2 yıl ve çöpe giden hayaller

beter olsun diyesim geldi...

sen uzak dur boşver...

kendini de koru, çok dikkatli ol.. ne yapacağı belli olmaz...

burada biri yazmıştı, kuzeninin evine eski erkek arkadaşı molotof kokteyli atıp evi yakmış.. böyle manyaklar var yani! çok dikkatli ol

Kör,sağır olmak normal değil arkadaşım.Seven,sevilen bir sürü insan var burada.:26:Sana şiddet uygulamış,affetmişsin,şimdi de kafanı duvara çarpmış.Bitirdim diyorsun,ama bence bitirememişsin.

bence bi ilişkide sevgi aşk fln tamam elbette olcak ama saygısızlık işte insanları bu duruma düşürüo..adamın ne sana ne kendisine saygısı yok bence..sen en basta tüm hayatına karısmasına izin vererek hata etmişsin..zararın neresinden dönsen kardır bence..sevgiliyken bunları yapan adam evlenince daha neler yapar düşünmek bile istemiorm..hergun hbrlerde görüorz eşini bilmem kaç yerinden bıçakladı öldürdü die..heryer psikopat kaynıo..bence kurtulduuna sevin..

Yazdıklarını okurken bile bir tarafının affetmek için bahaneler aradığını hissettim. Sinirin bir süre sonra geçer duyguların ağır basar belki arkadaşım aman diyeyim amannn. Bu insanın şiddete normal baktığı belii. 1 senede iki kere olması ise köprüyü geçmediğiniz için kendini frenlediğini gösterir. Hiçbir kadın şiddeti hak etmez, zaten seven adamda şiddet uygulayamaz bence. Sen değerli bir insansın ve yapılanı asla haketmedin. Affedersen bunun devamının geleceğine adım gibi eminim

ayy Allah korumuş. döndüğünde o manyak kaçırmaya flan kalkışmaz dimi polis artık her türlü yardım ediyo haberin olsun.

gömleği dirseğine kadar kıvırınca açık mı olunuyomuş of off lanet erkekler.

kızlar tsk ederim yorumlarınız icin onu affetmek icin bahane aramıyorum inanın en ictenliğimle söylüyorum bitti. Affetmek icin cabalasaydım direk kendisine ulasırdım, buraya dökmezdim içimi..

Canım ya daha bekarken sana vuran adam iler de neler yapmaz yaptığın şu an için çok doğru bir hareket.Bazen insanları biraz denemek gerekiyor işte keşke daha önce imkanın olsaydı 2 yıl heba olmuş.

Canım ya daha bekarken sana vuran adam iler de neler yapmaz yaptığın şu an için çok doğru bir hareket.Bazen insanları biraz denemek gerekiyor işte keşke daha önce imkanın olsaydı 2 yıl heba olmuş.

aynen herkes söylüyordu ailem sürekli uyarıyordu ama dinlemedim insanın bazı seyleri yasayarak ögrenmesi gerekiyomuş ancak o zmn anlıyomuş bnu farkettim..
hicbisey icin gec degill giden 2 yıl olsun düstüysem kalkmasınıda bilirim ben gececek bu günler biliyorum tek ayrılan ben degilim dünyada milyonlarca insan var..

benimde 2 yıllık bir ilişkim var canım, seni çok iyi anlayabiliyorum.. bende çok seviyorum sevgilimi, ama bu düşünceye sahip biriyle olman biraz korkuttu beni. onun harap halinden bahsetmen hala onu düşündüğünü gösterir. tmm haklısın bunca yaşanmışlıkları bırakıp insan öyle çabuk unutamıyor. ama geleceğini düşün.. benim sevgilimde çok kıskanç kolumu biraz yukarı sıyırsam ters ters bakar hemen ama şiddet çok ayrı bişey.. unutmaya çalışmaktan başka yapabilcek bişeyin yok..

zararın neresinden dönersen kardır.hatalar insanlar içindir arkadaşlar sizde arkadaşa destek vereceğinize yok 2 yılını heba etmişsin daha önce farketseydin yok affetmek için yer arıyosun falan gibi yorumlar yazmışsınız.bırakın bi kendine gelsin doğruyu yanlışı görmüş neden destek olmuyoruzki arkadaşımızın kararına.hata yapmış olablir hangimiz yapmadıki hata.Allah yolunu bundan sonra açık etsin inş herşey gönlünce olur.elinde delilinde var devletin polisi var korkmana gerek yok.hiçbişey zorla olamaz unutur gider.onun mecnun hallerine aldanmayacağına eminim ben senin.neler gelip geçiyor buda geçer sen hayatına devam et

Canım meraba.. Yadırganacak birşey yok ki.. Herşeye sevdiğin için eyvallah demişsin.. Oda sevebilir ama söyler misin seven erkek sevdiğinin kılına zarar gelmesin isterken kendisi sana nasıl ne hakla şiddet uyguluyor.. Yapıp yapıp seviyorum diyo ama sevgi bu mudur? Anlamıyorum ya sen herşeyi göze almışsın, sevmişsin.. ama yaptığına bak.. sen zaten bitirmişssin kendinde öncelikle tebrik ederim.. kolay değil çünkü insanın kendinde bitirebilmesi.. oda istediği kadar yalvarsın dursun.. köpek gibi pişmandır ama bu demek barışınca yine aynı şeyi yapmayacak demek değil.. ben eminim sen barışsan bugün yarın niye gittin oraya diye şiddet uygular sana.. aman canım dikkat et.. çünkü takıntı olmuş onda galiba.. ve takıntılı biri herşeyi yapabilir.. ailenle paylaş bence uzaklaştır tamamen kendinden.. Allah yardımcın olsun..

Biz bayanlar çok sevdiğimizde bazen gerçekleri göremiyoruz.
BencE O ADAmDAn kurtulduğunuza çok çok sevinmelisiniz.
ileride daha büyük bir sorunla karşılaşmak daha büyük hayal kırıklığı yaratırdı.
Sizi de allah korumuş. Geçmiş olsun

canım sagol yaaa beni anladıgın için insanlar nedense durumu anlamadan yorum yapıyorlar, tabikide 2 yılım gecmis benim bu adamla ne bekliyosunuzki , ben ortada warolan durumlarıı yazdım hala affetmeye meyillisin diyolar ya meyilli olsam burda isim ne benim Allah askına

güzel yorumun icin cok tesekkur ederim arkadasım. Beyinde bittiği zaman hersey cok kolaylasıyo durumu kabullenip acını yasıyosun..
Seven adam zaten kıyamazki ben takıntı olmustum onda farkındayım simdi it olsun pesimde dönüp bakarsam bende ceren degilim.

Huy çıkar can çıkmaz derler daha öncede yapmış yine yapma ihtimali yüksek. İnsan sevdiğine böyle davramaz seni mal gibi mi görüyor ? Bırak beter olsun sen hayatını şekillendirirsin yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…