- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 30
- Konu Sahibi Balikcikurdu
Geçmiş olsun Allah korumuş. Gozlemleyin içiniz rahat değilse tekrardan bir hastaneye gidin tekrar baksınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora sordum tomografi cektirelim dedim. Gerek yok kafasini vurmamis kusmamis dedi. Kaburgalarinda batma olmus olabilir diye rontgen cekti sadece. Su an kucagimda uyuyor zaten. Benim gozume uyku firmiyor. Ustelik hamileyim ve korkudan kanamam oldu dusuk ignesi yapildi banadasiz bgn gozlemleyin. onun disinda bir de nörolojiye gotururseniz iciniz daha da rahat eder. bu gece yaninda kalin cocugunuzun
ah cnm bnm uzme kendni bu kdr bak iyi kizin sadece tedbr amacli dikkat et. karnindaki melegi de dusun. cocuklar boyle boyle buyuyorDoktora sordum tomografi cektirelim dedim. Gerek yok kafasini vurmamis kusmamis dedi. Kaburgalarinda batma olmus olabilir diye rontgen cekti sadece. Su an kucagimda uyuyor zaten. Benim gozume uyku firmiyor. Ustelik hamileyim ve korkudan kanamam oldu dusuk ignesi yapildi banada
Doktora gittik zaten. Hemde iki ayri hastaneye. İlkinde iki ayri doktor bakti. Yinede 3. Doktora goturdum. Ama ben korkuyu atlatamadigim icin icim rahat etmedi. Yorum yapmak istememeniz doktora gitmeden fikir aldigimi dusunmeniz sanirimPek yorum yapmak istemesemde korktuğunuz için yorum yapayım, nefes alamaması ve morarma havayolu tıkanıklığı ile alakalı olsa gerek yani dili geriye kaçmış olabilir o esnada sarsınca düzeldiyse tekrar nefes almış.yinede doktora götürseniz iyi olur geçmiş olsun
Cok sukur . Bir anlik dalginlikla neler oluyo2 hafta önce benimde 8 aylık kızım düştü yataktanağlayamadı bile şoka girmiş gibiydi hemen hastaneye götürdük röntgen çekildi ve kan testi yaptılar sorun yok dediler 2 saat gözetim alında tutuldu .
Doktor kusarsa fışkırır gibi getirin dedi ama çok şükür durumu iyi birşey olmadı .
Yarim saate tamamen eski haline dondu zaten. Renkleri saydik sayi saydik. Yuzumuzdeki duyu organlarini saydik. Eskisi gibydi. Fazlasiyla hareketli bir kizim var hic yerinde durmazÇok korkmuş kuzum benim. Allah bütün yavruları kazalardan belalardan korusun. Benim yolda ayağım taşa takılsın, düşecek gibi olayım hemen nabzım hızlanıyor , korkuyorum. Biz yetişkinler bile daha düşmeden bunları yaşıyoruz. Onun da boş anına denk gelmiştir.
Ama tabi takip edin, uyandırdığınızda sorular sorun , Gözlerinde takip etmede sıkıntı var mi ona bakın. Kendinizi de çok üzmeyin, Allah korusun ciddi birşey olsaydı doktorlar sizi göndermez bekletirdi.
Sadece sizle alakalı değil.sağlıkla ilgili bişi okuduğumda pek yorum yapmak istemiyorum. Çünkü olayı yaşayan birini birebir gözlemlemek lazım birşey söyleyebilmek için. Bi annenin çocuğun durumunu tarif etmesiyle bi doktorun ki aynı değil. Dediğim gibi hava alamadığı için morarma ve bayılma gerçekleşmiş ağlayamamış bile kuzum. Sadece kafasını sert bi şekilde çarpıp çarpmadığı önemliYorum yapmak istememeniz doktora gitmeden fikir aldigimi dusunmeniz sanirim
Var canim var.benim oglum 2 yasindayjen kafasini carpunca aynisi olmustu.ben de bir hisim hastaneye kostum.birseyi yok aci sokuna girmis.iciniz rahat olsun.simdi 3bucuk yasina yaklasti sapasaglam:))haniar merhaba
Aksam 9 gibi 21 aylik kizim koltukdan bi anda zipladi. Ayaklarinin ustune orda yuz ustu yere kapaklandi. Hemen kaldirdim şoka girmis gibiydi aglamaya calisti aglayamadi. Derken eli ayagi allah korusun felc olur gibi oldu. Sonra dudaklari morardi bayildi nefes alamadi. Ama toplam 1-2 dk icinde oldu hersey. Sonra babasi biraz sarsti kendine geldi ama sersemsi yarim saat icinde tamamen kendine geldi. Tabi biz duser dusmez hemen evimize yakin ozele gittik. İki doktor birden bakti kalp atisini dinledi onemli bir sey yok gozlemleyin kusarsa norolojiye gidin yoksa gerek yok dedi. Yinede icim rahat etmedi aradan 2 saat gecti egitim arastirmaya gittik muayne etti rontgen cekti onlarda temiz sorun yok dedi. Ama ben hayla rahatlayamadim. Boyle bir sey basina gelen var mi.
Haklisiniz saglik soz konusu olunca iki kere dusunuluyor. Kafasini carpmadi Zaten. Doktorlar sorun yok dedi ama ben belki boyle bir durum yasayan vardir diye konu actim. İcim azcik rahatlasin diyeSadece sizle alakalı değil.sağlıkla ilgili bişi okuduğumda pek yorum yapmak istemiyorum. Çünkü olayı yaşayan birini birebir gözlemlemek lazım birşey söyleyebilmek için. Bi annenin çocuğun durumunu tarif etmesiyle bi doktorun ki aynı değil. Dediğim gibi hava alamadığı için morarma ve bayılma gerçekleşmiş ağlayamamış bile kuzum. Sadece kafasını sert bi şekilde çarpıp çarpmadığı önemli
Aynisimi oldu bayildimi. Bizim kafa carpmdi gerci ama . Cok kotuydu rabbim yasatmasin kimseyeVar canim var.benim oglum 2 yasindayjen kafasini carpunca aynisi olmustu.ben de bir hisim hastaneye kostum.birseyi yok aci sokuna girmis.iciniz rahat olsun.simdi 3bucuk yasina yaklasti sapasaglam:))
Oh çok şükür. Şok yaşamış biraz. Benim oğlum da düştüğünde doktor direk gözlerine bakmıştı. Gözleri normal canlı bakıyorsa sorun yok demişti.Yarim saate tamamen eski haline dondu zaten. Renkleri saydik sayi saydik. Yuzumuzdeki duyu organlarini saydik. Eskisi gibydi. Fazlasiyla hareketli bir kizim var hic yerinde durmaz
Çook geçmiş olsunnn canım Rabbim korusun meleklerimizi.haniar merhaba
Aksam 9 gibi 21 aylik kizim koltukdan bi anda zipladi. Ayaklarinin ustune orda yuz ustu yere kapaklandi. Hemen kaldirdim şoka girmis gibiydi aglamaya calisti aglayamadi. Derken eli ayagi allah korusun felc olur gibi oldu. Sonra dudaklari morardi bayildi nefes alamadi. Ama toplam 1-2 dk icinde oldu hersey. Sonra babasi biraz sarsti kendine geldi ama sersemsi yarim saat icinde tamamen kendine geldi. Tabi biz duser dusmez hemen evimize yakin ozele gittik. İki doktor birden bakti kalp atisini dinledi onemli bir sey yok gozlemleyin kusarsa norolojiye gidin yoksa gerek yok dedi. Yinede icim rahat etmedi aradan 2 saat gecti egitim arastirmaya gittik muayne etti rontgen cekti onlarda temiz sorun yok dedi. Ama ben hayla rahatlayamadim. Boyle bir sey basina gelen var mi.
Şimdi kaldirmak istedim ama uyanmadi. Çoknyoruldu bu aksam hastane hastane dolandi. Ondan olabilir. Ama uyku modu rutin. Gece bile kirk kez doner hayla oylePeki su an uyanabiliyor mu
Böyle düşen çocukları arada bir uyandırırlardi küçükken derin uyumasina izin vermezlerdi
İlk bi baygin bakiodu sokta gibi ama zaman ilerledikce acildi. Doktorlarin odasini bile dagitti hattaOh çok şükür. Şok yaşamış biraz. Benim oğlum da düştüğünde doktor direk gözlerine bakmıştı. Gözleri normal canlı bakıyorsa sorun yok demişti.