• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yildir hic bisey almayan sevgilim..

Haklısınız.
Ben size hak veriyorum çünkü parayla ilgisi yok bunun.
Aldığım en hoş hediye fıstıklı çikolata ve her yaprağında yazan notlardı.
Ne ceketler ne ayakkabılar alındı zamanında ama hiç biri öyle anlamlı olması gözümde.
Kıymet vermiyor bence

Selam arkadaslar 2 yillik bi iliskim var. Sevgilim bana 2 yildir hic bir hediye almadi rahatsiz oluyorum bu durumdan artik.2 kez dogumgunum oldu almadi 3 kez 14 subat oldu almadi yildonumumuzde bisey beklemedim mesela ama uzun bi mesaj attim baya kisacik bi cevap vermisti. Ogrenci kendisi parasinin olmadigini soyledi hep. Illaki parasinin oldugu zamanlar oluyor bide bayan giyim magazasinda calisiyo ne biliyim insanin icinden gelirde bisey alir. Yilbasinda cek vermislerdi 50 lira magazadan bisey alin diye bana yilbasinda vericem al istedigini demisti vermedi.. dogumgunum yilbasindan 2 gun sonraydi o zaman veririm demisti dogumgunu hediyesi olarak vermedi.. 14 subat oldu vericem dedi yine kendisi vermedi. Daha 3 hafta once ben sorumsuz biriyim sozlerimi tutmuyorum sen hep yanimda oldun ama ben zevksizim diye bisey almadim onunla gel sen al istedigini dedi 1 hafta sonra oylesine gittim vermedi.. neymis bu 50 lira ya. Simdi diceksinizki parasi yok evet ama arkadaslariyla gezmeye giderken annesinden 50 lira istiyor ve agzindan kacirdi benim dogumgunum oldugu siralarda arkadasina borc verdi.. bunuda arkadasiyla kavga ettigi icin bana anlatirken ben ona bide 100 lira borc vermistim diyerek soyledi. Sinirim bozuluyo artik ya is arkadaslarima hep cicekler hediye geliyo milleti kiskaniyorum sogudum ondan derdim hediye degil aslinda sozlerini tutmasi ama tutmuyor. Ve yilbasinda isyerinde cekilis olmustu ortak arkadasimizdan borc isteyip isyerinde cekilis cikan kisiye hediye almis kazak.. onada corap almislar Allah buyuk dedim ona.. yetti artik haksizmiyim sizce
Pinti birisir buyuk ihtimal. Size kendini farkli anlatiyor olabilir.

Bana mi sariyorsun kiz simdi. Mubisin nasil. :KK53:

Her yeni uyeye fake demeyelim diyoruz. Bazen biliyoruz da yaziyoruz. Bazen yaziyoruz da guluyoruz.:halay:
Mubiş tüy değişiminde, çok huysuz

Artık Yen'i üyelerden strese girdi kuzum :) her gece omzumda "ay yine mi yeni üye yazmış" diye bakıp, kaşınıyor :))

Eyvah eyvah ben nasil bir cesit manyagim acaba. Hergun bana bunu hediye al diye fotograf atiyorum adama : )
Haftada 3 defa hadi beni alisverise gotur diyorum.
Aldirmalara doyamadim.keza ayni sekilde bende durmadan bir sey alirim hep kendime bazen ona : )
50 tllik cekinde o gun vermedi bugun vermedi diye iyi seceresini tutmussunuz.
Ya hediye beklemeyin yada karsilayamiyor ve ince dusunceli biri degilse ayrilin.

Sizi önemsemiyor. Benim eski sevgilim de böyledi, sizinki de kalasgillerden. Bence önce bu durumu bi konuşun. Baktınız saçmalıyor ayrılın gitsin böyle değer vermeyi bilmeyen insanlarla vaktinizi hoşa harcamayın.

Esim de bana alirdi isportadaki boncuk bilekliklerden falan, havalara ucardim, sonra isimiz gucumuz paramiz, cok daha pahali hediyelerimiz de oldu ama hicbiri o taksim tezgahlarindan alinanlar kadar kiymetli gelmedi bana, hala da takarim bakır kupelerimi, boncuk bileziklerimi :)

Benimkide beceremez öyle hediye islerini. Kendisinin marketi var. Bir gün elime zorla bir poset sikistirmisti, utana sikila aldim. Ne olsa icinde. 1kg terryag 1 kg kasar peyniri :KK45:

Anomm yerim onu ben yaa :KK37:

Konu sahibi sevgiliniz ya cimri,yada size hediye almak icinden gelmiyor,her iki ihtimallede durumunuz biraz sıkıntılı

Benimkide beceremez öyle hediye islerini. Kendisinin marketi var. Bir gün elime zorla bir poset sikistirmisti, utana sikila aldim. Ne olsa icinde. 1kg terryag 1 kg kasar peyniri :KK45:

Anomm yerim onu ben yaa :KK37:

En makbul hediye iste, cicekle bocekle karin mi doyar :)

Back
X