• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 2 yaşındaki kızım kendini savunamiyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Demirsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
418
215
53
Istanbul
Mrb arkadaslar inanin ne yapcagimi bilmiyorum kizim 2 yasinda cok pozitif güler yüzlü bi cocuk gec gelen bi bebek oldugu icin cok kiymetli açıkçası biraz şımarık büyüyo. 10 aylik birde kardeşi var. Sorunum su en yakin arkadasimin kizimdan 9 ay buyuk bir oglu var her firsatta kizima vurmaya itmeye çalışıyo kizim onu cok seviyo karsilik vermiyo bende zaten karsilik vermesi taraftari degilim kesinlikle ama kendisini savunamiyo son 1 haftadir sık birliktelerdi her firsatta kizimi itmeye devam etti annesi cocugunu uyariyo hatta vuruyo bile ama bu durum beni uzmeye basladi kizim resmen icine kapandi evde ufacik bi ses gürültü olsun korkarak.yanima kosuyo arkadasimla bi süre gorusmeme karari aldim artik ama 2 yasindaki bi cocuga nasil.ogreticem kendisini savunmasini bilmiyorum

Mrb arkadaslar inanin ne yapcagimi bilmiyorum kizim 2 yasinda cok pozitif güler yüzlü bi cocuk gec gelen bi bebek oldugu icin cok kiymetli açıkçası biraz şımarık büyüyo. 10 aylik birde kardeşi var. Sorunum su en yakin arkadasimin kizimdan 9 ay buyuk bir oglu var her firsatta kizima vurmaya itmeye çalışıyo kizim onu cok seviyo karsilik vermiyo bende zaten karsilik vermesi taraftari degilim kesinlikle ama kendisini savunamiyo son 1 haftadir sık birliktelerdi her firsatta kizimi itmeye devam etti annesi cocugunu uyariyo hatta vuruyo bile ama bu durum beni uzmeye basladi kizim resmen icine kapandi evde ufacik bi ses gürültü olsun korkarak.yanima kosuyo arkadasimla bi süre gorusmeme karari aldim artik ama 2 yasindaki bi cocuga nasil.ogreticem kendisini savunmasini bilmiyorum
iki yaşındaki bir çocuğa kendisini savunamaz malesef.ama bunu ona oyun yoluyla anlatabilirsiniz.benim 8 yaşında kızım var hala hakkını savunmaz.birde çocuklar arkadaşlarına sevdiği insanlara az gördüğü insanlara daha çok değer verirler.çocuk çocuğu sever.annesininde sizin yanında dövmesi yanlış.o çocukta görüp onu uyguluyor işte.çocuğunuza şuanda küsmeyi öğretebilirsiniz.böylelikle hakkını aavunamasada kendine zarar verdirtmez

Napsın çocuk aduket mi yapsın.?
Zaman içerisinde öğretmeniz gerek

Back
X