• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki kızım cam parçası yuttu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eski bir konu, bu sorundan dolayı arattım. Ne oldu bir sıkıntı oldu mu sonrasında ? Çok geçmiş olsun.

Iyi gunler ben ayni problemi yaşıyorum. Yalniz yuttugundan emin değilim.
Siz ne yaptiniz

Çok geçmiş olsun. Doktor bir kaç defa , aralıklı günlerle röntgen çekti, sonra şükür bir şey çıkmadı.

Çok geçmiş olsun. Doktor bir kaç defa , aralıklı günlerle röntgen çekti, sonra şükür bir şey çıkmadı.
Sagolun .. genel cerrah filmde cikmaz dedi
Radyolog dusuk ihtimal gorunur dedi. Takip edecegiz.

Siz yuttugundan eminmiydiniz.agzinda kan varmiydi.

Sagolun .. genel cerrah filmde cikmaz dedi
Radyolog dusuk ihtimal gorunur dedi. Takip edecegiz.

Siz yuttugundan eminmiydiniz.agzinda kan varmiydi.

Hayır maalesef emin değildim ancak bir kaç hafta çok tedirgindim.

Takip kac hafta sürdü. Ben de korkuyorum.bir sey olur diye. Allah kimseye yasatmasin.
Canım geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım kızım yedi aylıkken ince plastik cam karışımı bişey yuttu

Hatta boğazına takıldı parmağımi soktum ağzına çıkarmak için çıkaramadım çareyi aşağı doğru yitmekte buldum nefes alsın diye

Ama nasıl bir korku yaşadım anlatamam ağlama telaşla alt komşula özel hastaneye gittik röntgen çekildi ciğerde görüldü parça

Cerrahpaşa üniversite hastanesine yönlendirdi Dr eşimle oraya gittik yeniden röntgen çekildi bişey göremediler acil yatisi yapıldı riske atmamak için

Aynı gün burunoskobi yapıldı serum takıldı kucagimdan alıp ameliyata götürdüklerinde nasıl ağladım anlatamam

Ciktiginda ağlıyordu kızım serum takılı ne cigerde nede midede bişey gorememisler iki gün sonra kakasinda çıktı

Uzun oldu ama çok zor bir gündü Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Mide öz suyu cami eritir kesik olsaydı yolda acıda olurdu demek ki sorun yok.
Haberde görmüştüm çatır çutur cam yiyenler var sakın olun bişey olacağını sanmiyorum

Canım geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım kızım yedi aylıkken ince plastik cam karışımı bişey yuttu

Hatta boğazına takıldı parmağımi soktum ağzına çıkarmak için çıkaramadım çareyi aşağı doğru yitmekte buldum nefes alsın diye

Ama nasıl bir korku yaşadım anlatamam ağlama telaşla alt komşula özel hastaneye gittik röntgen çekildi ciğerde görüldü parça

Cerrahpaşa üniversite hastanesine yönlendirdi Dr eşimle oraya gittik yeniden röntgen çekildi bişey göremediler acil yatisi yapıldı riske atmamak için

Aynı gün burunoskobi yapıldı serum takıldı kucagimdan alıp ameliyata götürdüklerinde nasıl ağladım anlatamam

Ciktiginda ağlıyordu kızım serum takılı ne cigerde nede midede bişey gorememisler iki gün sonra kakasinda çıktı

Uzun oldu ama çok zor bir gündü Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
cok gecmis olsun size de allah bir daha yasatmasin

Back
X