2 yıldır süren Vajinismus sorununda kurtuldum..

Evet vemcain inanın herkes çok yakıyor demişti
Merhaba bende yeneli 25 gün oldu hadir bence Kendini sprey alıştırma.dilator kulan inşallah yeneceksin bende aldım ama hiç kulanmadim iyikide yapmadım bende yan etki yaptı karıncalanma şişlik oldu varken de karnimds korkutum bidaha yapmadım.zatn.ama spreysiz 2 seansa gidip yendim çok şükür dilatör kullanırsan yenersin.

Eski mesajlarınızı okudum eşiniz çok kötü bir adammış ne yaptınız

Tebrik ederim nasıl yendiniz ben Dilatöre alıştım sayılır ama hiç içime alamadım eşim deneyecekti regl oldum hastalığım bitsin hemen deneyeceğim

Tebrik ederim nasıl yendiniz ben Dilatöre alıştım sayılır ama hiç içime alamadım eşim deneyecekti regl oldum hastalığım bitsin hemen deneyeceğim
İnşallah sende yenersin bende 1 yıl oldu tam ve yendim şükür evde olmuyor du semada gitim aslında vajinami tanıdım vajinami tanımadığım için evde dilatör kullanmıyor dün nereye giricek vs vs tanıdım yaptım eşli de yaptık ve oldu çok şükür ama boşuna onca ayı heba etmişim çok kolay gercten senin ne kadar oldi

Yok ben tam 25 gün oldu ywneli ayy ne çabuk geçmiş zaman ya .gercten çok kolay o kadar büyüttük kafazimda öyle birşey değilmiş içi boş esnek bir boru gibi.acimiyor yanmıyor agirmiyor kasarsan sızlar ama acı vericid asla değil dilatör kullanırsan yenersin

Öyle mi tekrar tebrikler darısı bizim başımıza inşallah ya reglm bitsin yqpıcam inşallah

Ben şeyi merak ettim hiç mi sevişmediniz yani vücudunuzu keşfetmediniz mi

Anladım buna rağmen vajinamuz gelişti doğru mu
Evet hiç bi zaman özel bölgeme dokunmadım zaten hiç bi zaman derken genelde dokunmadım yani çok bilgisizdim sanki fazla bi parçammışta öbür boyu hiç dokunmadan orda duracakmış gibi hiç dokunmayıp bilgisiz olunca vajinusmus olduğumu anladım tabi biri dokununca da çokk rahatsız oluyordum lazere gidince yanlışkla el değince kasılırdım kendimde değdirmemeye özen gösterirdim eşimin de dokunmasından çok rahatsız oluyordum zaten sonradan geçti eskisi gibi değilim çok şükür

Yendim martın 14 ünde. Çok sağol arkadaşım. Evet çok güzel uyuşuyor.
Vemcain sprey kaça aldınız bende anestol var bu arada hamile kaldınız mı sürekli o spreyle mi yapıyorsunuz kullansam spreyle hamile kalabilirmiyim yada Krem anestol sizce etkiler mi ayrıca nasıl kullanmalıyız yardımcı olurmusunuz lütfen

Hangi kremi kullandınız anestol aldım ben onerirmisiniz böyle hamile kalabilirmiyim ihtimal varmı sizce

Ee ama ben ne dedim sprey Krem vs kulanma sen hala yazıyor sun ki spreyle hamile kalabilir miyim . öyle bişi varmı sence .onlar bı anlık uyuşturuyor.sen bide dedin botoks yaomisim diye onu bile yaptın o spreyden kremden daha ilerde olmasına rağmen yenememisin bunlar yanında hicbisi.once kafada bitiyor herşey yapacağım olacak olması lazım de dilatör al yap sürekli yap zatn insan dilatör alınca güveni geliyor sürekli yaparsn.hemen eslide denemek istersin daha fazla kendine yıllarını aylarını harap etme . dilatör yap

Leyam bende botox yaptırdım ya konuşmuştuk seninle benim doktorum dilatoru asla önermiyor çünkü dilatoru yapınca kadınlar dilatore alışıyor sonrasinda eşli deneme yapacağı zaman eslide olmuyor dedi dilatoru kesinlikle deneme direk eşli dene dedi bana bende bı kaç yerde okudum zaten dilatorun en büyük boyunu bile yapabilen kadınlar var ama eslide yapamıyorlar

`