- Konu Sahibi ciilekkokulum
-
Kızlar belki beni bazılarınız tanır, elimden geldiğinde yardımcı olmaya destek vermeye calısmıstım size bu bölümde. Gelin görünkii kendime hicbi akıl veremiyorum..
2 yıllık sevdiğimden 1o gün önce ayrıldım, ki biz yüzük takmayı düsünüyorduk. Bu insanın ben herseyine katlandım hayatımı eline almıs o yonetiyordu resmen, onu giymiyceksin bunu yapmıycaksın şununla görüsmiyceksin. O kdr cok seviyordumki inanın göz yumuyordum kaybetmek istemiyordum birde bir yıl önce bu bana siddet uygulamıstı tepkim büyük oldu siwil polis yakaladı bizi şikayetci olmadm sevgimden.. Ne safmısım ahh.... Ogün söz vermisti söz erkek sözü birdaha elim kalkmıycak sana diye.. Tamam dedim affettim, videosu varr o sözleri verirken karsımda aglarken. Amaa o naptı 10 gün önce beni öyle bir hale soktuki anlatamam carsının tam ortasındaa duvara kafamı bir vurdu, mucizeydi ordan kurtulmam mucizeydi inanın. öyle bir ses cıktıki Allah korudu beni dikişsiz atlattım koşa koşa gittim emniyet mudurlugune sikayetci oldum, ikimizin ortak arkadası var kız oda yanımdaydı geldi sagolsun oda ifadesini verdi..
Birsürü msj attı aradı acmadım pismanım afffet ölürümde bırakmam ben seni basıma ne geliyosa sevdiğim kadından senden gelsin bilmem ne..
Hicbirine cvp vermedim o gün otobuse atlayıp ankaraya halamın yanına geldim 10 gündürde burdayım ogrenmis gittiğimi bi msj atman yeter gelip seni alırım dügün yaparız ben herseyi göze aldım bırakmam seni fln.. En sonunda dayanamayıp hattımı kırdım kardesimi sürekli rahatsız etmeye baslamıs okuluna gitmis msj atmıs ölürüm dayanamam kimse bizi ayıramıycak demeye baslamıs.. Oda hic cvp vermemis gittiği gunde okulunda yokmus sansa.Siddetin sebebini sorucak olursanız, spor gömlek giydim, kollarını dirsege kadar katladım diye ve etrafa bakıyorum diye yapmıs bunu cani.. Hep uyarırdıda önüne bakk adam gibi giyin diye hic böyle olmamıstı.. Neden affettin ilkinde bıraksaydın diyceksiniz ama inanın olmuyor beni yargılamadan önce hayatımı yasamanız gerekiyor insan sevdigi zaman gözleri göz kulakları sagır oluyor.. İnanmak istedim, ama olmadı... yasadıgım o sehre nsl dönücem bilmiyorum duyuyorum hala ümidini kesmemiş benden saç sakal birbirine karısmıs cok kötü bir haldeymiş haberi geliyor, ama ben artık istemiyorum bitirdim.. Sadece icimi dökmek istedim biraz umarım beni yadırgamazsınız...
Kör,sağır olmak normal değil arkadaşım.Seven,sevilen bir sürü insan var burada.:26:Sana şiddet uygulamış,affetmişsin,şimdi de kafanı duvara çarpmış.Bitirdim diyorsun,ama bence bitirememişsin.
Canım ya daha bekarken sana vuran adam iler de neler yapmaz yaptığın şu an için çok doğru bir hareket.Bazen insanları biraz denemek gerekiyor işte keşke daha önce imkanın olsaydı 2 yıl heba olmuş.
Kızlar belki beni bazılarınız tanır, elimden geldiğinde yardımcı olmaya destek vermeye calısmıstım size bu bölümde. Gelin görünkii kendime hicbi akıl veremiyorum..
2 yıllık sevdiğimden 1o gün önce ayrıldım, ki biz yüzük takmayı düsünüyorduk. Bu insanın ben herseyine katlandım hayatımı eline almıs o yonetiyordu resmen, onu giymiyceksin bunu yapmıycaksın şununla görüsmiyceksin. O kdr cok seviyordumki inanın göz yumuyordum kaybetmek istemiyordum birde bir yıl önce bu bana siddet uygulamıstı tepkim büyük oldu siwil polis yakaladı bizi şikayetci olmadm sevgimden.. Ne safmısım ahh.... Ogün söz vermisti söz erkek sözü birdaha elim kalkmıycak sana diye.. Tamam dedim affettim, videosu varr o sözleri verirken karsımda aglarken. Amaa o naptı 10 gün önce beni öyle bir hale soktuki anlatamam carsının tam ortasındaa duvara kafamı bir vurdu, mucizeydi ordan kurtulmam mucizeydi inanın. öyle bir ses cıktıki Allah korudu beni dikişsiz atlattım koşa koşa gittim emniyet mudurlugune sikayetci oldum, ikimizin ortak arkadası var kız oda yanımdaydı geldi sagolsun oda ifadesini verdi..
Birsürü msj attı aradı acmadım pismanım afffet ölürümde bırakmam ben seni basıma ne geliyosa sevdiğim kadından senden gelsin bilmem ne..
Hicbirine cvp vermedim o gün otobuse atlayıp ankaraya halamın yanına geldim 10 gündürde burdayım ogrenmis gittiğimi bi msj atman yeter gelip seni alırım dügün yaparız ben herseyi göze aldım bırakmam seni fln.. En sonunda dayanamayıp hattımı kırdım kardesimi sürekli rahatsız etmeye baslamıs okuluna gitmis msj atmıs ölürüm dayanamam kimse bizi ayıramıycak demeye baslamıs.. Oda hic cvp vermemis gittiği gunde okulunda yokmus sansa.Siddetin sebebini sorucak olursanız, spor gömlek giydim, kollarını dirsege kadar katladım diye ve etrafa bakıyorum diye yapmıs bunu cani.. Hep uyarırdıda önüne bakk adam gibi giyin diye hic böyle olmamıstı.. Neden affettin ilkinde bıraksaydın diyceksiniz ama inanın olmuyor beni yargılamadan önce hayatımı yasamanız gerekiyor insan sevdigi zaman gözleri kör kulakları sagır oluyor.. İnanmak istedim, ama olmadı... yasadıgım o sehre nsl dönücem bilmiyorum duyuyorum hala ümidini kesmemiş benden saç sakal birbirine karısmıs cok kötü bir haldeymiş haberi geliyor, ama ben artık istemiyorum bitirdim.. Sadece icimi dökmek istedim biraz umarım beni yadırgamazsınız...
zararın neresinden dönersen kardır.hatalar insanlar içindir arkadaşlar sizde arkadaşa destek vereceğinize yok 2 yılını heba etmişsin daha önce farketseydin yok affetmek için yer arıyosun falan gibi yorumlar yazmışsınız.bırakın bi kendine gelsin doğruyu yanlışı görmüş neden destek olmuyoruzki arkadaşımızın kararına.hata yapmış olablir hangimiz yapmadıki hata.Allah yolunu bundan sonra açık etsin inş herşey gönlünce olur.elinde delilinde var devletin polisi var korkmana gerek yok.hiçbişey zorla olamaz unutur gider.onun mecnun hallerine aldanmayacağına eminim ben senin.neler gelip geçiyor buda geçer sen hayatına devam et
bitiremediğim konusuna nerden vardın?
Biz bayanlar çok sevdiğimizde bazen gerçekleri göremiyoruz.
BencE O ADAmDAn kurtulduğunuza çok çok sevinmelisiniz.
ileride daha büyük bir sorunla karşılaşmak daha büyük hayal kırıklığı yaratırdı.
Sizi de allah korumuş. Geçmiş olsun
Canım meraba.. Yadırganacak birşey yok ki.. Herşeye sevdiğin için eyvallah demişsin.. Oda sevebilir ama söyler misin seven erkek sevdiğinin kılına zarar gelmesin isterken kendisi sana nasıl ne hakla şiddet uyguluyor.. Yapıp yapıp seviyorum diyo ama sevgi bu mudur? Anlamıyorum ya sen herşeyi göze almışsın, sevmişsin.. ama yaptığına bak.. sen zaten bitirmişssin kendinde öncelikle tebrik ederim.. kolay değil çünkü insanın kendinde bitirebilmesi.. oda istediği kadar yalvarsın dursun.. köpek gibi pişmandır ama bu demek barışınca yine aynı şeyi yapmayacak demek değil.. ben eminim sen barışsan bugün yarın niye gittin oraya diye şiddet uygular sana.. aman canım dikkat et.. çünkü takıntı olmuş onda galiba.. ve takıntılı biri herşeyi yapabilir.. ailenle paylaş bence uzaklaştır tamamen kendinden.. Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?