• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıldır Olmuyor... nasıl başa çıkabilirim

Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun Allah aşkına... sen ve senin çevren evde kaldı kocadı diye hepimiz evde mi kalacaz ya. Hastayım sizin gibi tiplere kendinize 7 kuşak istanbullu diyip dedeniz Yozgat Sorgunlu çıkıyor 😀
Ya size destek olmaya çalışan insanların arasında şu üslupla konuşmaya gerçekten utanmıyor musunuz?
Gülüp geçilecek bir şeyi ne kadar da ciddiye alıp sinirlenmişsiniz.
Özel hayatınızda da bu kadar gerginseniz bence biraz sakinleşmeyi deneyin.

Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun Allah aşkına... sen ve senin çevren evde kaldı kocadı diye hepimiz evde mi kalacaz ya. Hastayım sizin gibi tiplere kendinize 7 kuşak istanbullu diyip dedeniz Yozgat Sorgunlu çıkıyor 😀
Siz 25 yaşındaki hemcinslerinizi evde kalmış ve kocamış olarak gördüğünüz için kendi üzerinizde bu genç yaşınızda bu kadar baskı hissedip agresifleşiyorsunuz.Süreçler zaten zor siz kendiniz için daha da zorlaştıriyorsunuz maalesef.

Evde kalmak mı? Bu tabiri 2025 yılında hele ki kadınların takıldığı bir forumda duymak şoke etti beni. Buraya bir üyeye bir şey sormak için kayıt olmuştum, birkaç konuya yazayım dedim ama yok anam kalsın. Konu sahibi 23 yaşından itibaren yana yakıla anne olmaya çalışıyormuş, şimdi de 25 yaşında bu yüzden depresyona girmiş. Bir insan hayatının en güzel dönemlerini ancak bu kadar çöp edebilir. Konu sahibi 30 yaşına geldiğinde bu kafa yapısı yüzünden yılmış ve yaşından büyük gösteren bir kadın olacak tahmini. Ne diyelim. Bu vizyonsuzluk karşısında şapka çıkarıyorum. Forumun tamamı bu tiplerden oluşuyor galiba. Öyleyse ben kaçar bb
Evet evde kalmak üzgünüm sizin gibiler kendinizi hemen belli ediyorsunuz sizden yaşça kücük olupda evlenlere kin tutuyosunuz. 😀 vizyonumu genişletecek kişi siz değilsiniz hatta yine çok üzgünüm ama kendini assan benim şuan bulunduğum seviyeye gelecek biri değilsiniz size bol şans siz kaçın bb

Şuna çok takıldım ya “kimisi yeni hamile doktor masraflarından şikayetçi oluyor”
Parası yok ya da az diye hamile olmayı o haketmiyor siz mi ediyorsunuz?
Sizin durumunuz var doktor masrafı şikayet edilmezdi dimi sizin hakkınızdı.
Sizinle arkadaş oldukları için umarım kendilerini geri çekerler.
Parası yok olsa bu konuyu bu şekilde yazar mıyım Allah aşkına herkes medya profesörü olmuş ya bu insanlar benim iş arkadaşlarım ne kadar para aldıklarını bilmiyor muyum ya lütfen duyarınızı başka yerdr kasınız

Evet evde kalmak üzgünüm sizin gibiler kendinizi hemen belli ediyorsunuz sizden yaşça kücük olupda evlenlere kin tutuyosunuz. 😀 vizyonumu genişletecek kişi siz değilsiniz hatta yine çok üzgünüm ama kendini assan benim şuan bulunduğum seviyeye gelecek biri değilsiniz size bol şans siz kaçın bb
Tek meziyetin erken evlenmek gibi yazıyorsun Allahım şaka gibi. Vizyonun belli ondan böyle hamile kalamadın diye delirmişsin. Muhtemelen arkadaşlarından önce evlendim diye zafer kazandım diye geziyordun çocuğu önce onlar yapınca yarışı kaybettim diyorsun.
Yanlış düşünceler bunlar.
Komik de

Sen böyle stres yaptıkça olmaz ki.. akışına bırak .. düşünme..o en uygun zamanda gelir..Allah kucağını doldursun sağlıkla .

İki yıldır olmuyor aşılama tüp bebek hariç her şeyi denedim. Kafana takma demeyin 1 yıl zaten kafama takmadım hiç güldüm eğlendim. Allah aşkına psikolojim bozuldu yardım edin
aşılama tup bebek haric her seyi denedim demek sadece seviştim demek.
sadece sevisince iki saglikli insanin cocugunun olmaması gayet normal. bu kadar dert ettiyseniz bari aşılama yaptirin . Doktor sorun yok diye yonlendirmemistir ya da devlet hastanesiyse onun icin 2 yil sorun olacak bir yil degildir.
bir tup bebek merkezine gitseniz sizi kapidan cevireveklerini sanmiyorum.
bence önce daha once cektirmediyseniz rahim filmi çektirin
sonraki aylari ovulasyon testiyle degerlendirin.
birkac ay daha sonuc alamazsaniz da asilama yaptırın.
bu kadar stresle olacagi varsa da olmaz

Siz 25 yaşındaki hemcinslerinizi evde kalmış ve kocamış olarak gördüğünüz için kendi üzerinizde bu genç yaşınızda bu kadar baskı hissedip agresifleşiyorsunuz.Süreçler zaten zor siz kendiniz için daha da zorlaştıriyorsunuz maalesef.
bu konuyu bir üzüntüyle açtım ve altına gelen yorum şu daha 25 yaşındasın ne bu cocuk doğurma aşkı köylüsünüz herhalde 😀 arkadaşlar siz iyi misiniz isteyen istediği yaşta doğurur. Yorum sahibini yermek yerine bana kusur bulmayı nasıl başarabildinz ilginç doğrusu 😀

konu sahibinin yasi genc diye bebek sahibi olmak istemesinin yadirganilacak bir yani yok ama 2 yilda cok kisa bir sure bende 25 yasindayim ama 7 yillik evliyim benimde olmadi bebegim tup bebegi daha yeni denemeye karar verdik biraz daha akisina birakin olmazsa tup bebek denersiniz
İnsanların anlamak istemediği konu şu 2 yıldır olmuyor ama neden olmuyor sebebi yok belki 10 yıl daha olmayacak, bi yöntem bi tedavi aramayacak mıyız Allah aşkına

Bu kadar kötü kalple siz anne olmayın zaten inşallah… ne kadar ayıp ya ne kadar üzücü demek ki siz de bebeği olan kişileri kıskanıyorsunuz öyle mi yani? Bunlar çok büyük laflar emin olun dönüp dolaşır sizi bulur kalbinizi temizleyin önce

Ya size destek olmaya çalışan insanların arasında şu üslupla konuşmaya gerçekten utanmıyor musunuz?
Böyle yprumlarla destek olunduğunu sanıyorsanız, aynısını yaşayınca anlarsınız...

Böyle yorumlarla destek olunduğunu sanıyorsanız, aynısını yaşayınca anlarsınız diye düşünüyorum

Bu kadar celallenecek bir şey yok. Üniversiteyi en en erken 22-23te bitiriyor insanlar artık. Ve dolayısıyla artık evlenme yaşı zaten 25e dayandı. Siz 21 yaşınızda evlenmişsiniz zaten. İki senedir olmadığı sizin için iyi olmuş aslında.
Sakinleşin ve tüp bebek işini 27de falan denersiniz. 27de çok genç bir anne olursunuz yine.
Aslında tüp bebek te kesin bir tedavi değil bilemiyorum böyle başlayıp yıllarca tedavi görenler var, tünelin sonu belli değil

Aslında tüp bebek te kesin bir tedavi değil bilemiyorum böyle başlayıp yıllarca tedavi görenler var, tünelin sonu belli değil
Ama bu kadar kafada kurup karamsar bakarsanız da olmaz. Size zarar.
Daha genceciksiniz, hemen aman tüpte olmazsa diye kurmaya gerek yok.
Bakış açınız çocuk eninde sonunda gelecek o zamana kadar başbaşa zamanımızı güzel geçirelim 27ye kadar gelmezse tüp bebek yaparız olsun bence.

Tek meziyetin erken evlenmek gibi yazıyorsun Allahım şaka gibi. Vizyonun belli ondan böyle hamile kalamadın diye delirmişsin. Muhtemelen arkadaşlarından önce evlendim diye zafer kazandım diye geziyordun çocuğu önce onlar yapınca yarışı kaybettim diyorsun.
Yanlış düşünceler bunlar.
Komik de
Yahu ne yarışı siz herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz ya çok komiksiniz 😀 sizin kuşak yarış yapmaktan bu hale geldiniz. Cocuğun yarışı mı olur çok ilginçsiniz. Benim halimde olanlar yazmak istediğimi çok net anladı bakın siz bir şeyler için uğraşıyorsunuz insanlar zahmetsiz elde ediyor gibi düşünün. Bu bir yarış değil bu bi psikolojik nerde yanlışım var gibi düşünün. Düşünmeye çalışın en azından

İnsanların anlamak istemediği konu şu 2 yıldır olmuyor ama neden olmuyor sebebi yok belki 10 yıl daha olmayacak, bi yöntem bi tedavi aramayacak mıyız Allah aşkına
yaa tabiki tedavilerini tahlilerinizi yaptirin dedigim gibi 2 yil sure cok kisa bir sure ben neler denemedimki asilamalar ilaclar igneler doktor doktor gezdim sonra dedimki keske direk tup bebek deneseydim ama iste nasip zamani var herseyin bu kadar karamsar olmayin

bu konuyu bir üzüntüyle açtım ve altına gelen yorum şu daha 25 yaşındasın ne bu cocuk doğurma aşkı köylüsünüz herhalde 😀 arkadaşlar siz iyi misiniz isteyen istediği yaşta doğurur. Yorum sahibini yermek yerine bana kusur bulmayı nasıl başarabildinz ilginç doğrusu 😀
Bir sürü kişi yapıcı yorumda bulundu size.Yaşınız genç olduğu için sizi rahatlatmak istedik aslında.Siz sadece tek bir kişinin daha alaycı bir üslupla söylediği şey üzerinden herkese karşı saldırıya geçiyosunuz şu an.Umarım bunlar gerçek fikirleriniz değildir de şu an sinirlendiğiniz için böylesinizdir.

Bu kadar kötü kalple siz anne olmayın zaten inşallah… ne kadar ayıp ya ne kadar üzücü demek ki siz de bebeği olan kişileri kıskanıyorsunuz öyle mi yani? Bunlar çok büyük laflar emin olun dönüp dolaşır sizi bulur kalbinizi temizleyin önce
Anne olmayın zaten inşallah mı? 😀 üzgünüm Afrikalı bi gün ülkene dönersin inşallag

yaa tabiki tedavilerini tahlilerinizi yaptirin dedigim gibi 2 yil sure cok kisa bir sure ben neler denemedimki asilamalar ilaclar igneler doktor doktor gezdim sonra dedimki keske direk tup bebek deneseydim ama iste nasip zamani var herseyin bu kadar karamsar olmayin
Karamsar oldum aslında siz zaten haklısınız ama hani bilirsiniz ya hep bir sebep ararız, sebep bulamayınca biraz karamsarlık çöktü

Back
X