- 7 Aralık 2018
- 7.026
- 18.139
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Kuzenim 4 sene önce 6 ay çıktığı çocuğu hala sevdiğini söylüyor. Aslında onu değil bence ona olan hislerini seviyor. Çünkü kimseye ona duyduğum hislerle yaklaşmadim diyor. Bide öptüğü elini tuttuğu ilk insandı. Belki bunların etkisi olabilir sizde deİyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Yüzünü görmeyeli yedi ay oldu. Hala aynı hisle seviyorum bana çok garip geliyor bu durumBence normal. Ben ilk askimdan sonra 7 sene kimseyle birlikte olmadim. Abartisiz 2 sene aglamisimdir. Cok seviyordum. Ama zamanla unutuyorsun. Suan evliyim.
Ona hiç şüphem yokTuvaletini yaparken düşün veya başkasıyla yiyişirken belkide yiyişiyordur
tam terk edilmek de değildi. Ben biraz ilgisizdim ama çok seviyordum sadece hep aşkım canım diyen tiplerden değildim. Soğudu sonra ayrılmadı da ama ayrılmak istiyordu ben ayrıldım. Sonradan dönmek istedi ama kavga ettik başka bir konudan sevmediği biriyle oturdum ayrıyken olay çıkardı. Öyle kaldı yaniTerkedildiğin için unutamıyor olabilirsin hazmedememissindir . 5 ay sevgili kaldığın birini 2 yıl unutamamak normal değil.
Normal değil hadi yıllarca beraber olsanız tamm dicem de 5 ay için anormalİyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Yani aslında normal yaşantımdayım ama her gün düşünüyorum eskiler geliyor aklımaKimler neler unutulmuyor ki en yakınlarımızı kaybettiğimizde bile ister istemez zaman içinde normal yaşantımıza dönüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?