2 yıldır süren Vajinismus sorununda kurtuldum..

Bide bence doktor da önemli hani bazıları direk yapoyor alıyor falan rahatlatıcı konussalar herşey biticek vajinismus doktoruda öyle güzel konuşunca zatn insannhemen dilatör alıyor du
Evet anlayışlı bir doktora denk gelmek çok önemli. Gidecek olursan şartlama kendini muayene için ve kasma. Dediğim gibi ilk muayenem ummadığım kadar iyi geçmişti. İkincisine giderken kendi kendimi şartlamışım. İlki kolaydı bunda da zorluk yaşamam olur diye düşündüm, aynı zamanda da kasıldım. O yüzden giriş olmadı. Üçüncüsünde de çok zorluk yaşamadım. Ama insan ister istemez geriliyor

Kesinlikle teşekür ederim insalah bu eşli denim , sonrasında inşallah gidicem

Kesinlikle teşekür ederim insalah bu eşli denim , sonrasında inşallah gidicem
İnşallah canım. Bi de tavsiyem dilatörlerini eşin de uygulasın sana. Ona yaptır bi bak bakalım kendi yaptığın gibi o yapınca da rahat mısın diye. Çok faydası olur bunun da.

İnşallah canım. Bi de tavsiyem dilatörlerini eşin de uygulasın sana. Ona yaptır bi bak bakalım kendi yaptığın gibi o yapınca da rahat mısın diye. Çok faydası olur bunun da.
Aslında doktorum da öyle demişti ama ben eşimin el ayarina güvenemedigim için yapmamıştım bı kaç defa yapmicam diyip beni yanıltmisti yapmıştı ondan hiç ona yapamadım ama evet eve gelince uaptiricam yeterki biran önce olsun

Evet ama herhangi bir sıkıntım yok bence olsa belli eder kendini
Ben alttan yaptırmak istemiştim kuru kuru sokunca çok acımıştı tamamı girmeden ay çıkarın dedim neyse 2. Kez deneyelim dedim doktora . kafası girdi tam yine acıdı. Normalde prezervatif takıp jelle sokuyoelarmış ama bu öyle yapmadı bende istemedim. Yarım kalır ama tedavin dedi. Kalsın dedim. Kan tahlillerim de temiz çıktı. bendede fobi oldu alttan yaptırmak. Başka doktora gittim İdrarımı tutup gittim sıkışık şekilde. Ben demeden o kendi dedi üstten bakalım daha iyi dedi üstten baktı. Yumurtalıkların iyi birşey yok dedi. 5 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmuyor birtürlü dedim. Olur kafana takma dedi. Stresten uzak dur akışına bırak dedi. Takviye istemiştim yumurtalıklar için. Takviye yazmam sağlıklı dedi. Adetin 3. Günü kan ver hormon testine bakalım dedi.. Eşimde sperm testi verdi onunkide güzel çıktı. Artık bilmiyorjm neden olmuyor

Zatn takinca olmuyor doğru demiş stresten ne zaman uzaklastiniz ve bebek düşünmediniz o zaman oluyor zatn

Kafana takma canım 1 sene korunmasız denemek normalmiş

Yakamoz ben de başardım

Spreyi bende aldık fakat çok yakıcı olduğu söylendi bende kullanamadım dilatörleri de kullanamadım henüz 9. Aya girdim evliliğimde ama olmadı henüz yardımcı olur musunuz

Spreyi bende aldık fakat çok yakıcı olduğu söylendi bende kullanamadım dilatörleri de kullanamadım henüz 9. Aya girdim evliliğimde ama olmadı henüz yardımcı olur musunuz
Merhaba, araya yorum yapmış gibi oluyorum ama bende aynı süreçten geçtiğim için yazmak istedim. Spreyin yakıcı olduğunu söyleyenler oluyor evet ama bu kişiden kişiye göre değişir mesela bende çok çok az bir sızı oldu sadece o da çekilemeyecek bir sızı asla değildi. Bir de siz o sözlere odaklanmayın, emin olun yaşadığınız bu sürecin size olan etkisinden daha fazla can yakıcı olduğu söylenemez ne dilatörlerin ne spreyin..

Öyle mi siz ilk birleşmede mi kullandınız nasıl ilerlediniz ? İnanın haklısınız ama gözüm korktu evde duruyor hiç kullanamadım

Öyle mi siz ilk birleşmede mi kullandınız nasıl ilerlediniz ? İnanın haklısınız ama gözüm korktu evde duruyor hiç kullanamadım
Hem onda hem öncesinde dilatör ile çalışma yaptığım zamanlarda da kullandım çok yol kat ettirdi bana kafamda ki o acıyacak düşüncesi sprey sayesinde geçti

Evet vemcain inanın herkes çok yakıyor demişti
Benim canım çok tatlıdır gerçekten bende öyle aşırı derecede bir yakma olmadı sadece küçük sızı oldu o da geçti zaten bikac dakikaya denemeye değer bakın ben çok yol kat ettik onun ile ve sonunda başardım sizde umarım en kısa sürede cesaretinizi toplayıp başarabilirsiniz emin olun çekeceğiniz beş dakika yakma bile olsa sonuca değer sağlıcakla kalın

Şuan hastayım reglm bitince deneyeceğim inşallah teşekkür ederim

`