Ya taciz allah korusun dusunmedim de hirpalayarak temozliyor olabilirler diye dusundum. Ama bu son zamnlar kizim temizlememe direniyor artik ben de anlayamadim offf bilemiyorum. Esim tabi ki de kondurmuyor. Cunku onun yanindayken cok severler. Benim yanimda da oyle ama icim rahat degildi.hemde çok büyük sıkıntı var. taciz bile olabilir Allah korusun. eve onların dışında biri giriyor mu biliyor musunuz? onlardan korktum ben açıkçası.
dikkat et canım o senin kızın ve sana bişeyler söylüyor. İnşallah o boyutta bir durum söz konusu değildir ama işte insan herşeyi düşünmeli bence. umarım çözersin durumu.Ya taciz allah korusun dusunmedim de hirpalayarak temozliyor olabilirler diye dusundum. Ama bu son zamnlar kizim temizlememe direniyor artik ben de anlayamadim offf bilemiyorum. Esim tabi ki de kondurmuyor. Cunku onun yanindayken cok severler. Benim yanimda da oyle ama icim rahat degildi.
kızınız fazla ılgıden sımarıyor olmasınKizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
Kizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
Ama sorun da burda yani kizimi diyelim komsuya biraksam tanidigi isindigi biriyse kizim kalabiliyor. Ama bu son zamanlarda kv ile gorumceyi gorunce bile deliriyor. Onu anlamlandiramiyorum. Bi de son zamanlarda altini degisecem mesela tam jskenceye donuyor bacaklarini kitliyor acmiyor. Zar zor temkzliyorum. Az once o detay da aklima geldi. Normal mi bu yoksa bir anormallik mi var
bağırıp kızmış, vurmuş ya da korkutmuş olabilirler. Bence kıznız kendini anlatabiliyor ifade edebiliyorsa kızınızla konuşmayı deneyin. Sana bağırdılar mı kızdılarmı vurma işareti yapıp böyle vurdularmı diye sorun. Çocuklar yalan söylemez. Birde siz kızınıza eğer hiç vurmadıysanız dayak yiyip yemediğini anlamanın bir yöntemi var. kızınıza karşı elinizi havaya kaldırın vuracakmış gibi ama sakın vurmayın. Eğer sakınıp kendini korumaya geçiyorsa ki inş. öyle birşey yoktur birileri vurmuş olabilir.Kizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
Fazla kuralci davraniyor olabilirler ve canayakin degillerse ondandir cocuklar dogru bakimi degil sevgi veren insanlari istiyorKizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
Cocuk iki yasinda birde bunu dusun iki yasindaki bi cocuk eger sirf sen ise gitme diye talandan yapsa bunlari bu kadar israrci yapmaz bi zaman sonra bu yalan oyundan sıkılıp halasi ve babannesiyle tekrar kaynasir cunku yasi cok kucuk istikrarli bi sekilde yalan oyununu surdurenez benim dusuncem kv nin ve gorumcenin bagirdigi azarladigi cocugu uzecek biseyler yaptiklari yonunde. Ben olsaydim yerinde bir gun isten izin alirdim ise gider gibi yapip evden cikardim ve kapiyi dinlerdim neler oluyo ne bitiyo diye lutfen es gecmeyin cocugunuzu koruyun eger boyle bisey varsa iki yasinda daha cok asiri kucukmusKizlar benim kizim 2 yasinda. Ben calisirken kaynanam ve gorumcem bakiyor. Bu aralar ne zaman onlari gorse gormek istemiyor onlardan kaciyor. Normalde eve gotururlerdi evlerine gitmek istemiyor. Bir haftadir kv gorumce bizde kaliyor. Kizim resmen onlari istemiyor onlar kizima seslenseler bile kizim kendini parcaliyor.neden boyle olmus olabilir. Ki ben ne zaman arasam yanimizda rahat duruyor hoc aglamiyor diyorlar. Ben bu durumu neye yorayim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?