- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi gunler ben ayni problemi yaşıyorum. Yalniz yuttugundan emin değilim.Eski bir konu, bu sorundan dolayı arattım. Ne oldu bir sıkıntı oldu mu sonrasında ? Çok geçmiş olsun.
Siz de ayni sorunu yasaniz sandım. Dun benim basima geldi bu olay2014'ün konusu bu?
Iyi gunler ben ayni problemi yaşıyorum. Yalniz yuttugundan emin değilim.
Siz ne yaptiniz
Sagolun .. genel cerrah filmde cikmaz dediÇok geçmiş olsun. Doktor bir kaç defa , aralıklı günlerle röntgen çekti, sonra şükür bir şey çıkmadı.
Sagolun .. genel cerrah filmde cikmaz dedi
Radyolog dusuk ihtimal gorunur dedi. Takip edecegiz.
Siz yuttugundan eminmiydiniz.agzinda kan varmiydi.
Canım geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım kızım yedi aylıkken ince plastik cam karışımı bişey yuttuTakip kac hafta sürdü. Ben de korkuyorum.bir sey olur diye. Allah kimseye yasatmasin.
cok gecmis olsun size de allah bir daha yasatmasinCanım geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım kızım yedi aylıkken ince plastik cam karışımı bişey yuttu
Hatta boğazına takıldı parmağımi soktum ağzına çıkarmak için çıkaramadım çareyi aşağı doğru yitmekte buldum nefes alsın diye
Ama nasıl bir korku yaşadım anlatamam ağlama telaşla alt komşula özel hastaneye gittik röntgen çekildi ciğerde görüldü parça
Cerrahpaşa üniversite hastanesine yönlendirdi Dr eşimle oraya gittik yeniden röntgen çekildi bişey göremediler acil yatisi yapıldı riske atmamak için
Aynı gün burunoskobi yapıldı serum takıldı kucagimdan alıp ameliyata götürdüklerinde nasıl ağladım anlatamam
Ciktiginda ağlıyordu kızım serum takılı ne cigerde nede midede bişey gorememisler iki gün sonra kakasinda çıktı
Uzun oldu ama çok zor bir gündü Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin