Çocuk Hastalıkları 2. Yasindaki kizim bayildi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
haniar merhaba
Aksam 9 gibi 21 aylik kizim koltukdan bi anda zipladi. Ayaklarinin ustune orda yuz ustu yere kapaklandi. Hemen kaldirdim şoka girmis gibiydi aglamaya calisti aglayamadi. Derken eli ayagi allah korusun felc olur gibi oldu. Sonra dudaklari morardi bayildi nefes alamadi. Ama toplam 1-2 dk icinde oldu hersey. Sonra babasi biraz sarsti kendine geldi ama sersemsi yarim saat icinde tamamen kendine geldi. Tabi biz duser dusmez hemen evimize yakin ozele gittik. İki doktor birden bakti kalp atisini dinledi onemli bir sey yok gozlemleyin kusarsa norolojiye gidin yoksa gerek yok dedi. Yinede icim rahat etmedi aradan 2 saat gecti egitim arastirmaya gittik muayne etti rontgen cekti onlarda temiz sorun yok dedi. Ama ben hayla rahatlayamadim. Boyle bir sey basina gelen var mi.

Siz yine gözlemlemeye devam edin ve hatta bu gece onun yanında kalın imkanınız varsa. Çok büyük geçmiş olsun.

coook gecmis olsun. gerekeni yapip goturmussunuz. sukur temiz cikmis. gozlemleyin uyumayin gerekirse. ilk bir gun cok onemli darbelerde.

Allah beterinden korusun gecmis olsun yıllar önce yigenim koltuktan zıplayıp cok sert bir sekilde kafasini yere vurmustu ama baya sert tomografi falan cekilmisti bisey cikmadi bir sure uyutmadilar kusarsa tekrar gelin demislerdi cok sukur bisey olmamisti

haniar merhaba
Aksam 9 gibi 21 aylik kizim koltukdan bi anda zipladi. Ayaklarinin ustune orda yuz ustu yere kapaklandi. Hemen kaldirdim şoka girmis gibiydi aglamaya calisti aglayamadi. Derken eli ayagi allah korusun felc olur gibi oldu. Sonra dudaklari morardi bayildi nefes alamadi. Ama toplam 1-2 dk icinde oldu hersey. Sonra babasi biraz sarsti kendine geldi ama sersemsi yarim saat icinde tamamen kendine geldi. Tabi biz duser dusmez hemen evimize yakin ozele gittik. İki doktor birden bakti kalp atisini dinledi onemli bir sey yok gozlemleyin kusarsa norolojiye gidin yoksa gerek yok dedi. Yinede icim rahat etmedi aradan 2 saat gecti egitim arastirmaya gittik muayne etti rontgen cekti onlarda temiz sorun yok dedi. Ama ben hayla rahatlayamadim. Boyle bir sey basina gelen var mi.
Of kıyamam yavrucağa ya inşaallah birseyi yoktur, meraklanma diyeceğim de annelik işte dayanamıyor insan... gerekeni yapmışsınız inşaallah ters bir durum olmaz,sabaha kadar gözlemlersiniz iciniz rahat etmezse yarın tekrar gidin doktora...

Ilk once Cok gecmis olsun ve Allah korumus. Doktor size tavsiye vermedi mi 2 saate bir uyandirin diye?

10 yaslarinda aynen anlattiginiz gibi dustum koltuktan
Cok iyi hatirliyorum titreyip nefes alamadigimi
cok sert dustugu icindir endise etmeyin

Back
X