeye çalışın. Eğer öğle uykusu uzunsa kısaltın. Kısaysa uyutmamayı deneyin. Böylece belki erken uyur.
Lütfen burdaki yorumlara kulak asmayın 2 dr da aynı şeyi söylediyse deneyin ciddi yan etki görürseniz dr unuzda görüşürsünüz.İlac kullanimda en onemli sey kar zarar oranıdır.Birde anladığım kadarıyla aşırı hareketlilik de mevcut eğer öyleyse bir çocuk psikyatristine gidinZaten 2. Dr ile görüştüm oda aynı şeyi söyledi gündüz uykusunu kstim zaten gene aynı uyumuyor 2 yaş bebeklerin 11 12 saat ıykuya ihtiyacı var bnm ki 5 6 saat ancak uyuyor be gelişimini etkiliyor en son dr götürdüm zaten 2 yıl idare ettim bilemiyorum
Hayır zaten ızun süre kullan demedi 1 hafta kullanıp bırakacağım bu götürdüğüm ikinci drBu konudan sonra merak ettim güvendipim bir gruba da baktım araştırdım. Ağır bir ilaçmış. Evet doktorlar Reçete ediyormuş ama kısa süreli. Yani alerji, urtiker gibi hastalıkların tedavisinde bir kaç haftayı geçmeyecek şekilde.
Bilemiyorum ama siz bence başka doktorlara da bakın. Benim içime simezdi açıkçası
Çok hareketliLütfen burdaki yorumlara kulak asmayın 2 dr da aynı şeyi söylediyse deneyin ciddi yan etki görürseniz dr unuzda görüşürsünüz.İlac kullanimda en onemli sey kar zarar oranıdır.Birde anladığım kadarıyla aşırı hareketlilik de mevcut eğer öyleyse bir çocuk psikyatristine gidin
Lutfen bir çocuk psikiyatristine götürün inşallah her şey normaldir ama en azından uyku konusunda görüş alırsınızÇok hareketli
O halde uykuyu sevmiyor olabilir.Öğlen uyumuyo ki zaten
Öğlen hiç uyumuyo cnmÖğlen uzun mu uyutuyorsunuz acaba o aklıma geldi
Peki çikolata tatlı meyve pekmez vs vs tarzı enerji verici seyleri aksam yediriyor musunuz oda bi ihtimalÖğlen hiç uyumuyo cnm
Lütfen burdaki yorumlara kulak asmayın 2 dr da aynı şeyi söylediyse deneyin ciddi yan etki görürseniz dr unuzda görüşürsünüz.İlac kullanimda en onemli sey kar zarar oranıdır.Birde anladığım kadarıyla aşırı hareketlilik de mevcut eğer öyleyse bir çocuk psikyatristine gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?