- 2 Ağustos 2011
- 791
- 90
- 318
- 36
merak etme 2.de daha bir tecrubeli oluyor insan..mesela ben oglumda ilk oyuncaklari ile oynayacagi zaman yere temiz bir carsaf sererdim, ola ki carsaf disina cikti derhal o dezenfekte edilirdi ve oyun bittikten sonra da..ama yaptigim yanlisi farkettim..cocugun mikroba da ihtiyaci varmis..iyilik degil kotuluk etmisim
bir kere birinden duymustum parkta kaydiraktan kayarken bazen cocuklar altina kacirirmis diye kaydiraga bindirmezdim, kumla oynatmazdim agzina aliyor diye oooo daha neler neler..
Allah'tan cocuguma verdigim zararin farkina vardim da kiyidan donduk..istedigi gibi oyuncaklari ile oynayinca(disari da dusmusse hala dezenfekte olayi devam, o kadar da yapamiyorum), kumda diledigi gibi oynayinca(bortu bocek, cam kirigi gibi seylere dikkat ederek), parkta diledigi gibi eglenerek(ama eve girildigi gibi direk banyoya) farkettim ki cocugum artik daha iyi, bagisikligi daha kuvvetli..bak yazdiklarima gulme diyecegim ama diyemiyorum ne yapayim ancak o kadar fire verebildim
bu yuzden kizimda onun iyiligi icin yaptigim hatalari yapmiyorum..
ya bilmiyorum ama kızım doğdu 7-24 yanında biri var aman bişey olursa diye aklıma bişey takılıyor direk arıyorum doktorları zaten insanlar benden bıktı dediğin gibi bende parka götürürken tek başıma götüremiyorum ama yetişemiyorum diye ya annem yanımda ya eşim biizmkide maşallah çok hareketli yetişmem mümkün değil tek başıma en ufak bi rahatsızlıkta çok panik oluyorum ki bu bana ciddişekilde zarar veriyor farkındayım evham beni yiyor resmen zamanla değişirmiyim bilmiyorum böyle giderse hem çocuğuma hem kendime zarar vercem