- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
3.kişiyi garantilemeden gitmezlermiş bunu öğrendikGizliden gizliye sevdiği kız bizim şehre gelmiş sürekli foto atıyolar ağlıyorum iki saattir hiç iyi değilim benimle sevgiliyken de vardı bu kız çok kötüyüm
Sizin sanki sevgiliniz vardı şu an ve size kilonuz ile alakalı çirkin bir espri yapmıştı. Yanlış mı hatırlıyorum? Başka bir üye miydi yoksa?İyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Püü eski konuymuş niye hortlatiyorsunuz yaSizin sanki sevgiliniz vardı şu an ve size kilonuz ile alakalı çirkin bir espri yapmıştı. Yanlış mı hatırlıyorum? Başka bir üye miydi yoksa?
Yarım kalan bir şeyler vardır. Ayrılık nedenini tam olarak bilmiyor olabilirsin. Ara konuş gerekirse ama içinde tam olarak bitir.İyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Seversin kavuşamazsın aşk olurİyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Bi üye vardı ya hiç görmediği kişiyle flörtleşip aşk acısı çeken o iştekimin tavuğuna kış dedin?
bugün ikinci hortlamış konun bu
kimin tavuğuna kış dedin?
bugün ikinci hortlamış konun bu
Yok valla şu konunun neyini uplayayım son zamanlarda çok sert yorum yaptım göze battım herhaldeÇift üyelik şeysi var gibi geldi bana, olmayabilir de. Varsa, suistimal edilebilir bir şey.
Birini gözüne kestiriyorsun mesela, eski konularını bir o üyeliğinden, bir diğer üyeliğinden uplayıp duruyorsun fark edilene kadar. (Çok Sherlock Holmes gördüm kendimi)
Bi butonlara elliyim ahsh
Kpss grubuydu ya o sosyal medyadan. Eski "sevgili'' ni 2 yıl unutamamışsın ya , bu iyi olmadı , tribe girdi şimdi. Kendi ilişkisini de aynı görüyor çünkü, ne var yani hiç görüşmediyseBi üye vardı ya hiç görmediği kişiyle flörtleşip aşk acısı çeken o iştekpss kursunda tanışan
Cıks, dediğim şey bu değil.Yok valla şu konunun neyini uplayayım son zamanlarda çok sert yorum yaptım göze battım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?