2 yasindaki kizimin garip halleri

Bir cocuga annesinden baska kimse,anne sabri,sefkati ve ozverisiyle yaklasamaz,her kim.olursa olsun,teknik isler mukemmmel dahi.olsa,(yemegini saatinde yedirir,oglen uykusu saatindedir.banyo saati duzenlidir) cocuk bir yerde annesinin sicak kucagini,sicak tebbessumunu arar.. bence sizin cocugunuzda babnnenin,halanin kendisini sizden ayirdigini dusunuyor.hani sebep sizin calisiyor olmaniz degil,onlarin cocugu sizden ayirmasi..onlar oldugu icin kendisi annesinden ayri.isin bu noktasina odaklanmis kafasi bence...onlara karsi huysuzlugunun sebebi bu olabilir.

Yazık ya kıyamam inşallah iki yaşındaki çocuğa bağırıp çağırmıyorlardır. Tokasına bi ses kayıt cihazı falan yerleştir belki bir faydası olur.

Size özlem duyuyor olabilir,benimde 2 yaşında kızım var kv bakıyor,
ARADA yaparlar böyle bence ,hiçbir kv 'nin torununa kötü davranacağını bağıracağını düşünmüyorum,

çocuğunuzu siz daha yi bilirsiniz aslında.
buraya konu açtıysanız bence siz de bir şeyler hissediyorsunuz.

mesela benim oğlum, travmatik bir gün geçirse (diyelim yaşına uygun olmayan film izledi, ya da biri bağırdı falan) gece uykusunda mutlaka bir kaç kez uyanır, kabus görür. hemen anlarım o gün olan bir şeyin onu etkilediğini, tüm gün benimle olmasa bile. bir de bu gibi bilinçaltına işleyen konularda konuşmaz da, o yüzden aslında böyle göstergeleri takip etmek gerekiyor.

seslerini kaydedin. benim de oğluma babannesi bakıyordu şüphelerim vardı ses kaydı yaptım. meğer oğlum uyanıp 3 saat ağlıyormuş babannesi telefonda konuşuyormuş. 3 saat oğlumun ağlamasını dinledim dinledikçe ağladım.

kötü ihtimal; sen işte olduğun için seni az gördüğü için tepki veriyor ve güvenli bağlanmada sorun olmuş, daha kötü ihtimal; dayak yiyor veya azarlanıyor. sonuç ne olursa olsun doktora götür 2 yaş ve güvenli bağlanma çok önemli bir eşiktir.

Of ya ne kadar vicdansızca. Bunu yapan babaanne bir de

Çocukları dinlemek gerekiyor. Çoğu zaman çoğu şeyin sinyallerini veriyorlar çünkü.
..
Diğer ihtimal ,siz işe gitmeyin diye tepki olabilir ama ben bu kısmı zayıf buldum.

Size özlem duyuyor olabilir,benimde 2 yaşında kızım var kv bakıyor,
ARADA yaparlar böyle bence ,hiçbir kv 'nin torununa kötü davranacağını bağıracağını düşünmüyorum,

Dayak atanlar , sıkıştıranlar, cimcikleyenler var.
Öz anne baba sigara söndürüyorsa bebeklerine, herkes herşey yapabilir.

Kim ruh hastası kim değil maalesef artık anlayamıyoruz.

Birine ah desen seni dövmeye kalkıyor.

Ozaman sözümü geri alıyorum istisnalar kaideyi bozmaz,Haklısınız,
Ancak az çok kv 'nin nasıl olduğunu biliyordur konu sahibi ,
Bilemedim inşallah böyle bir şey yoktur,en iyisi gizli kamera ozaman,
Ben bunları 1.derece yakın olan kişilere yakıştıramadığdan sanırım iyi düşünüyorum,aslında tarafsız bakmak lazım....

Evet maalesef oluyor aseeg. Maalesef kan dinlemiyor böyle kötülükler.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bazen kapı komşun akrabadan iyi olabiliyor.

Kamera konusunda birşey diyemiyorum.. Yorumlarda da okudum ancak hakka girmek gibi olur diye düşünüyorum.
Belki ses kaydı olabilir.

Sizi tebrik ederim cok guzel bi fikir bunu hep aklimda tutucam profesyonel bi anne oldugunuz belli.

Inanamiyorum ya kiyamam yazik o masuma. Sen cocuga baksin diye guvenip birakiyosun bide babanne olucak onun daha guzel bakmasi lazim halbuki seve seve bakmasi lazim peki siz duyunca bunu ne yaptiniz kv ye bisey dedinizmi.

Sizi tebrik ederim cok guzel bi fikir bunu hep aklimda tutucam profesyonel bi anne oldugunuz belli.
estağfurullah sadece kızımı anlamaya çalışan onun bir çocuk olduğunu unutmadan fikirlerine de değer veren bir anneyim ama sözleriniz onure etti beni teşekkürler.

onların yanında olunca sizden ayrılacağının farkındadır, çocuklarda oluyor böyle şeyler

babaanne bağırıyormu acaba yada sizi bırakmak istemiyorda olabilir sebebini bilmiyorum ama çocuğunuz böyle bir tepki veriyorsa mutlaka bir sebebi olmalı ve o mutsuz olduğu ortamda bırakmaya devam ederseniz daha büyük problemler çıkabilir

Canim kv kizima bizim evde bakmiyor alip evine goturuyor. O yuzden kamera takamam. Kendi evine de taksam anlarsa benden oldugunu bilir. Kizimla konusuyorum. Kendini tam ifade edemiyor. Bi de en cok kv ye tahammulu yok. Yani bu on gundurr bizde kalmalari gerekti. Ben de izinli oldugum icin ise gitmiyordum. Hani ilkin belki kendi evinde kalabalik duzeni bozulmis diye dusundum. Veya benden ayrilacagini sandigi icin tepkili diye dusundum ama hayir ben varken ve onunla birlikteyken de hep onlari istemiyordu anormal bir sekilde hic olmadik bir sekilde onlara tahammulu yok. Onun ismini soylediklerinde bile kendini yerlere atiyor agliyor. Bir digeri. Alt acma meselesi de ayni donemde seyreden ve kizimin kendini kitlercesine altini temizlememe yaptigi tepki bu 2 gundur azaldi. Ben onu rahatlattim. Allah korusun kotu sey dusunmek bile icimi acitiyor. Sormussunuz ya eve gelen giden erkek diye. Yani gorumcemin 7 yasinda oglu var.ben pek dusunmem hani ne olsa da babaannesi orda yani bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…