- Konu Sahibi yakamozz14
-
Eşli ne zaman deneyeceksiniz dilatoru yapabildiginize göre eslide olurTamm benimde öyleydi hata yakamoz arkadasim bana çok kızmıştı neden bunu yaooykrsun bende şey demiştim yapanlar sonradan artistlik yapoyor ama vallahi öyle değil insan yapınca anlıyor acımıyor ya yeni gelenler de sürekli söyle böyle insan sinir oluyor acımıyor bı kere kendine güvenip deneseniz hicbirseyi yokmuş bende sizin gibiydim hata hala öyle belki eşli daha Yok ama en azından dilatör penis kadar aldım hata şu an bile deniylrum
Şehir dışında 1 aya kadar falan anca .ya insalah olur son boyla penis boyu aynı hemen hemen bakalım .Eşli ne zaman deneyeceksiniz dilatoru yapabildiginize göre eslide olur
Olur olur buraya kadar geldikten sonra oda olurŞehir dışında 1 aya kadar falan anca .ya insalah olur son boyla penis boyu aynı hemen hemen bakalım .
Bi sıkıntı yok dedi doktor zaten 1 sene korunmasız ilişkiden sonra bi sıkıntı olup olmadığına bakıyorlarmışKesinlikle bende eski denedikten sonra çok istiyorum insalah ikiside nasıp olur sana da olur stres yapınca da olmuyor sen muayene oldum mu hiç peki Altan yumurtalık için vs
Seni kutluyorum. Bende yapamadığım zamanlar yapanları çok eleştirdim ama şöyle düşünün bizim durumu onlar yaşadı ama biz yapamadığımız bişey hakkında yorum yapıyorduk. Olunca bunu anladım gerçekten korkulacak hiç bişey yok. Vajina esnek bi organ 4 5 kg çocuk çıkıyor ordanTamm benimde öyleydi hata yakamoz arkadasim bana çok kızmıştı neden bunu yaooykrsun bende şey demiştim yapanlar sonradan artistlik yapoyor ama vallahi öyle değil insan yapınca anlıyor acımıyor ya yeni gelenler de sürekli söyle böyle insan sinir oluyor acımıyor bı kere kendine güvenip deneseniz hicbirseyi yokmuş bende sizin gibiydim hata hala öyle belki eşli daha Yok ama en azından dilatör penis kadar aldım hata şu an bile deniylrum
Sakın oldu diye çalışmaları bırakma. Her gün dene. Esnesin iyice alışsın.Şehir dışında 1 aya kadar falan anca .ya insalah olur son boyla penis boyu aynı hemen hemen bakalım .
Yok yok vala bende korkuyorum zatn ya unutursam diye iki günde bı yaooykrmSakın oldu diye çalışmaları bırakma. Her gün dene. Esnesin iyice alışsın.
Aşağıdan muayene oldum mu peki ay bende tedbir amaçlı yaomak istiyorum korkiykrum acıyor mu acabaBi sıkıntı yok dedi doktor zaten 1 sene korunmasız ilişkiden sonra bi sıkıntı olup olmadığına bakıyorlarmış
Yap yapYok yok vala bende korkuyorum zatn ya unutursam diye iki günde bı yaooykrm
Vajinal muayne dimiİlk vajinismus için gittiğimde baktı doktor biraz içeri girip sonra ultrason ile baktı yumurtalar iyi bi sıkıntı yok dedi hsg çekilmedim
Üstten karındanmı ultrason yaptırdınİlk vajinismus için gittiğimde baktı doktor biraz içeri girip sonra ultrason ile baktı yumurtalar iyi bi sıkıntı yok dedi hsg çekilmedim
Prob dediğiniz şey genişliği falan 4. Dilatör ile aynı mi yoksa daha mı büyük veya daha mi küçük yada söyle diyim dilatör gibi mi acaba yoksa daha mı farklı bende hep yaotormak istiyorum birçok kişi soruyor neden çocuk olmuyor baktirdin mi yumurtlokla bende evet evet diyorum ama maalesef, dilatör şu an aldığım için diyorum acaba hissi aynı ise baktirsammiKızlarrr ben 3 martta yendim. 6 haziranda ilk vajinal muayenemi oldum. Gitmeden önce çok stresliydim ama asla korktuğum gibi değilmiş. Doktorum çok anlayışlı biriydi ve gayet nazik davrandı. Durumumu da anlatmıştım zaten. Önce benimle biraz konuştu. Probu giriş kısmında biraz gezdirdi direkt itmedi içeri. O sıra biraz gerildim ve Probu kendim yerleştirmek istedim. Kası geçirdikten sonra doktora verdim. Rahmimi yumurtalıklarımı inceledi. İçerde çevirdi hareket ettirdi. Bi sorun yaşamadım şükür. Prob içerdeyken kasılsanız da bi şey olmuyor korkmayın ve rahat olun. Hatta ben geçen ay anestezili hsg de çekildim.
Umarım rahatlamanızda yardımcı olabilmişimdir
Kullandığım dilatörler beş boydu benim. Ona göre şöyle söyleyebilirim: 3 ya da 4. dilatörüm gibi. Beş zaten çok kalın, prob ince ve yeteri kadarı içeri giriyor. İnternette prob çapı 2-3 cm diyorProb dediğiniz şey genişliği falan 4. Dilatör ile aynı mi yoksa daha mı büyük veya daha mi küçük yada söyle diyim dilatör gibi mi acaba yoksa daha mı farklı bende hep yaotormak istiyorum birçok kişi soruyor neden çocuk olmuyor baktirdin mi yumurtlokla bende evet evet diyorum ama maalesef, dilatör şu an aldığım için diyorum acaba hissi aynı ise baktirsammi
Ne kadar girdi ki peki dilatör sonuna kadar alıyoruz ya oda öylemi bide mesela yaoarken gene ikiniuoruz mu içine alınca yoksa direk mi alıyor ay bilemedim bende yanama.baktrimak lazimKullandığım dilatörler beş boydu benim. Ona göre şöyle söyleyebilirim: 3 ya da 4. dilatörüm gibi. Beş zaten çok kalın, prob ince ve yeteri kadarı içeri giriyor. İnternette prob çapı 2-3 cm diyor
İlk muayenede yarısı içerdeydi galiba. Daha sonra yumurta takibine gittim o zaman daha azı içerdeydi kendimi serbest bıraktım. Kasmayınca giriyor zaten kendi. Ama az bi şey ıkındımNe kadar girdi ki peki dilatör sonuna kadar alıyoruz ya oda öylemi bide mesela yaoarken gene ikiniuoruz mu içine alınca yoksa direk mi alıyor ay bilemedim bende yanama.baktrimak lazim
Himm gogleden baktım vidaları da izledim aslında korkulck bişi yok gibi ama yaoanlara sormak insanı daha rahatlatıyor bazıları da yazmış zor acıdı vsİlk muayenede yarısı içerdeydi galiba. Daha sonra yumurta takibine gittim o zaman daha azı içerdeydi kendimi serbest bıraktım. Kasmayınca giriyor zaten kendi. Ama az bi şey ıkındım
Evet evet korkulacak bi şey değil ama kendini serbest bırakmak çok önemli. 3 defa vajinal muayeneye gittim. Birinde olmadı kendimi çok kastığım için.Himm gogleden baktım vidaları da izledim aslında korkulck bişi yok gibi ama yaoanlara sormak insanı daha rahatlatıyor bazıları da yazmış zor acıdı vs
Bide bence doktor da önemli hani bazıları direk yapoyor alıyor falan rahatlatıcı konussalar herşey biticek vajinismus doktoruda öyle güzel konuşunca zatn insannhemen dilatör alıyor duEvet evet korkulacak bi şey değil ama kendini serbest bırakmak çok önemli. 3 defa vajinal muayeneye gittim. Birinde olmadı kendimi çok kastığım için.