2 yıl normal mi

Onu takip etmeyi bırak tüm resimlerini numarası nı sil kafanı başka Bi yere ver % 70 unutursun

Onu takip etmeyi bırak tüm resimlerini numarası nı sil kafanı başka Bi yere ver % 70 unutursun
Beni aslında içimde biriktirdiklerim yoruyor. Daha önce beni aldatan sevgilime tek tek yazmıştım içimdekileri ve kurtulmuştum. Şimdi yine yazsam kurtulurum diyorum ama gururum müsade etmiyor

Hah işte bu ben bende iki yıldır unutamadım hala sızısı içimde... hala yerine kimseyi koyamıyorum kimseyi düşünemiyorum istemiyorum. Hem de bana hiç bir açıklama yapmadan terk eden kişi ve hem de sonrasında beni aldattığını öğrendiğim kişi... normal mi sorusuna ise verilecek tek kesin doğru bir cevap yok. Benim gibi senin gibi unutamayan insan için normaldir. Bir başkası hemen unutur ya da üzerinden biraz zaman geçince izi kalmaz ona göre anormaldir ama birileri bizim hissettiğimiz gibi hissetmiyor diye yaşadıklarımız duygularımız anormal olmuyor. Burda kaç kişi anormal derse desin kendini kötü hissetme böyle düşünme. Yeterince üzülüyoruz zaten

Beni aslında içimde biriktirdiklerim yoruyor. Daha önce beni aldatan sevgilime tek tek yazmıştım içimdekileri ve kurtulmuştum. Şimdi yine yazsam kurtulurum diyorum ama gururum müsade etmiyor
Bu kadar zaman geçmişken yazmak olmaz zaten adam hayatına devam ediyor sen de ediceksin ama yazmak istersen yaz tabi

You.ube altındaki yorumlarda on yıldır unutamıyorum yazan dayılar gibi hissediyorum ve çok çaresizim en çok da bu hislerim boşa gidiyor o hiç bilmeyecek buna üzülüyorum

İlk hisler zor unutuluyor aklın bir köşesinde kalıyor ama eğer verdiği üzüntü hayal kırıklığı fazlaysa ilerde benim gibi neden değer vermişim diye hayıflanırsın sadece
Karşına kalbine ve aklına hitap eden doğru adam çıktığında elbet geçmişi düşünmeyeceksin. Bende mesela ondan sonra 5 sene boyunca kimseye evet diyemeyecek kadar unutamamıştım
Çok istememe rağmen kimseye kanım ısınmıyordu çünkü hayatımın en büyük kazığını yemiştim o yüzden unutabilmem uzun sürdü ta'ki eşimle tanışana kadar bekledim ve o zaman anladımki herşeyin zamanı varmış demekki beklemem gerekiyormuş. Seninde inşallah karşına doğru insan çıkarda sende unutursun. Daha doğrusu unutmak değilde geçmişe sünger çekmek diyelim

Eski sevgilimi tam anlamıyla silip atmam tam 5 yılımı almıştı. 2 yıl bana çok normal geldi bu yüzden (ha belki ben manyağımdır biraz)

Eski sevgilimi tam anlamıyla silip atmam tam 5 yılımı almıştı. 2 yıl bana çok normal geldi bu yüzden (ha belki ben manyağımdır biraz)
Nasıl unuttun peki şu saat oldu hala başım ağrıyor sürekli kötü şeyler geliyo aklıma yani rezil olmayacağımı bilsem kalkıp arayacağım

Nasıl unuttun peki şu saat oldu hala başım ağrıyor sürekli kötü şeyler geliyo aklıma yani rezil olmayacağımı bilsem kalkıp arayacağım

farklı arkadaşlar edindim, sürekli onlarla veya ailemle vakit geçirdim, üniversite sebebiyle bambaşka bir şehire gittim, yepyeni çevrem oldu, hiç yalnız kalmadım neredeyse, belli bir süre sonra aklıma gelmemeye başladı :)

Şanslıymışsınız biz aynı şehirdeyiz şuan o kız da bu şehirde geliyor sürekli

Sevmenin bir ölçütü varmıdır...mesela 4 kere gördüğüm birini hala sevmem anormalmi...illa bir yıl mı olmalı.

You.ube altındaki yorumlarda on yıldır unutamıyorum yazan dayılar gibi hissediyorum ve çok çaresizim en çok da bu hislerim boşa gidiyor o hiç bilmeyecek buna üzülüyorum
YouTube daki dayılar gibi boşa gitmiyor hislerin bu duygular seni bir yerlere taşıyacak seni sen yapacak ve o bilmesin zaten bu hislerini böylesi daha iyi. Bir tarafları kalkmasın duygularını öğrenirse vay bu kız beni nasıl seviyor diye düşünüp sana dönmeyecek. Vay be ben nasıl etkileyici bir erkekim dye kendini kabartacak

Bilmiyorum sanırım gururum çok kırıldı onun da etkisi var. Çok yakın arkadaşım dediği kız biz sevgiliyken evinde kaldı falan yalnız değillerdi başka kişiler de vardı aralarında bir şey de geçmedi eminim ama soğuduğunu söyledi benden. Ayrıldık aynı gün içinde barıştık tekrar ayrıldık ve ilk ayrıldığımızda bana çok kötü şeyler söyledi biz zaten evlenmeyeceğiz benim memleketimde daha güzel kızlar var arkadaşlarım neden böyle bir kızla çıkıyorsun falan dediler dedi. Ayrıldıktan sonra yakın bir erkek arkadaşımla oturuyorum diye olay çıkardı her yerden engelledi. Şimdi de o kız sürekli buraya geliyo foto atıyolar falan kendimi çöp tenekesi gibi hissediyorum ve o çok mutlu

Sen de pek normal olmadığını düşünüp, rahatsızsın ki soruyorsun sanırım bu soruyu? Yoksa normal olup olmaması çok mu önemli? Herkesin normaline göre yaşanmaz hayat..

Normal gerçekten sevmişsinizdir. .Ben de unutamamistim ,öyle güzel bir enerjiyle özlüyordum ki :) sonunda o beni tekrar buldu ve evlendik..

Yanlış anlamayın da unutulmayacak kadar da karakterli değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…