- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
sizin işe gitmenizle onların arasında bağ kurmuştur. yani ne zaman onlara yaklaşsa sizin gideceğinizden korkuyordur. sizden ayrılmak istemiyor yani ufaklık. ama tabi huylarını siz daha iyi bilirsiniz kızmış olabilirler mi?Kizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
mutlak tuhaf bir durum var, kızınız boşu boşuna kaçmaz. iyi davranmıyorlar belli.ama nasıl ortaya çıkarırsınız bilmiyorum çünkü daha çok ufak kızınız. ama uzak tutmakta fayda var bence.Kizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
Ama sorun da burda yani kizimi diyelim komsuya biraksam tanidigi isindigi biriyse kizim kalabiliyor. Ama bu son zamanlarda kv ile gorumceyi gorunce bile deliriyor. Onu anlamlandiramiyorum. Bi de son zamanlarda altini degisecem mesela tam jskenceye donuyor bacaklarini kitliyor acmiyor. Zar zor temkzliyorum. Az once o detay da aklima geldi. Normal mi bu yoksa bir anormallik mi varIcinize sinmiyorsa baktirmayin kv. Ve gorumceye.insan ister istemez ses tonunu yukseltiyor cocuguna,onlarinda abartmadan uyarmalari normsl.
Birde cocuklar insan kullanmayi cok iyi biliyorlar.sirf sizden ayrilmamak icin yapiyordur.onlarin sizi ondan ayirdigini dusunuyor belli ki.
hemde çok büyük sıkıntı var. taciz bile olabilir Allah korusun. eve onların dışında biri giriyor mu biliyor musunuz? onlardan korktum ben açıkçası.Ama sorun da burda yani kizimi diyelim komsuya biraksam tanidigi isindigi biriyse kizim kalabiliyor. Ama bu son zamanlarda kv ile gorumceyi gorunce bile deliriyor. Onu anlamlandiramiyorum. Bi de son zamanlarda altini degisecem mesela tam jskenceye donuyor bacaklarini kitliyor acmiyor. Zar zor temkzliyorum. Az once o detay da aklima geldi. Normal mi bu yoksa bir anormallik mi var
Karakterleri ben yokken kizip bagirmaya hatta dovmeye elverisli. Ben varken allah var kizdiklarina sahit oldum sayilmaz. Ama mesela eltimin cocuklarina o yokken kizip bagirip hatta siddet uyguluyoarsa teebiye etmek adina benim kizima ben yokken yapiyorlardir. Kizim kendini kelimelerle cok ifade etmese de bu konuda hareketleriyle belli ediyor. Gecen mesela onu almaya girtigimde kaynanam da ben de size gelecem dedi. Kizim aglayarak sen gelme dedi ona. Yani onlarin bisey yaptigini soylemiyor ama bareketlerinden belli. Kv mesela disipline etmek icin onu cok sikiyor bazi konularda ne kadar uyarsam da mesela kizim solak. Sag eline kasigi zorla verdiriyor. Ben asla zorlamiyorum kac defa dedim zorlama diye ama bildigini okuyor. Tabi bu en basiti.bu benim yanimdaki onu sikmasi baskasini bilemiyorum
Kizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?