Küçükken ben de böyleymişim annem işten gelince kucağına atlarmışım meğer halam bana annem işteyken hep bağırırmış, azarlarmış, herkes benim gibi olacak değil ama dikkat edin bence.Kizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
neye yorucakaın bağirmiş olabilirler yada evde kavga fln olmus olabilir görümcen ile kayınvalden arasında ona şahit olduysa korkuyordurKizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
Ya aslinda ben de ondan supheleniyorum ben varken dikkat ediyorlar ama ben yokken cok agliyordur dikkat etmiyorlardir.bagirip azarlamalari da var yanimda yapmasalar da..Küçükken ben de böyleymişim annem işten gelince kucağına atlarmışım meğer halam bana annem işteyken hep bağırırmış, azarlarmış, herkes benim gibi olacak değil ama dikkat edin bence.
Allah yardımcınız olsun zor iş.. Çalışan anne olmak çok zor hakikaten.Ya aslinda ben de ondan supheleniyorum ben varken dikkat ediyorlar ama ben yokken cok agliyordur dikkat etmiyorlardir.bagirip azarlamalari da var yanimda yapmasalar da..
Ya aslinda onlarda kalmadigi gunler 2 gun babasinda kaliyor. Benden ayrilmak istemedigi icin olsa babasiyla tek biraktigimda da yapardi diye dusunuyorum. Aslinda benim de aklima bagirip azarlama geliyor daha ilerisini dusunmek istemiyorum. Ama esime soyledigimde inanmiyor olayi buyuttugumu dusunuyorBelki de sizden ayrılmak istemediği içindir. Benim arkadaşımın 2,5 yaşında oğlu var. Evde kamera var her odada bakıcıda biliyor. Zaten mükemmel bir bakıcısı var. Komşuları bile diyormus. Ama oğlu annesine × teyze gelmesin ben ondan korkuyorum, beni dövüyor demiş. Amaç annesi ise gitmesin.
Ya aslinda onlarda kalmadigi gunler 2 gun babasinda kaliyor. Benden ayrilmak istemedigi icin olsa babasiyla tek biraktigimda da yapardi diye dusunuyorum. Aslinda benim de aklima bagirip azarlama geliyor daha ilerisini dusunmek istemiyorum. Ama esime soyledigimde inanmiyor olayi buyuttugumu dusunuyor
hemen çocuğa bi şey yapıyorlar ben yokken diye düşünmeyin. Muhtemelen siz çalışırken kızınıza onlar baktığı için onlarla birlikte olmasının sizin işe gideceğiniz anlamına geldiğini farketmeye başlamışıtır. Sizden ayrılma kaygısı yaşadığı için huysuzlanıyor olabilirKizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
Bence bir pedegoğa danışın yardımcı olacaktır.Kizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
Benimde 2 yaşında bi çocuğum var öyle yaramaz değildir ama bazen beni çileden çıkarır ve ben ona bağırdığimda babası isten geldiğinde ona sarılıp ağlamışı be kendi dilince anlatmıştı ona ve ben etkilenmiş diye bi daha naparsa bagirmadim.ki ben bağırdıktan sonra konuşup anlaşmıştık saniodum meğerse icinde tutmuş benimki.senin kızına da bağırıyolar olabilir benim oğlum ben annesiyken etkilendi bidesizinkini düşün zaten anneden ayrılıyor üzerine de azar yediyse ondan olabilirKizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?