2 yıl normal mi

Ben zamanında aynı insana 4 yıl takılı kaldım. Çivi çiviyi sökmedi hemde. Üstüne ne ilişkiler yaşadım, en son yok bu kaldı kalbimde deyip kabullendim. Geçen çok spesifik birşeyde aklıma geldi. 10 yıl olmuş. Adını hatırlayamadım sonra aklıma çektiğim acılar geldi, valla komik buldum hallerimi. Bir noktada geçiyor yani merak etme :)

Sizin sanki sevgiliniz vardı şu an ve size kilonuz ile alakalı çirkin bir espri yapmıştı. Yanlış mı hatırlıyorum? Başka bir üye miydi yoksa?

Yarım kalan bir şeyler vardır. Ayrılık nedenini tam olarak bilmiyor olabilirsin. Ara konuş gerekirse ama içinde tam olarak bitir.

Abowww konu hortlamis mi bende yorum yapıyorum neyse kalsın burda..Yarim kalmışlık sendromu muydu bu

Seversin kavuşamazsın aşk olur

kimin tavuğuna kış dedin?
bugün ikinci hortlamış konun bu

Çift üyelik şeysi var gibi geldi bana, olmayabilir de. Varsa, suistimal edilebilir bir şey.
Birini gözüne kestiriyorsun mesela, eski konularını bir o üyeliğinden, bir diğer üyeliğinden uplayıp duruyorsun fark edilene kadar. (Çok Sherlock Holmes gördüm kendimi )
Bi butonlara elliyim ahsh

Son düzenleme:
Yok valla şu konunun neyini uplayayım son zamanlarda çok sert yorum yaptım göze battım herhalde

Bi üye vardı ya hiç görmediği kişiyle flörtleşip aşk acısı çeken o işte kpss kursunda tanışan
Kpss grubuydu ya o sosyal medyadan. Eski "sevgili'' ni 2 yıl unutamamışsın ya , bu iyi olmadı , tribe girdi şimdi. Kendi ilişkisini de aynı görüyor çünkü, ne var yani hiç görüşmediyse

Yok valla şu konunun neyini uplayayım son zamanlarda çok sert yorum yaptım göze battım herhalde
Cıks, dediğim şey bu değil.
Biri seni hedefe aldı.
O birinin de çift üyeliği var.
Bir x üyeliğinden, bir y üyeliğinden senin konuları uplıyor.

Bu ihtimali düşündüm ^_^
Altını çizeyim de "İftiraaağğ" diye şey etmesinler: İhtimal ahshs

İlk aşk ise yeri başka oluyor..
Yahut gönüllü olarak yaşadığın ilk deneyim ise..
Hani birini seviyorsunuz ; ilişkiler konusunda acemi olduğunuz için,o zamanlar aşkın ve sevginin saflığına inandığıniz için,o dönem karşınıza çıkan bu kişi unutulmuyor işte..
O gerçekte ondan sonrakiler hep sahte gibi geliyor En azından bana öyle geliyor.
Senin sürecin de normal geldi bana..

Ya herkes takıntı falan demiş de bence değil. Forumdaki insanlar bazen kendileri romantik ilişkiyi nasıl yaşıyolarsa onun dogmatik doğru olduğuna falan inanıyolar, başka biri öyle yaşamayınca uzaylı gibi davranıyolar. Her şey öyle değil abi bi sakin olun ya.

Konu sahibi, bence 2 yıl öyle aman aman bi süre değil. Ben de genelde 1 yıllık bir unutma süresinin normal olduğuna inanırım yeni bir ilişkiye başlamadan önce. Bu her hayatınıza giren insan için değil, iz bırakan için böyledir. Mesela eski erkek arkadaşımdan ayrıldığımda ilişkiyi zaten kafamda bitirmiş olduğuma inanıyodum, kötü gidiyodu yani sonlara doğru kavga gürültü psikolojij baskı vs. Aradan çok geçmeden şu anki sevgilimi tanıdım ve çok aşığım kendisine. Aşığım ve bugün ayrılsak 1-2 sene biriyle birlikte olabilecek mentaliyeye ulaşabileceğimi sanmıyorum.
Yani, anlatabiliyo muyum?
İki kere iki her zaman dört değildir. Bazılarını başka bir yere koyarız hayatımızda, o yeri hak ederler ya da etmezler önemli değil, biz koyarız. Hayat bu ayrılık bir gerçek. Bence bu durumu normalleştirmedikçe de iyileşemezsiniz. Kabullenin, sevdiniz ve güzel hisler beslediniz ama olmadı. Zamanla iyileşeceksiniz. İnsan unutmaya otomatik olarak ayarlanmıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…