2 yasindaki kizimin garip halleri

sizin işe gitmenizle onların arasında bağ kurmuştur. yani ne zaman onlara yaklaşsa sizin gideceğinizden korkuyordur. sizden ayrılmak istemiyor yani ufaklık. ama tabi huylarını siz daha iyi bilirsiniz kızmış olabilirler mi?

Çocuklar yalan söyleyemez hele bu kadar küçük yaşta ,numara falan yapamaz ve kendilerini seven ve sevmeyen insanları anlarlar.Bir sıkıntı var ,bence de çocuğa kızmış ve korkutmuş olabilirler.

Karakterleri ben yokken kizip bagirmaya hatta dovmeye elverisli. Ben varken allah var kizdiklarina sahit oldum sayilmaz. Ama mesela eltimin cocuklarina o yokken kizip bagirip hatta siddet uyguluyoarsa teebiye etmek adina benim kizima ben yokken yapiyorlardir. Kizim kendini kelimelerle cok ifade etmese de bu konuda hareketleriyle belli ediyor. Gecen mesela onu almaya girtigimde kaynanam da ben de size gelecem dedi. Kizim aglayarak sen gelme dedi ona. Yani onlarin bisey yaptigini soylemiyor ama bareketlerinden belli. Kv mesela disipline etmek icin onu cok sikiyor bazi konularda ne kadar uyarsam da mesela kizim solak. Sag eline kasigi zorla verdiriyor. Ben asla zorlamiyorum kac defa dedim zorlama diye ama bildigini okuyor. Tabi bu en basiti.bu benim yanimdaki onu sikmasi baskasini bilemiyorum

Canım benim kızımda tek başınaylen kv ile duruyor ama ebn varken asla yanlarına gitmiyor. Onu bırakıp gidicem sanıyor hethalde kv den kaçıp bana yapışıyor.

Bence çok normal..

İlk ihtimal seni özlediği için olabilir. Çocukların sezgileri çok kuvvetli gerçekten. Böyle yaptığında daha farklı bi muamele görüp senin dikkatini çektiğini düşünüyo olabilir. Diğer ihtimalde onların davranış biçimi olabilir. Bizimkilerde ayarlayarak sıkıştırıp bunaltarak severler. Oğlum ne zaman kvden gelsek sinir krizi geçirirdi o yaştayken. O gün o sinirli hali devam ederdi uyuyana kadar.

Çocuğa bağırmasalar da çocuğun önünde kavga falan mı ediyorlar acaba? Bebekler etkilenir diye biliyorum böyle şeylerden.
Ya da severken sıkıyorlar mı

Bence kızınız size bişeyler anlatmaya çalışıyor iyi gözlemleyin
Eyer mumkunse calismaya ara verin derim
Sonuçta hiç bişey ondan daha değerli değil
Bişey lerden rahatsız mutsuz olduğu çok belli benimde bu yaşlarda bir kızım va

Internette bakın ucuz kalem oyuncak ayı vazo şeklinde bir sürü kamera var. Ruhları bile duymaz.
Koyun her odaya izleyin iciniz rahat olsun.
Benim halam da annem yanimdayen melek gibi.
Bi giderdi işe surekli azarliyordu

kızın onlardan korkmuş bu çok belli sarsmış yada şiddet uygulamış olabilitler dikkatli davranmanı öneririm imkanın varsa izin alıp bir süre çocuğunla sen ilgilen

benim bakıcım dünyanın en iyi insanlarından biriydim; ona rağmen annem işe gitmek için beni ona bıraktığı için ona zarar vermek, ondan uzaklaşmak isterdim.
Anneden uzaklaştıran çoğu faktör çocuğu iter...

mutlak tuhaf bir durum var, kızınız boşu boşuna kaçmaz. iyi davranmıyorlar belli.ama nasıl ortaya çıkarırsınız bilmiyorum çünkü daha çok ufak kızınız. ama uzak tutmakta fayda var bence.

Icinize sinmiyorsa baktirmayin kv. Ve gorumceye.insan ister istemez ses tonunu yukseltiyor cocuguna,onlarinda abartmadan uyarmalari normsl.
Birde cocuklar insan kullanmayi cok iyi biliyorlar.sirf sizden ayrilmamak icin yapiyordur.onlarin sizi ondan ayirdigini dusunuyor belli ki.

Ama sorun da burda yani kizimi diyelim komsuya biraksam tanidigi isindigi biriyse kizim kalabiliyor. Ama bu son zamanlarda kv ile gorumceyi gorunce bile deliriyor. Onu anlamlandiramiyorum. Bi de son zamanlarda altini degisecem mesela tam jskenceye donuyor bacaklarini kitliyor acmiyor. Zar zor temkzliyorum. Az once o detay da aklima geldi. Normal mi bu yoksa bir anormallik mi var

Valla ne olduğu belli olmaz eve başka bahaneyle kamera koyun ve onların da haberi olsun. Çocuğunuzun onları istememesi değişecek mi bakın bence. Ben kayıtsız kalamazdım açıkçası mutlaka bir sebebi vardır. Ben küçükken beni de bakıcı büyüttü. Hep isteyerek gittim onları çok sevdim hala da çok severim. Durduk yere çocuğun soğuyacağını sanmıyorum.

hemde çok büyük sıkıntı var. taciz bile olabilir Allah korusun. eve onların dışında biri giriyor mu biliyor musunuz? onlardan korktum ben açıkçası.

kizmis bagirmis olabilirler kimse yavrusuna kendinden baskasi da kadar iyi bakamaz tahammul edemez canim dikkat et evladina

eeltinizin cocuklarini doven sizinkinide dover bunu kendiniz soyleyip bile bile nasil biraktiniz.karakterleride siddete meyilliymis.hic bir ekonomik ozgurluk yavrularimizdan once gelmez umarım cozum bulursunuz en kisa zamanda

dikkatli olun siz isteyken bebeginize kotu davraniyor olabilirler, kucucuk cocuk oyun yapacak numara yapacak hali yok. Eger imkaniniz varsa kamera sistemi yerlestirin eve, altindan bir turlu siddet yatiyor olabilir, bu bagirma bile olsa sadece cocugun psikolojisini bozmaya yeterli.
Kanit toplamadan isi buyutmeyin ve esinize acmayin sizi nankorlukle suclayabilir.

2 yaş sendromu olabilir. Benim kızımda bu tarz bu süreç yaşadık kızım benden kaçıyordu. Halbu ki sesimi çok nadir yükseltirim. Ama babaanneye gitmek istiyordu vesaire. Atlattık çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…